Şimdi Ara

AKBİL e dair bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi elimde bir button var, farzedelim ki bu bir öğrenci button u. Şimdi ben gitsem buna akbil anahtarlığı (yani sivillerin kullandığı) taktırmak istesem takarlar mı? Yani bunun öğrenci button u olduğunu farkedebilirler mi? Diyelim farketmediler, ilerde para yükletirken adam "bu öğrenci akbili, nerde kartın?" deyip elimden alabilir mi button u?

• Vay be hiç aklıma gelmemişti. Helal! Bilmiyorum, ama güzel fikir. Ne cin fikirliyiz ha!
  • button u kendin takarsan bişe olmaz para yüklerkende metrolardan kendin yüklersin hiç bişey olmaz

Türk'ün Zekası.
  • quote:

Orjinalden alıntı: diabolik191

button u kendin takarsan bişe olmaz para yüklerkende metrolardan kendin yüklersin hiç bişey olmaz

Türk'ün Zekası.

nasıl takacak yav?

bir de niye anahtarlığa takacaksınız ki? zaten okul hayatı bitince o akbil iptal olmayacak mı? o koca kartı taşımamak için mi?
  • başarırsan karlı bir iş olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: CARNIVALE

quote:

button u kendin takarsan bişe olmaz para yüklerkende metrolardan kendin yüklersin hiç bişey olmaz

Türk'ün Zekası.

nasıl takacak yav?

bir de niye anahtarlığa takacaksınız ki? zaten okul hayatı bitince o akbil iptal olmayacak mı? o koca kartı taşımamak için mi?

onuda kendi bulsun

• ya benim istanbuldan aldığım akbilin içi boş olsa bile malatya da beleşten binebiliyoru:)yeni geldi buraya..
    ama harama bulaşmak sakat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HGS ile ilgili bir soru
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hakkaten paramı kendim yüklerim, ama butonu o anahtarlığa nasıl takacam? ... Otobüse giriyon, anahtarlığı basıyon, şoför görüyor, "yaw bundan 1250 düşmeyecek miydi?" diyor.... kafayı yer heralde

quote:

ya açıkçası akbili memlekette bulamadım, buraya gelince de kanepenin altında bir buton buldum...
  • akbile kredi yüklemeye gittiğimde sormuştum bunu olmaz demişti adam burada tam ve indirimli belli oluyo dedi seri noları varmış hepsinin zaten ilk başta soför yapıo onu ben bir kere şahit oldum dönemimi ne geçmiş kartın aldı hemen akbili elinden aldı adam ki seninki direk kandırmaca eğitim mi verdiriyolar bu şoferlere sesinden anlıyo valla
  • quote:

quote:

quote:

Türk'ün Zekası.

nasıl takacak yav?

onuda kendi bulsun

Yani sorum şu: buna anahtarlık taktırırken takan adam farkeder mi bunun öğrenci olduğunu?

• quote:

Orjinalden alıntı: suslu76

quote:

quote:

quote:

Türk'ün Zekası.

nasıl takacak yav?

onuda kendi bulsun

Yani sorum şu: buna anahtarlık taktırırken takan adam farkeder mi bunun öğrenci olduğunu?

evet farkeder kendin takıcaksın yani.

• quote:

Orjinalden alıntı: _ThE_GaRgİ_

akbile kredi yüklemeye gittiğimde sormuştum bunu olmaz demişti adam burada tam ve indirimli belli oluyo dedi seri noları varmış hepsinin zaten ilk başta soför yapıo onu ben bir kere şahit oldum dönemimi ne geçmiş kartın aldı hemen akbili elinden aldı adam ki seninki direk kandırmaca eğitim mi verdiriyolar bu şoferlere sesinden anlıyo valla

kart kısmı eski ise adam farkediyor, beni de uyarıyordu kartını değiştir filan diye ama anahtarlık olunca anlamaz heralde

• quote:

Orjinalden alıntı: çaresizm

taktırırsın ama otobüs şöförleri akbil sesinden illaki farkeder

sivil öğrenci farklı ses çaldığından emin misin?

kart takma işine gelince acaba kendim takabilir miyim? Siviller bi inceleyin bakalım çok mu zor takmak... Adamdan direk anahtarlık istesem veriri ama di mi? ben kendim takacam desem?
  • bende öğrenci vardı.paso iptal olunca anahtarlık biçiminde yaptık.aynı akbili takıyolar ama tarifeyi değiştiriyolar heralde.çünkü artık tam basıyorum
  • olmaz
    otobüslerde sorun olur çünkü ögrenci akbilinin sesi farklı tam akbilin sesi farklı
  • Dostum ANLAŞILIR Şöför hemen çakar işi.

Çünkü Tam ve Öğrenci AKBİL'inin basıldığında çıkardıkları SESLER FARKLI.

Okeyto
  • quote:

iyi de sivil öğrenciyle üniformalı öğrencinin akbilleri farklı değil ki

demek istediğim sivil -öğrenci idi pazar pazar güldürdün adamı
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 1 Kasım 2020; 23:26:30 >
  • Sivil akbilin, öğrenci akbilin, aktarma yaparken, aylık abonmanın hepsinin makineye dokundurduğunuzda çıkaracağı sesler farklıdır. O yüzden yutturamazsınız şöförlere.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orcunsau

Sivil akbilin, öğrenci akbilin, aktarma yaparken, aylık abonmanın hepsinin makineye dokundurduğunuzda çıkaracağı sesler farklıdır. O yüzden yutturamazsınız şöförlere.

şöförler cin gibi, bir yanlışlık görürlerse hgemen yırtıveriyorlar akbil kartını kalıyon öyle
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.