Şimdi Ara

'Akaryakıtta verginin düşmesi doğru değil' (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
1
Favori
7.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  'Akaryakıtta verginin düşmesi doğru değil'
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimence

shadowdaki mantık şu:

muhalefettekiler iktidara gelse de ekonomik politikalar aynı şekilde devam edecek.Bu yüzden hiç ellemeyin düzen böyle gitsin.

BU, MEVCUT İKTİDARI KOLLAMAK İÇİN ÇOK GÜZEL BİR YÖNTEM OLARAK DURUYOR.GİZLİDEN SAVUNMA.SUDA YÜRÜYÜP İZİNİ BELLİ ETMEMEK.

Aynen. Zaten olaya objektif bakmış olsaydı, 'ulan bunlar yapıyorsa bunları sandıkta devirelim, yerine başka parti gelsin o da yaparsa onu da deviririz' şeklinde olurdu. Zaten demokrasi de bunu gerektirir. Ha sen demokrasi değil monarşi istersin orası ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sebenlideniz
    yerine başka parti gelsin o da yaparsa

beyler,bunlar iktidara oy verenlere koyun diyen kardeşleriniz.
    Adamın kullandığı cümleye bak:
    o da yaparsa.
    Yani inanmış belki yapmaz diyebiliyor halen,canım benim ya,umut fakirin ekmeği umut sevenin sevdası
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: volkman
    Muhalefetin 500 binllik mersosuna takmış durumda.

hayret,beyler bu kardeşinizde gelişmeler var,muhalefette 500 binlik merso olduğunu ifade edebilecek objektiflik seviyesine ulaşmış kardeşimiz.
    E bu da bir şeydir,yakında muhalefetin iktidardan farkının olmadığını söyleyecek seviyeye de ulaşır belki değil mi?
    İktidara sövmekten muhalefetin içler acısı durumuna laf edecek cesareti ne zaman kazandın sen dostum?
    Diğer kardeşimiz de yavaştan demediğimi ne biliyon hııı modlarına girmiş,demek bunları zorlayınca bir şeyler çıkıyor ortalığa.
    Canlarım benim

Biz muhalefetin de aynı halt olduğunu söylüyorduk da, sen dinlemeyip işine geldiği gibi algılıyor, bir türlü bizim muhalefeti de eleştirdiğimizi, muhalefet yapamadıkları için iktidarın benzini 5 TL ye çıkardığını, memleketin bütün değerlerini satabildiğini, muhalefetin de iktidardan farkı olamadığını söylüyorduk zaten dostum. Ama sende maalesef bir gelişme göremedim. Yine algılamak istediğin kısımları kırpıp, bütünü göremiyorsun. Yorumları gözlerin ve kulaklarınla değil, güneyde bir yerlerinle algılıyorsun hala.

Tartışabilecek kapasiten olmadığını kabullensen de, bu tür konulara kefal gibi atlayıp kıllık yapmasan artık!

• quote:

akaryakıtı tuvalete gidenle bilinçli kullanan arasındaki farkın gözetilip ona göre pazarlanmasını isteyin.

Bu ne şimdi? Tuvalete gidenleri mi dikizleyeceğiz? O farkı nasıl gözetleyeceksin çok merak ettim, şu müthis düşünceni bir açıklasan da aydınlansak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkman

tabi canım siz parti militanlığı yapmıyordunuz,muhalefeti en çok siz eleştiriyordunuz,biz oturduğumuz yerden sabah akşam iktidarı kolluyorduk,alzheimer de başlamış,Allah şifa versin
    Tuvalete gidenleri dikizlemeyeceksin,arabaların kilometre göstergeleri var,takip eder bilinçli kullanıcıyla tuvalete bile arabayla gidenleri ayıklarsın.
    Gerçi kilometre göstergesine gerek yok,baksana forumda arabaya binme özgürlüğü partisi üyeleri var,bunlara 8 liradan dayayacaksın benzini mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 26 Temmuz 2013; 23:03:28 >

• quote:

muhalefet malı götürüyorsa devletin malını mı götürüyor beyler?

