Şimdi Ara

Akaryakıtından şikayetçi olduğunuz Dolum istasyonları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
4.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • haklısınız shell istasyonlarından memnun olan yok gibi, aksini düşünmek için bir sebep de göremiyorum açıkcası.
  • evet shell gerçektende bu aralar çok bozdu.. opette de bozulma var.. şimdilik po ya yönelecem
    ama yakında biraz müşteri çekince oda denetimleri azaltır
  • istanbul-seyrantepedeki eğin petrol.....%10 fark ediyor....fazla km. yaptırıyo....
  • Opet mi
  • arkadaslar opetler bu ara cok bozdu
    anadolu yakasi umraniye nerden alicaz memnun olanlar yazabilir mi?
    libadiye opet bozdu , ariza lambasi yaniyordu , bir depo mehmetcik otoban , bir depo opet maslak aldim araba kendine geldi lamba sondu resmen...
  • ben ümraniyeden beykoza giderken nato yolunda solda opet var ordan alıyorum fena değil.birde çakmaktan gelirken sağda milangaz var oda fena değil.nato yolunda tansaş ı geçince shell var ordan almıştım iyi sayılır.
  • Libadiyedeki opetten artık yakıt almama kararı aldım arabam rekor kırdı LPG de 333 YKR yaktı.. rezalet yani..ben 1 yada 2 günde 1 depo yakıt tüketiyorum.. şimdilik carrefour un arkasındaki Po dan alıyorum.. Peki Son duraktaki Opet nası?? bilen varmı yeni açıldı ya
  • ümraniye son durakta opetmi açıldı.
  • Opet'in yakıtı bozduğu kesin..

Cevizlibağ Cem Opetten alırım hep ama son alışım oldu diyebilirim Cumartesi günü aldığım yakıt..

Aşırı yakıt sarfiyatı gerçekleşti..

Davutpaşa Po 'dan (Ülker'in tesisi) ilk alışım..Önümüzdeki hafta izlenimlerimi yazarım..
  • Evet sanayinin bitişiğinde
  • Carreforun arkasındaki PO dan aldım 2 sefer arabam çok iyi ivme kazandı Daha çok serileşti... daha fazla km yapmaya başladı araçım.

Sorduğumda po kendi orjinal özel gazıymış 3 kez özel işlemden geçiyormuş....
  • Allah Allah?
    herkes carrefour arkasi PO diyor , ordan aldim araba gitmedi , ariza lambasi yandi filan.
    iki uc depodur maslak opet ten aliyorum inanilmaz guzel.fakat orasida yol dusmedikce gidilecek gibi degil.
    anaodolu yakasi guzel bi istasyon bulmali.
    nato yolu bi deneyecegim bakalim son depom bitince.
    yaw bu lpg isi kotu oldu.
    her gun bi depo yakmaya basladik nerdeyse
    takali bir ay oldu olmadi 6000 km yol yapmisiz :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: 26_bbz_26

Allah Allah?
    herkes carrefour arkasi PO diyor , ordan aldim araba gitmedi , ariza lambasi yandi filan.
    iki uc depodur maslak opet ten aliyorum inanilmaz guzel.fakat orasida yol dusmedikce gidilecek gibi degil.
    anaodolu yakasi guzel bi istasyon bulmali.
    nato yolu bi deneyecegim bakalim son depom bitince.
    yaw bu lpg isi kotu oldu.
    her gun bi depo yakmaya basladik nerdeyse
    takali bir ay oldu olmadi 6000 km yol yapmisiz :)

çok yol yapmışınız,
  • bende ilk hafta 1500 Km yol yapmışım valla o ponun yakıtı iyi geldi benim araba sırf dur kalk ve kontak açık klimada çok kullanılınca geçenlerde rekor kırdı 333 YKR yaktı gazda ama ordan aldığıom gazda aynı şartlarda kullanılınca 250 YKR yaktı.
  • Carrefourun arkasındaki PO'nun istasyonu el değiştirdi...((Alan adam şimdilik iyi birisine benziyor...Şuan için su katmadıkları kesin ama ilersi için birşey diyemem))
    Önceden Aygaz Satıyorlardı ve biraz yakıtları karışıktı. Bir senedir yakıt almıyordum. Oradan Alan bir kaç kişideb duyunca 2 haftadır oradan gaz almaya başladım. Arabanın çalışması ve gidişi bile değişti.
  • mart ayının sonuna kadar aygaz propan oranını yükselterek satıyordu.

kesinlikle kışın aldığım aygazlar şimdikinden çok daha iyiydi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayavas

ben ümraniyeden beykoza giderken nato yolunda solda opet var ordan alıyorum fena değil.birde çakmaktan gelirken sağda milangaz var oda fena değil.nato yolunda tansaş ı geçince shell var ordan almıştım iyi sayılır.

hocam bunlara not ver 1 den 3 e kadar hangisi en iyi.
  • Bugün maslak ayazağa opetten aldım boş depoya, çoştu araba. Aynen devam maslak opet

ben iki opetten alırım biri maslak biri altunizade diyebilirimki ikisi arasında %20-25 fark var (performans-mesafe ortalaması) ayrıca lamba da yakmıyor.

ataşehirde shell in arkasına pamukkale otobüs duraklarının oraya yeni opet yapılıyor pompaları koymuşlar çok havalı pompalar koymuşlar orasını bekliyorum bakalım açılmasını... Aynı bölgede milangazda istasyon açmış o da açılmamış henüz... bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 26 Mayıs 2008; 21:13:53 >
  • ya peki maslak neden diger opetlerden iyi?
    digerleri baska yerden mi gaz aliyor?
    eger oyle ise opet kontrol edemiyor mu bunlari yahu?
    opete sikayet edelim arkadaslar bu istasyonlari...
  • Maslak Opet ve Anadolu Otobandaki opetler Mehmetcik vakfına aittir...
    Diğer benzin istasyonlar gibi Orada hile ve hurda yoktur. ..(oranın mali işler müdürü benim arkadaşım maslağın ve otobandaki istasyonların satışı opetteki en çok mal satışı yaptığı istasyonlar...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.