Yüz milyon dolarım da olsa çocuk falan yapmam. Bu kokuşmuş adi gerçekliği deneyimlemesi için bir çocuğa kazık mı atayım? Çok para bile bir insanın mutluluğunu garanti etmez. Her şeyin cehenneme dönmesi psikolojik bir bozukluğa, travmaya, kazaya falan bakar. Deneyimlemek için son derece adi bir gerçeklik. Hiç varolmamak burada biraz vakit geçirmekten bin kat iyidir. |
Insan çocuğu olmadığı için şükretmeli (9. sayfa)
-
-
2 kedi annesiyim 3 köpek babasıyım diyen tiplere ölüm hareketi çekesim geliyor. evde hayvan beslenmez.
-
agam sen doğru yoldasın boşver buradaki abuk düşünceli tipleri. çoğunu severim ama bu konuda yanılıyorlar.
-
Çocuk yapsan ayrı bir dert yapmasan ayrı bir dert.Yapmasan 20 sene sonra ailenden kimse kalmayınca tek başına kalacaksın.Ev,mal,mülk kalsa ne olacak o evlerin içinde tek başına kalacaksın.İnsan kafayı yer.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Diğer görüşü belirtmedin hocam,yapsak ne sakıncası var.quote:
Orijinalden alıntı: Dxdiag36Çocuk yapsan ayrı bir dert yapmasan ayrı bir dert.Yapmasan 20 sene sonra ailenden kimse kalmayınca tek başına kalacaksın.Ev,mal,mülk kalsa ne olacak o evlerin içinde tek başına kalacaksın.İnsan kafayı yer.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben türkiyeye çocuk getirmek istemiyorum çünkü türkiye gittikçe latin amerika ülkelerine benzemeye başladı.Benim yaşım 25.Belki göremem ama 50 sene sonra bu z kuşağının çocukları,hatta onlarında çocuklarının çoğunluk olduğu toplumda toplumsal ahlak iyice çökmüş olacak.Günümüzde bile uyuşturucu kartelleri mahalle mahalle örgütlenmiş.50 sene sonra devlet otoritesinin zayıfladığı bir yerde ne olacak.Eğitim sistemi rezalet.Ümraniyede 1.sınıfa giden velet okula bıçak getirip sınıf arkadaşlarını tehdit ediyor.Gidişatın böyle olduğu bir ülkede çocuk yapılmaz.
Incel avuntusu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet çok yorucu çok bulantıcı bazen ama senden bir parça olduğunu bilmek onunla gün geçtikce iletişiminin artması konuşması yorum yapması, sarılması paha biçilemez onsuz evin sesiz neşesiz olması keşke hiç büyümese diyor insan ama büyüyecek ve bir gün evden gidecek bunu bilmekte üzücü bazen Allah yokluklarını göstermesin kimseye isteyen hak eden herkese nasip olsun inş.
-
Mevzu onla kalmıoki. Böle bi coğrafya çocuk yapmak için, bi kadınla evlenip aynı evi paylaşmak için deli ......kmesi lazım.
Şu türklerin kendi ülkesini tehlikeli sanması kadar komik birşey yok.Bir de uyuşturucu karteli yazmış Türkiye de uyuşturucu karteli tam komedi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
böyle cümlelere kanmayın arkadaşlar .. gülüşü falan yetmiyor..her daim problem ,yorgunluk, kavga huzursuzluk,zaman para kaybı vs..
-
Dostum, maalesef bizim H.A.L.K acı gerçeklere değil tatlı yalanlara inanıyor. 3 çocuğu olan ortalama bir ailenin istatistiki olarak kaç çocuğu beyin cerrahı, ya da üst düzey yönetici ya da 3-5 lokanta sahibi bir işletmeci acaba? Ya asgari ücretle çalışıyorlar ya da işsizler.
Ammaaaaaa bi gülüşleri yok mu? :D
Eğer aile zenginse çocuk yapsın. Fakirse lütfen yapmasın. Bize 20 milyon insan lazım değil, 20,000 tane iyi yetişmiş çocuk 50 yıl yeter!
Finlandiya, İsveç, Danimarka, Norveç battı mı? Nüfusları 4-5 milyon. Her sene 10,000 çocuk doğsa yeter. Doktoru, mühendisi, akademisyeni bunların içinden çıkar işte. İş gücü yetersiz gelirse de diğer ülkelerin yetişmiş çocuklarına çalışma izni verirler, alırlar kendi ülkelerine. Şimdi olduğu gibi. Yalan mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 14 Ekim 2024; 17:44:51 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
büyük lokma ye boğazında kalsın, küçük lokma ye paran cebinde kalsın.
-
Her harfiinden doğruluk fışkırıyor
Bugün de bir şükür edelim, çoluk çocuk yok çok şükür. Allah olanlara sabır versin. Yapana çok saygım var, ama benim olmasını da istemem.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X