Şimdi Ara

Akasa Fc Six Fan kontrolcü Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Linkteki fan kontrolcü ulaştı, üzerinde çizik vardı ve buda daha önce kullanılmış olduğuna işaret.

her neyse kasa haf 932. yan kapağa 4 adet akasa viper taktim, üstte ise 3 adet cooler master sickle flow taktım buyuk bir heyecanla.

sonuç hüsran. tamam konrolde sıkıntı yok, ister kablo tak 10 fan kullan buna imkan veriyor fakat cızırtı yapıyor. viper fanları iade edeceğim.

sickle flowları yan kapağa alıp fan kontrolcü ile çalıştırdım yine titreme sesine benzer sesler geldi fanlardan. Cızzzzz şeklinde. fan kontrolcüden söküp anakarta bağladım çoklayıcı kablo ile, mis gibi ses seda yok. bazı arkadaşlar düğmelerden ses geliyor demiş, bende öyle birşey olmadı. fanlar cızırtı yapıyor.

sonuç olarak : bu fan kontrolcüyü alırken çok fazla yazı okumadım, satın aldığım birçok üründe acele ettim ve hep pahalıya patladı. Bu fan kontrolcüden uzak durun derim. forumda birkaç arkadaş aynı konuda yazmışlar aylar öncesinden. En taze en güncel tecrübe satın almayı düşünen arkadaşlara örnek olsun.

iade etmek istesem bir sürü sıkıntı yaşayacağım. Üründe çizik var, poşetler yırtıktı - bende çöpe attım sadece kutu var - garanti belgesi var. bakalım ne olacak.

kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını yazarlarsa belki birilerine fikir olur.

• teşekkürler hocam almayı düşünüyordum bu kontrolcüyü
  • Aynı sıkıntı artık bende de var. 3 tane aerocool 20cm lik fan aldim ve sadece bu fanlarda cızırtı oluyor. Fanları anakarta yada molex ile bağlayınca sıkıntı yok ama 3pin den kontrolcüye bağlarsam cııır diye bi ses. Çözümü var mıdır acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç bir cızırtısı yok çok başarılı akasa gerçekten kaliteli çalışıyor yanlızca corsair 200r kasama uyumlu olmadı ön kapağı kapatamadım sonuç kendi çözümümle kasama uyum sağladı alanlar hiç pişman olmicak
  • Tavsiye etmiyorum bende, 2 ay sonra 1 kontrolcü bozuldu devir ayarlanmaz oldu, 3.ay başka bi kontrolcü komple patladı 4.ay led ışıkların 3 tanesi yandı, attım çöpe zalman mfc plus aldım 4 aydır tıkır tıkır çalışıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.