Şimdi Ara

Akaryakıtından şikayetçi olduğunuz Dolum istasyonları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
4.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu shell in bukadar duyarsız olduğunu bilmiyordum.galiba en iyisi opet.en azından müşteri şikayeti konusunda daha duyarlılar.
  • Shell bir defa şikayetimle ilgili döndü ancak her akaryakıt firması gibi arabanızın bakımı yol durumu vızırtıları..

280 Km gitmişti aracım bir depola..Hadi dedim bende hata var sonraki zamanlarda bir daha aldım yine aynı rezalet..

Bp nin benzinini beğeniyordum..Standarttı hep..400 km 1 depo ile..Şaşmazdı..Tekpet Petrol Bayrampaşa da..Bilenler vardır..Şirkete hep ordan alırdık ben bazen yolumu sasırınca Shelle talihsizlikler oluyordu : )
  • ben devamlı aygazdan alıyorum memnunum
  • @downahar hatırlıyormusun daha önce yazmıştım z.kamilden kadıköy carrefoura giderken sağdaki opetten alıyorum diye. işte belediyenin işlettiği opet o.

quote:

Orjinalden alıntı: Akineton
    ben yine kadıköy carrefoura giderken (iki mezarlık arası) sağdaki opetten şaşmayayım. orası hakkında şikayet yok şimdilik
    kalın sağlıcakla.
  • teşekkür ederim bundan sora bende ordaki opetten alacam.. ordan hiç yakıt almadım, biraz endişe ettim ama deneyecem inşallah.. bu arada ben mehmetçik vakfının opetine bişi demedim.. yakıtı çok iyi..
  • Geçen hafta Ülker'in Davutpaşada işlettiği istasyondan aldığım Milanga ile ilgili yorumlarımı aktarayım..

Çok memnun kaldım..Aygaz 0,22 yakarken orası 0,20 yaktı..Yakın değerler hadi x y z sartlarından diyelim..Yakıt değerleri aynı varsayalım ama motor çok sessizdi ve yağ gibi uzuyordu araç..Gaza basınca hissettirdi baya bi kendini..Arabanın sesini bile değiştirdi..Depomu yine oradan fulledim..

Tavsiye ederim..Hem benzinini hem de Lpgsini..

Saygılar..
  • Ankara istanbul yolundaki 1.61'e veren milangaz.Tavsiye etmem, çekişi düşer gürültülü çalışır.
  • b]Arkadaşlar Carrefour arkasındaki PO da bir sorun yok değil mi....

1 aydır ordan yakıt alıyordum sorunsuzdu. Bu hafta sonu aldım eksik km yaptı ve arabada rölanti bayaga düştü....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi privatum -- 3 Haziran 2008; 17:30:12 >
  • orayi cok ovduler bi kere aldim , az daha kiti sokup atacaktim.
    sorun bende mi orda mi emin degilim ama benim arabaya yaramadi.
    rolanti stop etme , 1 de gaz yememe kalkmama , cekis dusuklugu filan bi suru seye sebebiyet verdi
    simdi opete dondum sorun yok ariza lambasi kendi kendine sondu ve problem gorunmuyor

quote:

Orjinalden alıntı: privatum

b]Arkadaşlar Carrefour arkasındaki PO da bir sorun yok değil mi....

1 aydır ordan yakıt alıyordum sorunsuzdu. Bu hafta sonu aldım eksik km yaptı ve arabada rölanti bayaga düştü....

• acaba istasyonun deposuna gazın doldurulmasıyla ilgili bir zamanlama varmıdır?
    demek istediğim tanıdığım bir istasyon sahibi yakıt getirdiği tırdan boşaltmadan önce mazot almamı tavsiye etmişti, kendisi de önceden tıra mazot alır sonra getirdiği yakıtı depolara basardı. boşaltım esnasında yada boşaltımdan hemen sonra yakıt alma demişti. "sıcak mazot"tan falan bahsetmişti galiba, birde deponun dibinde oluşan tortu ve su karışırmış..

not: su dedim de, mazota su karıştırma olayı değil o , sıcak mazot depoya girince buhar falan yapıyor buhar soğuyup su oluyor vs.vs. o tip birşey miş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akineton

acaba istasyonun deposuna gazın doldurulmasıyla ilgili bir zamanlama varmıdır?
    demek istediğim tanıdığım bir istasyon sahibi yakıt getirdiği tırdan boşaltmadan önce mazot almamı tavsiye etmişti, kendisi de önceden tıra mazot alır sonra getirdiği yakıtı depolara basardı. boşaltım esnasında yada boşaltımdan hemen sonra yakıt alma demişti. "sıcak mazot"tan falan bahsetmişti galiba, birde deponun dibinde oluşan tortu ve su karışırmış..

not: su dedim de, mazota su karıştırma olayı değil o , sıcak mazot depoya girince buhar falan yapıyor buhar soğuyup su oluyor vs.vs. o tip birşey miş..

nereden bilecez o zamanı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bfs

Opet'in yakıtı bozduğu kesin..

