Şimdi Ara

Insan çocuğu olmadığı için şükretmeli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
4
Favori
7.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Elon musk gibi milyarder olsaydım en az 5 tane yapardım ama insanlar dolar milyoneri bile değilken çocuk yapiyorlar Hele bu biktan dünyaya kız çocuğu getirmek dünyanın en korkunç seyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahatlıprens -- 14 Temmuz 2024; 17:34:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evlenmeden önce bende konuyu açan kardeş gibi cahil cahil şeyler düşünüyordum. Çok benzer olmasa da, ehliyet almayayım, araba kullanmayayım yoksa kaza yaparım, birini öldürürüm demekle aynı şey aslında.

• Sen yapma kardeş, yanlişlikla fln olursa diye acilen vazektomi yaptirarak üremeni engelletmelisin. 50 li yaşlarda fln loser yaşantina devam et lütfen ayni kafayla.

• Yapayzeka037 kullanıcısına yanıt

Ne alaka aw örneğe bak.

Avrupalılar da mi cahil oldukları için çocuk yapmıyorlar?

Bizim turkiyeliler zeki.

• DambıIdor kullanıcısına yanıt

Sevgi, saygı olmadan bir hiçtir.

Çocuk yetiştirmeyi bilmeyen, eğitimsiz bir aile elinde, sokak ağzı ile büyümüş çocuklardan bahsediyorsan emin ol öyle büyümeyecek. Gerektiğinde disiplinin de ne olduğunu bilecek.  

• Genelleme yapıp katı suretle konuşanlar genellikle maldır.Bunlar yaş aldıkça çocuk yapmak ister...Aptalllar kedi gibi çoğalırken benim gibi zeki bir adamın dünyaya çocuk getirmemesi saçmalık olur:Zeki olsamda genetiğim çok iyi değil ama çocuklarım zekalarını kullanıp kendilerine iyi bakıp aradaki farkı kapatır.Kendim gibi zeki bir kadın bulursam çocuk yapabilirim.Salak işe yaramaz bir kadından çocuk yapmayı düşünmüyorum sadcece...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DambıIdor kullanıcısına yanıt

O çocuğunu yetiştirmekle alakalı kardeşim.. Sen çocuğu yaptın salarsan kendi haline hiç bir ihtiyacını görmezsen o çocuk aile sevgisini almazsa öyle olur.. Sen her zaman arkasında olup desteklersen onunla birlikte aktiveteler yaparsın her ihtiyacı olduğunda yanında olursan o çocuk dönüpte sana küfür etmez.. Çevremizde 15 yaşında bir sürü iyi eğitimli çocuk var annesi doktor babası evden çalışıyor geçen sıcağın altında bekliyordu komşumun çocuğu dedim nereye gidiceksin AVM ye dedi o tarafa gidiyorum atla gel dedim. Çocukla muhabbet ettik AVM ye kadar o kadar mütevazi o kadar bilgili ki bilgisine hayran oldum o kadar iyi yetiştirilmiş ki ve daha 15 yaşında profesyonel bir şekilde ingilizce konuşuyor. Ailesi erken yaşta özel hoca tutmuş ardından biraz daha büyüyünce kurslara göndermeye başlamışlar.. Ve çocuğun tek hayali Harvard da okumak neyse dün kapı çaldı.. Bir açtım kapıda çocuk elinde pastane torbası pasta almış abi çok teşekkür ederim götürdüğün için dedi pastaneden birşeyler alırken sizede aldım afiyet olsun dedi birşeye ihtiyacın olursa haber edersin dedi.. Yani dediğim gibi iyi yetiştirilmiş çocuk her zaman farklıdır..

O yüzden çocuk sevmeyen ve çocuğa bakmam annesi uğraşsın diyen kişiler çocuk yapmasın..

• Cocugum hakkında bir tek sıkıntım var. Neden bu kadar geçiktim. Yaş 43 , cocuk 6 . 37 değilde 30 da yapsaydım cok daha iyi olurmuş. Hayatımda 6 yıl daha fazla onun varlığıyla yaşardım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BaDRuLe kullanıcısına yanıt

Maddi imkan saglayamacaksaniz, ilerde size sevgisinden çok söveceginden eminim.

Maalesef cocuk, cocuk kalmiyor. O günler de geciyor. Hele TR gibi gelismemis toplumlarda cocugun gelecegi cok zor.

• Doğruganlık hızı %0'a kadar düştü. Zaten bu memlekette bizi barındarmazlar. Sizi böyle düşündürenler kazanmış çoktan.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • krstarica kullanıcısına yanıt

Çok haklısın dostum.

Kendi hayatımı yoluna koymadan böyle bir şey isteme hakkım yoktu.

Çocuğumun geleceği için her ay kenara 3 5 bişey atıyorum şimdiden güzel bir meblağ oluştu. O para ile gelecekte istediği ünide okur hayatına istediği gibi yön verir.

