Şimdi Ara

AKDENİZ HUKUK GELİR Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ygs5 38k mat:27-32 geo:12-15 Ed:37-42 cog:14-17 obp:40

cidden bi puan düşüşü olur mu ? edebiyatı batırdım zamanın en zor denemesinde bile +45 iken batırdım bunda ve cidden zordu hele türkçe kısmı inanılmaz zaman alıyordu.

şansım nedir ilk 20 k olur mu ?

• yukarı
  • şizofrene bağladım cevap yazın yav
  • yukarı yukarı
  • puanza ya girmek için bi yasal giriş izni ne biliyim yaş izni , vukuatlı nüfus kayıt örneği flna gerek yok herkes girebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: serverbedi96

puanza ya girmek için bi yasal giriş izni ne biliyim yaş izni , vukuatlı nüfus kayıt örneği flna gerek yok herkes girebilir

YA BEN ANLATAMIYORUM YA SORUNUN VAR BEN PUANAN DÜŞÜŞÜ OLURMU ? OLDUGU TAKTİRDE SİZCE BU NETLER KAÇ SIRALAMAYI VERİR DİYE SORUYORUM ? ANLATABILDİM Mİ ??
  • Hocam o 38kyi keske korumak icin bir seyle yapsaydin ama yinede ygs guzel umudunuzu kaybetmeyin insallah olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • puanza yığınsala göre yapılmış bir site ve gerçeğe yakın sonuçlar verir.bi de sıralamda düşüş olur mu diye sorsan herkes cevap verir millet de bıktı artık sıralam soranlardan
  • Ben o soruyu isretlemedim bana getirisi olucakmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazdığınız netlerin en yüksekleri geldiği takdirde rahat 20kya girersiniz hocam. Her yıl edebiyatla uçardı tmler bu yıl edebiyat baya dökmüş gibi gözüküyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.