Şimdi Ara

'Akaryakıtta verginin düşmesi doğru değil' (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
1
Favori
7.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Geçin bu işleri boş boş konuşmayın.
    Muhalefeti eleştirecek gram cesareti olmadan iktidara ağzına geleni sayan adamın bu ülkeye verebileceği hiç bir şey yok.
    Yukarda söylediklerime yalandır değildir binmiyorlar yemiyorlar diyecek bir vatan evladı çıksın karşıma hodri meydan,yok efendim iktidar değişsin bakarızmışta bilmemneymişte çocukları kandırırsınız bunlarla Türk milleti yemez bu zırvaları.
    İktidarın nasıl makam aracı saltanatı varsa muhalefetin de var,oda lüks arabalarla geziyor muhalefette geziyor,ve bunlar iktidara geldiğinde aynı akaryakıt fiyatını çatır çatır alacak bizden,buna itirazı olan vatandaş varsa ona da hodri meydan buyursun almayacaklar yalandır desin.
    Yalan dolan palavra yutmuyor diye de milletinize hakaret etmekten vazgeçin.
    Milletin algısı belli.Oligarşi tepede zaten,başka bir oligarşiye gerek yok diyor.
    Muhalefet partilerinin hepsi oligarşinin ortağıdır Türkiye'de,bunu açık net ifade edemeyen,cesareti vatanperverliği milliyetçiliği Atatürkçülüğü iktidara gelince şahlanıp,muhalefete gelince sıfıra inen insanların siyaset konuşması komedidir başka bir şey değil.

Tercumesi
    Okudugumu anlamiyorum. Konun ilk mesajini okumadim. Konunun bakanin aciklamasi oldugunun farkinda bile degilim. Istiyorum ki bakanin aciklamasi olan konuda insanalar gelsin muhalefet partisini elestirsin. Sebebi olmasi onemli degil ben boyle istiyorum. Bir kac bildigim laf var onu bir araya gitirip aynisini yazip duruyorum. Daha fazla ustume gelmeyin baska verecek cevabim olmadigini hala anlamadiniz mi?

• tornistan vol 2.
    Yani diyor ki kardeşimiz bakanın açıklaması var bu konuda muhalefete gık çıkarmamaya devam edelim.
    Onlarda 500 binlik mersoyle 100km de 20 litre yakmaya devam etsinler bizim paralarımızla.Ne de olsa iktidara haram bunlar,muhalefete helal,uzaydan topluyorlar paraları.
    Zihniyet bu neylersin.
  • quote:

tornistan vol 2.
    Yani diyor ki kardeşimiz bakanın açıklaması var bu konuda muhalefete gık çıkarmamaya devam edelim.
    Onlarda 500 binlik mersoyle 100km de 20 litre yakmaya devam etsinler bizim paralarımızla.Ne de olsa iktidara haram bunlar,muhalefete helal,uzaydan topluyorlar paraları.
    Zihniyet bu neylersin.

Bakin iktidari da muhalefeti de isin icine katan sizsiniz. Konu bakanin aciklamasi ile ilgili idi ben de bu aciklama ilgili bir yorum yaptim. Ne iktidar ne muhalefet ne bir parti ismi geciyordu ilk yorumumda.cin bir kac sayfa geride var yorumum.
    Ama siz papagan gibi ayni seyi tekrarlayip duruyorsunuz.

Yok iktidar yok muhalefet. Bu zihniyette olursaniz zaten sizi guden cok olur. Siz toplu tasimaya binin ve kazik yemediginiz dusunerek hayatiniza mutlu mesut devam edin.

• sizde muhalefete gık çıkarmamaya devam edin,oligarşinin kimi nasıl güttüğü ortada çok şükür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hemican

quote:

tornistan vol 2.
    Zihniyet bu neylersin.

Bakin iktidari da muhalefeti de isin icine katan sizsiniz. Konu bakanin aciklamasi ile ilgili idi ben de bu aciklama ilgili bir yorum yaptim. Ne iktidar ne muhalefet ne bir parti ismi geciyordu ilk yorumumda.cin bir kac sayfa geride var yorumum.
    Ama siz papagan gibi ayni seyi tekrarlayip duruyorsunuz.

Yok iktidar yok muhalefet. Bu zihniyette olursaniz zaten sizi guden cok olur. Siz toplu tasimaya binin ve kazik yemediginiz dusunerek hayatiniza mutlu mesut devam edin.

