Şimdi Ara

Akıl Almaz Kadın Sünneti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Irak’ın öteki bölgelerine göre en gelişmiş, sosyal olarak en ileri bölgesi olarak gösterilen Kuzey Irak’taki bölgesel Kürt yönetiminde kızların sünnet edilmesi, ABD’nin etkili gazetelerinden “The Washington Post”a haber konusu oldu.
    Gazete, Tuz Hurmatu çıkışlı haberinde, Kürtler arasında yaygın olarak uygulanan kadın sünnetinin “kadınların kötü durumuna ilişkin bir gösterge” olduğunu bildirdi. Kuzey Irak’ta geçtiğimiz haftalarda da erkeklere iki kadınla evlenebilme hakkı getirilmiş, çokeşlilik kararı Kuzey Irak ve birçok ülkede kadın hakları kuruluşlarının tepkisini çekmişti.

Baba işe karıştırılmıyor
    Kadın sünneti kadın uygulayıcı tarafından yapılıyor ve erkekler işe karıştırılmıyor. Sünnet olacak kızın babasına sadece haber veriliyor. Sünnet işlemi ile tören, anne ve ebe tarafından gerçekleştiriliyor.

Haberin tamamı ve videolu görüntüsü =>http://www.geyikhane.net/sunnet-edilen-kadinlarin-ardindaki-gerekce.html

• Neyi kesicen la orada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıl önce Hürriyetin Pazar ekinde okumuştum,ciddiyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodplus

Neyi kesicen la orada

Klitorisi kesiyor bu sapık zihniyetli hayvan sürüsü
  • Yanlis bilmiyor isem bu sunnet olayi afrikada da yapiliyor sebebide o bolgelerin asiri sicak olmasi nedeni ile bayanlarin sunnet edilen yerleri sicaktan dolayi asiri uzuyormus veya sarkiyormus bu d asiri rahatsiz edici oluyormus bunun icin yapiliyormus, yanlista hatirliyor olabilirim tam emin degilim ama aklimda boyle kalmis

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloodplus

Neyi kesicen la orada

büyük dudaklar ile Prepusla. Bu iki kısım kesildiğinde kadınlar orgasm olamaz bildiğim kadarıyla.
  • Sapkinlasmislar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kajmeran89

Yanlis bilmiyor isem bu sunnet olayi afrikada da yapiliyor sebebide o bolgelerin asiri sicak olmasi nedeni ile bayanlarin sunnet edilen yerleri sicaktan dolayi asiri uzuyormus veya sarkiyormus bu d asiri rahatsiz edici oluyormus bunun icin yapiliyormus, yanlista hatirliyor olabilirim tam emin degilim ama aklimda boyle kalmis

Bu işlemi İslam adı altında yapıyorlar söylediğin durumla ilgisi yok.

• Irak'ın Tokyosu dünyanın modern ve aydınlık yüzü
  • Kaynak : Geyikhane
  • prepusla yazıp çıkan "Kadın Sünneti - Afrikada Kadın Sünneti - Seyrusefa.net" sonucuna tıklamayın, ufacık bebeğe bu işlemi yapıyorlar. İçiniz kötü olmasın, orada o işi yaptıkları çocuk yaşında ufak kız kardeşim var, Allah ıslah etsin.
  • Bu nedir ya
  • True-Story-and-Future kullanıcısına yanıt
    Orgazm olmaması için zaten bu mısır inanışıdır firavun sünenneti olarak geçer amaç kadın çocuk dogurdugunda çocucuğun çıkarken zevk alan bölgeye deymemesidir değerse lanet oluşur işte böyle gerzekce birşey

• Bu sadece orada yok diye biliyorum,dünyada da az da olsa uygulanan bir şey.Yalnız ne gereksiz ve iğrenç bir şey ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDC

Kaynak : Geyikhane

Hocam 3 aydır günde 1 güncel haberi onlarda takip ediyorum samimiyetle söylüyorum siteyle hiç bir ilgim yok. Ancak bu adamlar diğer sitelerden farklı olarak günde 1 güncel haber yapıyorlar ve o haberi videolu destekliyorlar tüm delilleri ile ortaya döküyorlar vs. benzer haberleri milliyet hürriyet falanda girmiş yıllar önce ancak bu kadar detaylı bulamadım. Bakabilirsiniz.
  • Kahretsin ki böyle bir şey var.

Ancak ben bunun sünnet olarak adlandırılması olayını anlamadım ?
  • Simdi normalide zaten sacma cilar gelir.

• Bunu uygulayan zihniyete ne desem az

• Klitorisi kesiyorlar yanlış hatırlamıyorsam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Saul Hudson

quote:

Orijinalden alıntı: kajmeran89

Yanlis bilmiyor isem bu sunnet olayi afrikada da yapiliyor sebebide o bolgelerin asiri sicak olmasi nedeni ile bayanlarin sunnet edilen yerleri sicaktan dolayi asiri uzuyormus veya sarkiyormus bu d asiri rahatsiz edici oluyormus bunun icin yapiliyormus, yanlista hatirliyor olabilirim tam emin degilim ama aklimda boyle kalmis

Bu işlemi İslam adı altında yapıyorlar söylediğin durumla ilgisi yok.

Yine Islâma çamur atıyorsunuz yazık lan

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.