![]() ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Akbank Kart Hepsiburada 60 TL ye Varan Chippara!

-
-
Teşekkürler haber için. 17sinde biten elektronik kampanyası bitene kadar yeni kampanya gelmez diye düşünüp daha kampanyayı tamamlayalı 1 saat olmadı, şimdi bu geldi. Neyse artık sağlık olsun.
-
Yeni slogan:
Axessle çip paralarınız küçüldükçe küçülüyor.
Axess kazandırır (ama az)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mobil uzerinden katilim yaparken hedef kitle hatasi alan var mi acaba ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir çok arkadaş alıyor bu hatayı ben de alıyorum.
Bizi Akbank Banladi sanırım.
Akbank hesap kapatılır artık 😐
2 kampanya birleşmiyor ki elektronik kampanyasına sadece Axess kredi kartı dahil, bu kampanyaya sadece Akbank kart dahil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Akbank adam ayırmaya başladı.
Puan konusunda hiçbir banka Akbank’ın eline su dökemez. Öncelikle chip paralar silinmiyor. Anında yatıyor. Yattı yatmadı takip etme durumu genelde yok. Kazanılan chip şarayı nerede harcayacağım derdi yok. Direkt karta ödeme olarak yatırabiliyorsunuz. Böylelikle pandemi döneminde pis pos cihazlarına elleyerek puan harcamak için şifre tuşlamanıza gerek kalmıyor.
Hiçbir kampanyaya katılamıyorum
Sonradan fark ettim, dediğiniz gibiymis. Bir de katılmama izin vermedi zatenquote:
Orijinalden alıntı: gabriel+
2 kampanya birleşmiyor ki elektronik kampanyasına sadece Axess kredi kartı dahil, bu kampanyaya sadece Akbank kart dahil.
Hedef kitle hatası devam ediyor
-
Hedef kitleye dahil değiliz madem değiliz kampanya niye geliyor? Bu sorunu çözemediler bi türlü. Başka bi yolu yok mu?
chip paralarımızı serenaya yedirdiler bize de çük para kaldı.
akbankı protesto ediyorum
-
katılıyorum ancak eski formunda değil akbankım
-
Galiba bu uyarı çıkan kişileri banlamislar çoğu kişide günlerdir aynı sorun var. Mesela ben katıldım bir sorun olmadı
Hedef kitle hatası alan arkadaşlar büyük ihtimalle ban yedi. Kayıt oluşturuyor mh ama çözüme kavuşmuyor
-
Cüzdan oluyor mu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evt
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eyvallah hocam bende şimdi denedim chip geldi hemen
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Yeni slogan:
Axessle çip paralarınız küçüldükçe küçülüyor. Axess kazandırır (ama az) |
Puan konusunda hiçbir banka Akbank’ın eline su dökemez. Öncelikle chip paralar silinmiyor. Anında yatıyor. Yattı yatmadı takip etme durumu genelde yok. Kazanılan chip şarayı nerede harcayacağım derdi yok. Direkt karta ödeme olarak yatırabiliyorsunuz. Böylelikle pandemi döneminde pis pos cihazlarına elleyerek puan harcamak için şifre tuşlamanıza gerek kalmıyor.
|
|
chip paralarımızı serenaya yedirdiler bize de çük para kaldı. akbankı protesto ediyorum |
Teşekkürler haber için. 17sinde biten elektronik kampanyası bitene kadar yeni kampanya gelmez diye düşünüp daha kampanyayı tamamlayalı 1 saat olmadı, şimdi bu geldi. Neyse artık sağlık olsun. |
Benzer içerikler
- vakıfbank platinum plus metal
- vakıfbank 3 ay ertelemeli kredi
- denizbank otomatik ödeme talimatı kampanyası
- vakıfbank world puan internette nasıl kullanılır
- getir finans nedir
- tom nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X