|
Akbank 2500 TL Migros Hediye Çeki (Kişiye özel) (12. sayfa)
-
-
-
6 aralıkta yatırdım kod geldi
-
Bende bu kampanya cikmisti. Kafilim saglayip para transferi sartini da yerine getirmistim. Simd kampanya gecmis kampanyalarimda da gorunmuyor -
tumu nun icinde de yok -
Kampanyaya daha önce katıldım para 6 sinda yolladım görünmüyor kayıt oluşturdum -
6 sında parayı yatırdım 15 i gibi çektim kod gelmemiş , 20 sine kadar cekmemem mi gerekiyordu -
dijital kod ekle kısmından ekle moneypayden. mağazadan alışveriş yaparken moneypay qr ile ödeyeceğim diyeceksin, sanal için de moneypay e kredi kartı ekle 1 tane yoksa kullandırmıyor.
-
Teşekkürler hocam -
Evet kontrol 20sinde yapılıyordu şartlarda vardı. -
migros a bizzat gidip bize gelen 16 haneli kodu direk söylersek alabiliyor muyuz yoksa moneyclup karta yüklemek mi gerekiyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: Drlaw38
6 sında parayı yatırdım 15 i gibi çektim kod gelmemiş , 20 sine kadar cekmemem mi gerekiyorduBen kampanya çıkar çıkmaz yatırdım bir gün sonra çektim henüz kod gelmedi ama temsilci işlemlerde sorun yok dedi, ayın 20 si muhabbeti kampanya kontrol tarihi olsa gerek yoksa benim o tarihte hesapta para yoktu.
-
parçalı kullanmak için moneypay uygulamasına kayıt olmanız oradan eklemeniz laızm
-
tek seferde kullanmak için mağazada ki personele 16 haneli kod söyleyip alabiliyorum o zaman.cevap için teşekkür ederim.
-
Bu kampanya 100 bin tl akbank hesabina havale yapanami geliyor tam olarak -
Hocam moneypay olmadan yapacaksanız fiziki mağaza için kodu kasiyere söyleyip tek seferde hepsini harcamak durumundasınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1gel -- 23 Aralık 2024; 22:30:6 > -
Şartlarda 20 sine kadar kalacak demiyordu 20 Kasım 6 Aralık arasında para girişi olacak diyordu sanki
-
Canlı desteğe yazdim 3 gün içinde yanıt gelecek dedi
-
20 sinde kontrol edilecek yazıyordu.yani 100 bin tl yatacak 20 sine kadar bankada kalacak ben 150 bin attım çünkü daha öncesinde bankada 46.500 tl civarı para vardı. 49.5 tan 32 gün vadeliye atmıştım 150 bin tl yi. dursun bankada diye.
-
Tek seferde. Ayrica magaza yerine sanal market ile kullanacaksaniz
Migros Sanal Market'te kullanmayı tercih ederseniz, dijital kodun %80'ine karşılık gelen tutarı dijital kod ile ödeyebilirsiniz. Kalan %20'lik tutarı ise kartınız ile
Örneğin, 2.500 TL'lik dijital kodu Sanal Market'te kullanabilmeniz için minimum 3.000 TL civarında sipariş oluşturmanız gerekmektedir, kod tutarına göre sepet oluşturulmadır.
duzenleme: miney pay ile parca parca kullananlar olmus. Guzel de olmus (:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chile_Mix -- 23 Aralık 2024; 22:44:47 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X