Anlatamazsın. Shadow, verilen cevapları anlamak istediği gibi anlar. Daha önce ben de tartışmıştım. Anlama kapasitesi yetersiz bir zat olduğu için, birşey anlatmak imkansızdır. Aynı şeyleri tekrar eder durur. Muhalefetin 500 binllik mersosuna takmış durumda. Her mesajında geçer artık. vazgeçmez.... Plak takılınca yapacak birşey yok. 500 binlik merso yerine kartal arabaya binse, ona da kulp bulur. Maksat kıllık!

• shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Cikarmadigimi nereden biliyorsunuz? Ben konu ile ilgili yazdim sadece. Konu bakanin aciklamasiydi onunla ilgili yazildi cizildi. Siz nedense bastan beri muhalefet de muhalefet diye konu disina cikmak icin caba sarfettiniz.

Son bir kac secimdir oy kullanmadim cunku kullanmaya degecek parti yoktu benim gozumde. Ayrica sizin mantiginizla bakarsak ben yurtdisinda calismaya basladim parami burada **** ve burada harciyorum. YAni o fiyattan bir litre dahi benzin almiyorum. 5 kurus vergi odemiyorum ulkeme. Simdi sizin mantiga gore demekki ben kazik da yemiyorum gudulmuyorum da. Bana gore bakanin bu acilklamasi samimiyetsizdir, bana zarari dokunmuyor diye bosver demedim dusuncemi soyledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkman
    Muhalefetin 500 binllik mersosuna takmış durumda.

hayret,beyler bu kardeşinizde gelişmeler var,muhalefette 500 binlik merso olduğunu ifade edebilecek objektiflik seviyesine ulaşmış kardeşimiz.
    E bu da bir şeydir,yakında muhalefetin iktidardan farkının olmadığını söyleyecek seviyeye de ulaşır belki değil mi?
    İktidara sövmekten muhalefetin içler acısı durumuna laf edecek cesareti ne zaman kazandın sen dostum?
    Diğer kardeşimiz de yavaştan demediğimi ne biliyon hııı modlarına girmiş,demek bunları zorlayınca bir şeyler çıkıyor ortalığa.
    Canlarım benim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 26 Temmuz 2013; 20:27:52 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: volkman
    Muhalefetin 500 binllik mersosuna takmış durumda.

hayret,beyler bu kardeşinizde gelişmeler var,muhalefette 500 binlik merso olduğunu ifade edebilecek objektiflik seviyesine ulaşmış kardeşimiz.
    E bu da bir şeydir,yakında muhalefetin iktidardan farkının olmadığını söyleyecek seviyeye de ulaşır belki değil mi?
    İktidara sövmekten muhalefetin içler acısı durumuna laf edecek cesareti ne zaman kazandın sen dostum?
    Diğer kardeşimiz de yavaştan demediğimi ne biliyon hııı modlarına girmiş,demek bunları zorlayınca bir şeyler çıkıyor ortalığa.
    Canlarım benim

+9999

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• shadowdaki mantık şu:

muhalefettekiler iktidara gelse de ekonomik politikalar aynı şekilde devam edecek.Bu yüzden hiç ellemeyin düzen böyle gitsin.

BU, MEVCUT İKTİDARI KOLLAMAK İÇİN ÇOK GÜZEL BİR YÖNTEM OLARAK DURUYOR.GİZLİDEN SAVUNMA.SUDA YÜRÜYÜP İZİNİ BELLİ ETMEMEK.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemenncee -- 26 Temmuz 2013; 20:43:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimence

kimence kardeşinizde de mantık şu:
    Benzin nasılsa muhalefet gelse de fahiş fiyattan satılacak(zaten buna hiç biri gık çıkaramıyor),milleti çatır çatır soymaya devam edecekler,ama siz yine de muhalefeti iktidara getirin,eleştirmeyin,sakın ha çıt demeyin,iktidara ağzınıza geleni sayın,sonra indirip benzine aynı parayı ödeyin,oligarşinin adı değişsin sadece,göreceksiniz güzel olacak.
    ben soygun diyorum,adamlar iktidar yandaşısın diyor,ama ben muhalefet de aynı soygunu yapacak deyince hepsi dut yemiş bülbüle dönüyorlar
    burada kim neyin gizli savunmasını yapıyor artık ateyizler açıklasın

Soyguna karşı beraber mücadele edelim var mısın ?