Alzheimer henüz başlamadı. Bak neler demişsin....

Hem oraya, hem buraya dil atmak zor olur be dostum. Biraz kendine çeki düzen ver diyorum.
  • Zam Kadıköy'de protesto edilmiş:

'Akaryakıtta verginin düşmesi doğru değil'
  • quote:

quote:

yerine başka parti gelsin o da yaparsa

beyler,bunlar iktidara oy verenlere koyun diyen kardeşleriniz.
    Adamın kullandığı cümleye bak:
    o da yaparsa.
    Yani inanmış belki yapmaz diyebiliyor halen,canım benim ya,umut fakirin ekmeği umut sevenin sevdası

Haha güleyim de kokmasın Ya inan merak ettiğimden soruyorum nasıl bu kadar emin olabiliyorsun onların da aynısını yapacağına? Lütfen bana gülmeyeceğim bir cevap ver

Yoksa sen iktidara çalışan bir muhalefet ajanı mısın?

• Evet gayet mantıklı demişim.
    Senin gibi nazi zihniyetiyle iktidara oy atanlara ağzına geleni sayan bir insan değilim ne de olsa.
    Bu arada nasil gidiyor hitler ruhu nasyonel sosyalizm işleri?yüzde 0.5 i aşabildiniz mi?
    Ben sizin o tornistan siyasetinize pek benzemem,lafımın da arkasındayımdır.
    Muhalefet 500 binlik arabayla dolaşıyorsa iktidar saltanatın babasını sürüyorsa milletin sayesinde,hepsi soyguncu bunların.
    Ama sizin muhalefete gık çıkaracak cesaretiniz olmadığı ve iktidara oy atana küfretmek işinize geldiği için bunları anlamazsınız,ancak ona buna hakaret edip kendinizi aydın gösterme pozlarına girersiniz.
    Sizinle aydınlanacaksa bu ülke 40 sene daha karanlıkta kalsın daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 26 Temmuz 2013; 23:11:57 >
  • quote:

Ya inan merak ettiğimden soruyorum nasıl bu kadar emin olabiliyorsun onların da aynısını yapacağına? Lütfen bana gülmeyeceğim bir cevap ver

yahu sizde sıkılma müessesesi de yok ben anladım.
    adam 22 tane bankayı batırdı be,el insaf.
    1 gecede doları 2ye faizi bine katladılar.
    500 bin lira bindiği arabanın fiyatı,20 litre yakıyor.
    Hala nasıl emin olabiliyorsun diye soruyor arkadaş ya,ondan sonra da gülmeyeceği cevap vereymişiz.
    Sana gülme gazı sıkmışlar,ne anlatsak gülüyorsun ne yapalım bilader.
  • Gürsel tekin genel başkanının bindiği arabayı versin mahkemeye,siz de yandaşları olarak rica edin,hani bağırıp çağırmayın ha madem cesaretiniz yok
  • TÜPRAŞ'ın ürettiği benzin fazla geldiği için, şu anda iç piyasada 5 TL'ye yaklaşan benzin yurtdışına 1.5 TL'den satılıyor.

http://www.dunya.com/vergideki-carpiklik-surerse-benzin-fiyati-5-tlyi-de-asar-198165h.htm

'Akaryakıtta verginin düşmesi doğru değil'

• kılıçdaroğlunun mersoya gelince nasilda bozuluyorlar bilader yalnız
  • malum kişi özelden mesaj atmış,gerek yok halbuki

''parti militanı olduğunu adım gibi biliyorum,paylaşımlarından belli.Fakat sizin partiye buradan yarım tane oy çıkmaz,insanlar bilinçlendi artık chp nin de mhp nin de akp den bir farkı olmadığını biliyorlar.akp bu şartlarda her seçim malı götürür Türkiye'de.
    Siz parti militanlığından vazgeçmediğiniz müddetçe de daha fazla arttıracak oyunu.''

demiş.

Müneccimli güzel bi söz vardır,biliyor oldugundan eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemenncee -- 26 Temmuz 2013; 23:19:14 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.