Şimdi Ara

Insan çocuğu olmadığı için şükretmeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
179
Cevap
4
Favori
6.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayat boyu bitmeyecek korkunç bir sorumluluk. Surekli çocuğun durumunu, hayatını, geleceğini düşünürsün sağlıklı insanı bile anksiyete hastası yapar. Her hareketi yaparken iki kere düşünürsün özgürlüğün biter. Rabbim sana sonsuz şükürler ki çocuğum yok..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2.5 aylık oğlum var. Ne kadar uykusuz kalsam da, sinirlensem de, sabahın 3 ünde mama yapmaya kalksam da, böbreğimdeki stent ile ne kadar çişimi tutmak zorunda kalsam da, bana bakıp bir gülücük atması yetiyor. Dünyalara bedel. 40 yaşındayım. Daha yolunuz var. Fikirler değişir. O zaman bu yazdığımı hatırlayıp, dönüp tekrar okuyup bi artı bırakırsınız.
  • yapıp bakmayan ve umursamayan sürüyle meczup var ve bu meczuplar toplumda meczup olarak anılmıyorlar, ama sen bakamayacağın için çocuk yapmamayı seçsen meczup olarak anarlar seni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 13 Temmuz 2024; 8:26:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza bunu beğendi

@hamza5806

• Aaaa ustteki 010001 hocam beni bloklamis ya

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Insan çocuğu olmadığı için şükretmeli
  • Büyük lokma ye büyük konuşma demişler.

• Stones kullanıcısına yanıt

küçük lokma ye küçük konuşmada demişlermi Insan çocuğu olmadığı için şükretmeli 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yumuksuzsucurta58 Y kullanıcısına yanıt
    Takip ediyor musun putin artik acik acik soyluyor dunyayi pedofili manyaklarin yonettigini

Koca rus devleti dünyanın 2 numarasi bunu acikliyor da gel de cahil cuhelaya anlat

• 2.5 aylık oğlum var. Ne kadar uykusuz kalsam da, sinirlensem de, sabahın 3 ünde mama yapmaya kalksam da, böbreğimdeki stent ile ne kadar çişimi tutmak zorunda kalsam da, bana bakıp bir gülücük atması yetiyor. Dünyalara bedel. 40 yaşındayım. Daha yolunuz var. Fikirler değişir. O zaman bu yazdığımı hatırlayıp, dönüp tekrar okuyup bi artı bırakırsınız.

• Kacimizin anne babası bu dediğiniz gibiydi ? Çocuğunu düşünmekten uykuları kaçtı? Bu da güzel hikayeymis yeğen. Hayat berbat etmekten başka görevi olmayan insanlar çoğumuzun ebevyni sen ne sacmalamissin ilginç.

• F1SECO kullanıcısına yanıt

Nasıl

• çocuk ekecek tohumu olmayan birinin söylemidir

• https://www.youtube.com/watch?v=QQAvVoiMRtQ

keşke 30-40 yıl önce doğsaydım şuan ne yapmak istesen maliyet ve zor

• dünya biraz daha güzel bir yer olsaydı, çocuk yapma hevesim kesinlikle olurdu. gidişat aşırı kötü. bu saatten sonra dünyaya çocuk getirmek ona yapılacak en büyük kötülük olur.

• Annen ve Baban adına üzüldüm

• Çocuğunu bir kere kucağına alman ve gülmesi dünyalara bedel , Allah herkese nasip etsin.

• BaDRuLe kullanıcısına yanıt
    15 yaşına gelsin ergenliğin en azgın dönemlerinde sana küfürü bi çaksın ondan sonra görürüm yüzünde ki gülücüğü

• İnsanlar çocuklarının hep bebek olarak kalacağını sanıyo galiba. Cinnet geçirip çocuğunu öldüren babalar da bir zamanlar bir gülümsemesi yetiyo diyodu. Ama normal şaşırmıyorum hep hamur yemekten insanların beyni eridi

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.