45 gün vadeliye koymuştum. kod geldi kod kullanım süresi varmıydı acaba? |
Akbank 2500 TL Migros Hediye Çeki (Kişiye özel) (13. sayfa)
-
-
Kampanya kapsamında kazanılan 2.500 TL değerindeki Migros hediye çekinin kullanım süresi 30 Haziran 2025 tarihinde saat 23:59'da sona erecektir. Bu tarihten sonra kodlar geçersiz sayılacak ve kullanılamayacaktır.
-
Hesaba girdi çıktı yapıp kod alabilen var mı? Bana gelmedi.
-
sağol ustat.
-
Ben 3 gün falan günlük faizde bekletip çekmiştim, çıkmadı bana
-
Dijital kod ile yükle kısmından yüklemek isteyince uyarı veriyor. Siz nasil yüklediniz? -
Bir arkadaşın yazdığını yaptım. Alttan kartlar bölümünden pro kartı sildim. Sonra tekrar dijitale kod ile yükle deyince oldu -
Teşekkürler -
Girdi çktı yapmayıp kampanya boyunca ve hala şu anda bile parasını Akbank’ta tutan bana da gelmedi hocam -
Kampanyaya katıldım ekranının ss i olan varsa paylaşabilir mi acaba. -
hocam bu şekil mağazalardan kullanabiliyomuyuz? yoksa sadece sanal marketten mi kullanılıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: eserdarMoneypaye ekleniyor.
Kendimize ait numaranın moneypay'ine yüklesek ama başka bir telefona ait migros hesabı ile alışveriş yapsak, yine de ödeyebiliyor muyuz?
-
Bakiye varsa silinir derken hocam, şu an bende 20k kadar migros kasadan yüklediğim moneypay var, onlar mı silinir? Bu yükleme işlemini hiç yapmadım bilmiyorum maalesef.
-
moneypay qr ile ödeyeceğim diyeceksiniz
-
Hocam dijital kod ile yükle derken benim üst mesajlarda aldığım hatayı alıyorsanız eğer çaresi kartlardan pro kartı silmeniz ve aynı işlemi tekrarlamaniz. Ama sizde dediğiniz gibi bir bakiye varsa sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bence hiç riske atmayın ya kodu toplu bir alışverişte 2500 TL üstü kasada tek seferde kullanın. Yada başka bir money pay yükleyip ondan parçalı alışveriş yapın.. benim yüklediğim kod eşime aitti kendime yükledim.. bu ay onun migros kampanyalari yapmadığım için kasada da onun migros numarasını söyledim kendime yüklediğim koddan money pay QR ile ödeme yaptım hallettim -
hediye çeki bende gözükmüyor sizde gözüküyormu
-
pro kart vs. uyarı veriyor hocam
-
bende farklı bi sıkıntı var demek ki hocam
-
2 aralıkta hesaba para girişi yapmıştım ve kampanya dönemi boyunca hesapta duruyordu, sorunsuz kodu aldım.
-
moneypay pro olarak yüklüyor bunun son kullanım tarihi olur mu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X