• taııbuv kullanıcısına yanıt
    Avrupalılar gerizekalı oldukları için ve yozlaştıkları için çocuk yapmıyor.Neden gerizekalı dedim ulan refah içinde yaşıyorsunuz devletleriniz size çocuk yapmanız için her türlü desteği veriyor.Buna rağmen çocuk yapmayıp soyunuzu kurutup geleceğinizi tehlikeye atıyorsanız gerizekalıdan başka birşey değilsiniz.Ondan sonra ağlıyorlar yok Avrupa göçmen doldu futbol takımlarımızda bile beyaz yok tabi olmaz çocukmu yapıyorsunuz.

• tafesan T kullanıcısına yanıt

Loserlıktan kurtulmanın yolu bebelerle uğraşmakmış meğer

• nehirku N kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam Türkiye de doğum oranlarının düşmesinin sebebi toplumun yozlaşması düşünüldüğü gibi ekonominin etkisi çok az dikkat edersiniz sosyal medya da inanılmaz bir çocuk ve aile düşmanlığı yapılıyor.Evlilik şeytanlaştırılıyor inanılmaz bir antitalizm propagandası var.Çocuk yapanlara veya yapmak istiyenlere resmen psikolojik şiddet uygulanıyor.İnstagram, Twitter,Tiktok,ekşi sözlük ve diğer tüm platformlarda bir çocuk nefreti körükleniyor.Dediğiniz gibi toplumumuzun resmen beynini yıkadılar.

• Henry Rollins kullanıcısına yanıt
    Hep ezbere laflar dünya kime göre kötü neye göre kötü günümüz modern insan denilen bu mahlukatların şımarıklığı ve korkaklığı midemi bulandırıyor.Eskiden ne güvenlik var ne sağlık var kıytırık hastalıklardan milyonlarca insan ölüyor sürekli kıtlaklar yaşanıyor.Ha bire savaş etrafına 1000 kişi toplayan adam önüne gelen şehri ve bölgeyi işgal etmeye çalışıyor tüm insanlar köle çok yakın tarihimizde bile dünya savaşlarında milyonlarca insan katledildi.Japon ve Alman bilimadamları yüzbinlerce insanı korkunç deneyler yaparak öldürdü (731.birim)ne hak ne hukuk var biraz tarihi araştır ne acılar yaşanmış.Bunca şeye rağmen insanlar çocuk yapıp insanlığı günümüze kadar getirdi.
    Şimdi ise teknolojik ve refah olarak altın çağımızı yaşıyoruz.Tüm dünya da bir hukuk ve adalet sistemi var.Polis gücü sayesinde güvenliğini sağlayabiliyorsun.Oturduğun yerde canın hangi yemeği çekerse sipariş edip kapına getiriyorsun.Çalışma hakların var. Düzenli şehirler kurulmuş istediğin yere istediğin zaman gidebiliyorsun daha binlerce şey ve sen şimdi günümüz dünyasının çok kötü olduğunumu söylüyorsun.Günümüz modern insanına yazıklar olsun hiçbir şey haketmiyorsunuz.

• Kısmen öyle. Erkek olarak kendinizi başarmanın yeti setinde aile kurmak ve onunla gelen sorunlar ve sorumlulukların mücadelesi de var.

Başlığı açan arkadaşın zaten satır aralarında onu erkek yapacak özelliklerden kaçinmadan başka birşey göremiyorsunuz.Biz bilmiyoruz çünkü ağlanmayı,keyif odaklı olup mücadeleden kaçıp keyfimize bakmayı.

Aile kurma becerisini gösteremeyen çoğu arkadaşta başka bir beceri de pek göremiyoruz.Genelleme mi benimki tabi ki genelleme.Canı isteyen istisna haline kendini getirebilir.

• Enteresan bir bakış açısı ama o duyguyu tatmadan iyi ki demek yemeği tatmadan tuz atmaya benzer..

• Çocuğu yokken bunu düşünen insan başka bir şeyi kafayı takıp hayatını yaşayamaz. Acı ama gerçek.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tamam başarılı ve değerli bir insan olup saygı görebilmek için hemen bir karı bulup içine spermimi bırakayım.

• Klür134 K kullanıcısına yanıt

Gerizekaliliktan degil, refahtan o.

Sosyolojik sebeplerini dogru belirlemek lazim. Eglenecekleri, hayatta vakit gecirip, zevk alabilecekleri onlarca alan var. Bisiklet ile şehir turu yapmaktan, ucakla gezebilecekleri her ulkeye gidebilmek gibi. Maddi imkanlar ve sosyal zenginligin beşeri yaşama etkisi cok yuksek. Ezcümle, doğu toplumlarinda daha din savaşlari devam edip, ortacagi yaşadiklari için tek eğlence ve ulaşabildigi zevk ve zihinsel gelismislik seks ve türevleri üzerinedir. Zengin parasiyla, fakir karısıyla diye boşuna dememişler.

Telefonundan, teknolojisine A dan Z ye her konuda kendini geliştirip, sana 2 iphone parasina bir kamyon elma sattigin adama gerizekali deme hakkini vermiyor. Onlarin bakiş acisindan da biz ultra gerizekaliyiz. Ki bu daha olasi ve temele dayanan bir örneklem olurdu.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.