Bak her gün yeni bir soygun haberi çıkıyor...6 ayda 4 avukata 1 milyon TL ödenmiş, sorumlusu chp mi mhp mi bdp mi ?:

http://haber.gazetevatan.com/fatih-projesinde-vurgun/557066/1/gundem
  • quote:

Soyguna karşı beraber mücadele edelim var mısın ?

iktidara gelince 1 numaralı vatansever kesilen,
    500 bin tl lik arabaya binip milletin parasını çatır çatır sokağa atanlara GIK ÇIKARACAK cesareti olmayan adamla eşli pişti bile oynamam ben.
    Ben mücadelemi bilinçli tüketici olup soyguna olabildiğince ortak olmayarak veriyorum zaten,siz de mücadele verecekseniz o canhıraç koruduğunuz muhalefet partilerine 2 çift laf edecek cesareti bularak verin,yoksa da tiyatro izletmeyin millete gülünç oluyorsunuz.
  • Yukarda almanlardan bahetmiştin.Alman mahkemesi DENİZ FENERİ için BU YÜZYILIN SOYGUNUDUR demişti.

Bu sözler de 3. havalimanı inşaatını engellemek için miydi ?
    millet sesini çıkarabildiğini yakın zamanda gösterdi, bu potansiyel var millette sen korkma.türkiye 2 ay önceki türkiye değil.bu zamdan sen sorumluysan seni protesto ederim, başbakanın sorumluysa onu protesto ederim, muhalefet sorumluysa onu ederim.

ama sen özel eğitilmiş bir siyasetçi gibi bir muhalefettir tutturmuşsun ki gidiyorsun...meclistekiler muhalefet değilse muhalefet biziz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemenncee -- 26 Temmuz 2013; 20:59:46 >
  • quote:

sokakta, muhalefet biziz.

tamamdır oligarşinin meclisinden aldık sokağa indirdik,aşama 2
    Sokakta muhalefet edecekseniz buyrun tutan yok kimseyi.
    buyrun toplu taşıma fiyatlarına isyan edin,daha kaliteli toplu taşıma isteyin,akaryakıtı tuvalete gidenle bilinçli kullanan arasındaki farkın gözetilip ona göre pazarlanmasını isteyin.
    Burada atıp tutup ondan sonra iş muhalefete gelince gık çıkarmamaya,ertesi gün depoyu fulletmeye benzemiyor bu işler.
    Oligarşiden soyutlansak da sen muhalif olmamayı seçiyorsun.Yani sen sisteme göbekten bağlıyım dyorsun.Sokaklar için;

Başbakanın fastan döndüğünde geceyarısı bir konuşma yaptı.O konuşmada ben fena bir kendine güvensizlik,tedirginlik sezdim, bilmem neden ?

Muhalefetin sadece gördüğün partilerden ibaret oldugunu anlamak veya öyle oldugunu kabul ederek salt tartışmada üstünlük kurma amacıyla yazışan seninle harcanacak bir tek imla işaretine bile yazıktır diyorum, seni kendi haline bırakıyorum.
  • bu partiler alıyor toplamda %40 oyu senin bahsettiğin gibi bir muhalefet yok Türkiye'de.
    olsaydı zaten gezi parkında demokrasi aramazdı insanlar gerek kalmazdı.
    Sizin gibi bunu gönderelim de bakarız durumacılar yüzünden bu halde bu ülke.
  • Ülkedeki iktidar partisi beceriksiz muhalefet yüzünden padişahlığını ilan etti.
    Herzaman iktidar kral olmuştur farklı bir yapı gördünüzmü dünyada,ilginç olan bizde muhalefet de kral.
    Ama hala birileri ideolojik yaklaşımları için karşı taraflara laf edip duruyor. Sanki iktidar veya muhalefet olsa yer değişse farklı bir şey olacak. Bugünleri arayacağımıza eminim.
    Şimdi çok pahalıya aldığımız benzini sıraya girip 10 katı pahalıya alırdık gerçi siz hastane tüp ekmek kuyruklarını bilmezsiniz. Ben fosile kaçtığım için ve gördüğüm için şükrediyorum.
    Birileride mutlu olmasın, olmasında hala anlayamadıklarını bizlere anlatmaya çalışıyorlar ben bunu anlamıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen yıl benzin 5 TL'ye dayandığında :

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.