< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Insan çocuğu olmadığı için şükretmeli (4. sayfa)
-
-
Bak hocam,
Çocuğum yok olmasını da istemiyorum ama benim geçerli nedenlerim var:
1) 40 yaşındayım ama donanımdan yazılımdan cyber güvenlikten, telefondan ve android işletim sistemi ile windows üzerine neredeyse uzman sayılırım.
2) wifi printerlar, bluetooth protokolleri, profesyonel fotoğraf makineleri, gps ve navigasyon ile teknolojik aletler konusunda çok yetkinim.
3) 20 yaşında adamlar laptopa ram ve ssd disk takamazken ben ekran değiştiriyorum.
4) Yapay zeka, chat GPT, gemini, lama ve copilot'ı aktif olarak kullanıyorum.
5) Çocuk sadece bana engel teşkil edecektir. Ayrıca bana ilerde baksın diye beni yaptılarsa annem ve babam, ben onlarsan 20,000 km uzağım. Senin çocuğunda kendi hayatı için çekip gidecek. Çocuk ölü bir yatırımdır hem de senin ömründen götürür. Çocuklu 40 yaşındaki adamla çocuksuz 40 yaşındaki adamı yan yana koysak çocuksuz olanı 25 yaşında sanarsın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Yazdığın herşeye imzamı atarım.Günümüz kızların hali ortada.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Konuyu acan gence hitaben :
Profiline actigin konulara kabaca baktim . Genc sayilirsin da ... Ama bence sen kafa olarak hazir degilsin.
Cocuk isteyen zaten ulkeyi terk ediyor ...
Hadi sen ulkeyi terk ettin hayat senin panik atakvari psikolojik mukavvemet noksanligina gore hayat sekillenmez. Kendini hazir etmelisin.
Sorumluluktur ama gonulden oldugu icin refleks gibi olur dert etmezsin... Ozellikle en basta dert etmezsin.
Her isteyen de yapmamali. Bakabilmek bazen dis dunyanin kotu olmamasi da kurtarmiyor aile ici huzur da onemlidir. Bir de planlama yapiyorsan maddi olarak ta oncesinde veya es zamanli ilerdeki hayati sureclerine karsi teminat misali birikimler vs yapilir. Egitimi ogretimi bitene kadar ... Ek olarak maneviyat baglari da korunmalidir saglikli da olmalidir. Bunlar karsiliksiz seylerdendir ...
-
Yaşlanınca bana bakar gibi bencil ihtiraslarla çocuk sahibi olan kişiler yerine keşke konu sahibi gibi insanlar çoğunluk olsaydı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Su an o gulusu sevmekten baska bir caren yok cunku.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
TR gibi bir ülkede çok şükür benim de yok.
-
Benim ana-babama hayrım yok ki, benim çocuğumun bana hayrı dokunsun diyorsun. Peki o zaman, sen de haklısın. Bizde durum öyle değil tabi. O yüzden bilemedim.
Konu sahibi gibi insanlar çoğunlukta zaten, Türklerin Doğum Oranı 1,5
Çocuk yapıp o kadar fedakarlık yapan, yükün altına giren insana da bencil dedin ya…
Büyükannen ve büyükbaban anneni doğurmuşlar. Annen gençliğinde başkalarının ihtiyaçlarını mı karşılıyordu?
-
Allah sana sevdirecek Bi gülücük nasip etmesin inşallah.
İster dua ister beddua olarak algıla .
çocuğu olmayı geçtim kendi doğduğu için bile üzülmek gerek bu ülkede ne çocuğu. Çocuk yapan psikopat olabilir yanı boyle bir enflasyon , asgari ücret ve işsizlik olan parsellenmiş ev kiralarının alıp başını gittiği bir ülkeden söz edilemez burası garip bir gezegen gibi dunya dışı
-
Aynen öyle, yazılana dikkatinizi çekerim, önünüzde saygıyla eğiliyorum
Benim kardeşim şu an geç ergenlik yaşıyor. Küçükken limoni, sevimsizdi ve yaşlılar gibi huysuz, aksi zamanları olurdu ama önemsemezdim, mesela su dolu bir bidona bardağı daldırıp su içmeye kalktığını görmüştüm Çocukken kısıtlı imkanlardan dolayı yapamadıkları içine bir dert olmuş bir özenmiş çevresine inanamıyorum. Çocuk gibi cebine leblebi koyup yiyor ki bunu ben hiç yapmadım evde de yapan yoktu. Hangi genetik özellikler baskın veya nasıl bir süreçten geçirildiyse evde nükleer patlamalı anlara sebep olmakta, bazen doğa ana bana çocuk bahşetse ona veya babama çeker diye ödüm kopuyor
Ben de annemle babamla sorun yaşadım ama çoğunlukla haklıydım ve tartışmalarımız sonrası yıpranmış gibi hissetmezdik. Doktor kardeşimin egosu bugünlerde terör estiriyor, bazen kendisi de hatalı olduğunun farkına varıyor hatta birilerinin politikalarını da fark etti gibi ama yine de onun yüzünden çocuk yapmak istemiyorum desem?
Evlilik çok önemli, annem maalesef çok kötü bir tercih yapmış. Lütfen evleneceğiniz kişiyi seçerken çocuklarımın annesi babası olabilecek mi diye düşünün, mesela kardeşler arasındaki farklılıklar çoğunlukla bir tarafın genlerinin dominant olması yüzünden ortaya çıkıyor...
Ülke eski orta çağ öğretilerinden, firavun uşaklığından kavruluyor, ne güzel şeyler yazılmış neden hala çocuk istiyorsunuz? Çok büyük bir olaya dönüşüme gebe dünya, sonrasına bakacağız artık
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Efsane aforizma en son cümledeki hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 15 Temmuz 2024; 21:7:46 >
Çocuk yapmak hayatınızı mahvetmek demektir. Bırakın o sahte "gülücük atıyor, mimik yapıyor" hareketlerini. Mahalle baskısından evlendiniz, gay-top demesinler diye. Üstüne +1 nüfus eklediniz ve haşırt the blackboard ))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plusboxxt -- 16 Temmuz 2024; 20:58:0 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dedem 7 çocuk yaptı gamsız gibi yaşadı hiç ilgilenmedi. 80 yaşına kadar gezdi şimdi emekli maaşıyla birlikte en küçük kızı bakıyor. Büyük oğulları da sürekli para gönderiyor. Çocuk yapmak lazım ama kendi haline bırakıcan. Üstüne çok düşmemek lazım.
-
Çocuğuna tapan ebeveynler gördüm. O da sıkıntı. Ortasında bir ayar tutturmak lazım..
31 yaşındayım 3 senelik evliyim. 2 aylık erkek çocuğum var. arkadaş Bi ısınamadım bi sevemedim onu.... ağlıyor huysuzluk yapıyor vs vs vs İnşallah bir gün çocuğumu severim....
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X