Cevizlibağ Cem Opetten alırım hep ama son alışım oldu diyebilirim Cumartesi günü aldığım yakıt..

Aşırı yakıt sarfiyatı gerçekleşti..

Davutpaşa Po 'dan (Ülker'in tesisi) ilk alışım..Önümüzdeki hafta izlenimlerimi yazarım..

bugun davutpaşa tarafına girdim sanayıde işim vardı gerçekten hizmet süper müşteriye para gözü ile bakmıyor iyi karşılıyor ve iyi uğurluyor.
    elemanlar muro değil :)
    92 litre mazot (full depo)
    277Lira,84Ykr
    500 yada 600 km gitmesi gerekiyor min.(karışık)
    şehir dışı 10lt yakıyor ortalama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARNİNG -- 5 Haziran 2008; 1:41:06 >
  • Ben 1 aydır ordan alıyorum son 2 depo az gitti.. onlardamı bozdular.. dün podan yine depoyu fulledim ve deneyeyim.. sora izlenimlerimi yazarım..
  • Arkdaşlar Carrefour Arkasındaki PO yakıtını bozdu....

3.seferde aldım az km gitti ve arabanın devri 7,5 ile 8 arasında gezmeye başladı....
  • ordan 1 aydir almiyordum demek artik opetlere yuklenecez.. nazar mi degiyor nedir anlamadim.. isletmesinin degistigi burada soylenmisti
  • dün Mecburen Libadiyedeki Opetten aldım pompacıya sordum sizin yakıt iyiydi ama çok bozdunuz die.. Oda dediki aynı yakıt.. bende dedimki sizin yakıt az gidiyor artık ben Carrefourun arkasındaki Podan alıyorum orası daha fazla gidiyor.. Oda dediki.. Ozaman oraya yaz ayarlaması yapılmamış.. Bende bu nedemek şimdi dedim.. yazın millete daha çok mu hava basıyorsunuz.. oda propan miktarı yazın güvenlik açısından indiriliyor dedi..
    böyle bir saçmalık varmı.. ii ozaman.. kışın ayrı kazık.. yazın ayrı kazık...
  • Arkadaşlar Carrefour arkasındaki PO ' yu şikayet ettim.
    Şikayetten 1 gün sonra geri dönüş yaptılar ve detaylı olarak sorunlarımı anlattım .
    Akaryakıt istasyonunu inceleyeceklerini ve zararımın karşılayacaklarını söylediler....
  • Merhaba arkadaşlar Ben Dow'nahar.. BU foruma ve forumdakilere gece gündüz, demeden hertürlü problemlerine foruma üye olduğum günden beri yardımcı olmaya çalıştım.. Forumun duyulması için herkese telkinlerde bulundum.. bana ne faydası var.. hiç.. sadece insanlara yardımda bulunmak.. Site yöneticisine ne faydası var.. o Para kazanıyor.. Buna Rağmen Bana Haksız Yere Uzaklaştırma cezası veren Site Yöneticilerine Bu gece BU hata düzeltilmesse birdaha foruma girmeyeceğimi söylemiştim.. Ve isteğimi bir cevap yazmaktan bile aciz bıraktılar.. Size iyi forumlar diliyorum arkadaşlar.. Artık Bu foruma gelmeyeceğim.. Hepinizde iyi insanlarsınız.. paylaşmak güzeldir.. Site Sahibi ise ne yazıkki.. verilen emeğe Nankörlük ile karşılık vermektedir.. Hakkımı ona helal etmiyorum.. tabi Hakkımı da helal etmiyorum.. yine olurda yardımcı olabileceğim bir konu olursa burdaki bütün güzel insanlara yardımcı olmaya hazırım.. bana m.sakin@softhome.net msn adresinden veya m.sakin@bitkiseldagitim.com email adresinden ulaşabilirsiniz.. Ama dediğim gibi.. Bukadar emeğimi hakketmeyen insanların sahibi olduğu bu forumda yazmayacağım!

• Başka bir üyeye "ezik" diye direk hakaret edersen 7 gün cezayı alırsın bu kadar basit.

Foruma girip girmemek kendi lüksünüz, 1 hafta sonra orjinal üyeliğiniz açılır, gerisi sizin kararınız.
  • Ankara kaçak istasyon kaynıyormuş arkadaşlar.

http://www.stargazete.com.tr/index.asp?haberID=64565
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.