Bildirim
Insan çocuğu olmadığı için şükretmeli (8. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
40 yaşındayım. Kendi işimin patronuyum. On seneden fazla olmuştur hiçbir yerde çalışmıyor. Mobbing yok işten kovulma derdi yok. Kazakistanlı bir kız arkadaşım var. Çapkınlıklarıma laf etmiyor. Sadece şunu söylüyor ; " kılıfsız iş yapma."
Hayat tek eşlilikle ve çocukla geçirilecek bir
şey değil arkadaşlar. Gelenekselciliğinizden vazgeçin. Anne ve babanızın baskılarına "hayır" demeyi öğrenin.
Çantamı alıyorum sırtıma, Rusya, Kazakistan, Özbekistan, Tayland, Maldivler, Arjantin, Filipinler, Amerika...Aklınıza gelen her yere gidiyorum. Onların kültürlerini tanımak, onlarla konuşmak huzur veriyor insana.
Bunları niye yazıyorum, çünkü hayat tahmin ettiğinizden daha kolay.
AKILLI OLUN.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plusboxxt -- 16 Temmuz 2024; 20:43:37 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Allah razı olsun çocuk yapanlardan ,yarın bi gün belki bi yer açacaz çalışacak iş arkadaşları lazım,eve kiracı lazım hadi belinize kuvvet yiğitler sayenizde patronlar ebedi yaşayacak 😆😆
-
İnsanlar bilinçlendi artık. Eskisi kadar cahil değil.
-
Harikasınız :)
🙃❤️🌹quote:
Orijinalden alıntı: plusboxxt
Harikasınız :)
Aynen öyle
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu hayata beni bağlayan şey zaten çocuğum. Çocuğu olmayanlar boş boş konuşmuş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tam anlamiyla sanal bir hayatta mutluyum diyorsunuz yani. Oysa kirmizi hapi yutup gercegi gorurseniz aslinda cocuklar, sevdigimiz dimagi acik insanlar, teknolojinin nedeni. Nesillerin daha rahat yasamasi icin icat yapiyoruz, para kazaniyoruz, vs vs. 8yasinda oglumla subnautica oynarken yasadigimiz hisleri anlamanizi isterim. Ilk email adresini alanlardanim, ms office sayesinde doktora yaptim, simdi chatgpt sayesinde universitede ders veriyorum. Hayatimdaki en buyuk doyum, oglumun benim hayal ettiklerimi yasarken mutlulugu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Subnautica'nin oynanis videolarini izlerken ben 30 kusur yasimda tirsiyorum, 8 yasinda cocuk oynuyorsa iyi.
Cocuk konusu evet, dunyada arkanizda birakacaginiz ya buyuk bir bilimsel icat yapmak, veya kesif; ya da iyi bir insan yetistirmis olmak. Zengin olmasi, rahat olmasi vs degil, adil olmak icin yasamasi. Sadece su kendi spermimizden, yumurtamizdan yapma olayini asmaliyiz, bir cocuk o sekilde dunyaya geldiyse, 2 cocuk da kimsesiz bir yavruyu kurtarmaliyiz diye dusunuyorum.
Sen bu hayatta fazla bir şey görememişsin ki doyuma oğlunla ulaşmışsın. Çocuk beni doyurmaz. Allah korusun hiç de istemem. Ayrıca sanal hayatlarda yaşanan şeylerin gerçeklerini yaşıyorum ben :)
Şaka değil dostum. Hayatım tam bir macera ve çocuğa yer yok. Eşimi bile buna göre seçtim.
Birkaç basit örnek verirsem, Fukuşima Nükleer Santral sızıntısında bölgedeydim. İç Savaş çıktığında, milletin satırla kol bacak kestiğinde Cibuti'deydim. Kaddafi düşerken Libya'daydım. Dyatlov Geçidi'ni ziyaret edip samagon deneyenlerdenim. Vladivostok'ta -56 derecede hayata tutundum. Ukrayna'da pek çok gizem keşfettim. Sicilya'da pizza yedim, doğayı keşfettim. Paris'te yer altı şehirlerinde kaldım. Korkunçtu. Bakü maceralarımı h yazmıyorum. Miami'de category 5 az kasırgadan kaçmadık. New York'ta wall street'i ağlattık, Arizona'da mağaralarda geceledik. Vegasta'da $1.50 dolar kazandım bu arada sembolik :D
100 den fazla kız geldi geçti hayatımdan. Evliliğim bile şöyle oldu. Evlendik ve ertesi gün uçaklara binip ayrı ülkelere yola çıktık. Düğün falan vakit bile yoktu. Öğlen arası birer imza tamam.
Çocuk bizim hayatımıza ters hocam. Yapana saygım var ama ben istemiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Sen ustteki kirmizi suveterli adamin da yasli halini koy bakalim, koyamazsin cunku o iki kiz coktan oldurmustur o adami :D:D:D
-
Kırmızılı adamın yaşlı hali de altındaki adam gibi olacaktır. Çünkü o küçük çocuklar büyüyüp hayatlarını yaşamak için yuvadan uçacak veya babaya tekmeyi basmış olacaktır. Değişen birşey yok yani.
Bir de o alttaki yaşlı adam o yaşa gelene kadar hayatını yaşamıştır. Bu da cabası :D
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X