Şimdi Ara

Akdeniz Üniversitesi-Alanya Mühendislik Fakültesi Hakkında Niye Bilgi Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • akdeniz üniversitesi-alanya müh. fakültesi Endüstri mühendisliği yazmayı düşünüyorum ama internette neredeyse hiç bilgi bulamadım.donanımhaberde burası hakkında bilgi isteyeni de görmedim.o yüzden yazmakta tereddütlüyüm.bu konuda birisi beni bilgilendirebilirse çok mutlu olurum.bu geceye kadar tercih işini bitireceğim

• bildiğim kadarıyla o bölüm geçen sene ek tercih döneminde açıldığı için sıralaması öyle. bu sene daha ileri gideceğini düşünüyorum ama aşırı da olmaz çünkü merkezde değil.

ben de araştırmıştım bi ara. dediklerine göre okul biraz dandik bi yerdeymiş. biraz sıkıcı diyolar ama ocaktan sonra şubat gibi canlanmaya başlıyomuş oralar. onun dışında biraz sıkılabilirsin diyolardı.
    çok iyi evlere ucuza çıkabilme imkanın da var , dersten sonra sahilde takılma da. ama biraz kıbrıs gibi düşün sakin ama iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: purpleswag

bildiğim kadarıyla o bölüm geçen sene ek tercih döneminde açıldığı için sıralaması öyle. bu sene daha ileri gideceğini düşünüyorum ama aşırı da olmaz çünkü merkezde değil.

ben de araştırmıştım bi ara. dediklerine göre okul biraz dandik bi yerdeymiş. biraz sıkıcı diyolar ama ocaktan sonra şubat gibi canlanmaya başlıyomuş oralar. onun dışında biraz sıkılabilirsin diyolardı.
    çok iyi evlere ucuza çıkabilme imkanın da var , dersten sonra sahilde takılma da. ama biraz kıbrıs gibi düşün sakin ama iyi

ek tercih olduğuna emin misin peki.nereden öğrenebilirim bunu.

benim puanım 358,tercih edersem tutar mı sence?
  • Alanya harika biyer hayatta sıkılmazsın sosyal olanaklar için hiç düşünme bile ama eğitimini bilemeyeceğim
  • hayatım boyunca kocaeli'de fabrikaların yoğun olduğu yerlerde yaşadım,onun için hayatımın en değerli yıllarını geçireceğim üniversitenin yerinin güzel,yaşanılabilir,ferah,denize çok uzak olmayan yerler olmasını istiyorum.antalya da güzel bir yer.akdeniz makine ve alanya mühendislik fakültesi endüstri mühendisliğini yazmayı düşünüyorum.ama akdeniz üni-alanya müh. hakında pek bilgi bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: giancarlo deposito

quote:

Orijinalden alıntı: purpleswag

bildiğim kadarıyla o bölüm geçen sene ek tercih döneminde açıldığı için sıralaması öyle. bu sene daha ileri gideceğini düşünüyorum ama aşırı da olmaz çünkü merkezde değil.

ek tercih olduğuna emin misin peki.nereden öğrenebilirim bunu.

benim puanım 358,tercih edersem tutar mı sence?

ben de bir yerde okumuştum kesin demiyim ama doğrudur büyük ihtimal

o puan yaklaşık 55 bin sanırım ve bence tutar.

• quote:

Orijinalden alıntı: giancarlo deposito

akdeniz üniversitesi-alanya müh. fakültesi Endüstri mühendisliği yazmayı düşünüyorum ama internette neredeyse hiç bilgi bulamadım.donanımhaberde burası hakkında bilgi isteyeni de görmedim.o yüzden yazmakta tereddütlüyüm.bu konuda birisi beni bilgilendirebilirse çok mutlu olurum.bu geceye kadar tercih işini bitireceğim

Ben alany mühendisligin daha iyi bir eğitim verdiğini duydum bizden bir kücük devreden bir arkadaş yerleşti geçen sene normal yerlestirmeyle yerleşti ek yerlestrieme değildi ek yerlestirme olsaydi sıralama hic olmazdi . Bence yAz ki rahat gelir alanyada güzel yer bir diğer arkdasda isletme mühendisligni yazacalmis bu sene orasi da yeni acilmis ki itü de var bir devlet o da 14binle aliyor (devlette sadece itü var) anlayacağın endüstriden yüksek olur sıralamana değer diye düsünüyorum hemen hemen de ayni bölüm ikiside herneyse ben tavsiye ederim sana alanya endüstriyi eğitimi iyidir ve gecen sene acilmasna rağmen öyle bir eksiği yok alanyada zTen türkiyenin en güzel yerlerimdem biri kocaelimden sonra sana cennet gibi geleceğini düsünüyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Akdenizin kendi mühendisliklerinden bile dha iyi imkana sahip ,yeni acilmis diye düsünmeyin cünkü ögretim elemanlarinin cogu alanyaya gecti,eski hocalardan yararlanmak icin bunu yapıyolar hatta ,laboratuvarları cok yeni,işletme en azin endüstri kadar iyi bi mühendislik zaten cok yerde yok o yüzden ilerde cok yükselicktir ,puanin yetiyorsa kesinlkle yaz derim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.