Şimdi Ara

Akıl danışmak istedim, bi bakarsanız..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Ben şu an mimarlık okuyorum, lakin bölümümden pek memnun değilim. Büyük ihtimal bırakacağım. Beni bu bölüme bağlayan bi şey yok. Ben psikoloji istiyorum, malum TM den alıyor. Daha önce TM den hiç hazırlanmadım. Edebiyat ve Coğrafya konusunda nasıl çalışmam konusunda pek tecrübeli değilim. Tavsiyelerinizden faydalanmak isterim. Şimdiden teşekkürler.

• Aynen ben de sayisalciydim,tm den hazirlaniyorum simdi,edebiyat kismi bizim icin zor baya hemen baslamani oneririm,limit el kitabi,limit soru bankasi var...bunlarla gidiyorum,matematik,geo,cografya cok sorun olmuyor acikcasi...kisacasi EDEBIYATA BASLA HEMEN HEMEN HEMEN...😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cinsiyetsizkedi kullanıcısına yanıt
    YGS yi denemelerle hallederim diye düşünüyorum. Biraz kaynak tavsiyesine ihtiyacım var. Deneme olarak 345 tavsiye ediyolar onun haricinde Endemik alırım. Fen Mat banko 30 üstü yaparım gibi de Sosyal noktasında hiç emin değilim :)
  • Simdi zaman az kaldigi icin kendi kullandigim kaynaklari onermem dogru olmaz,ygs yi deneme ile hallederim diyorsan super,karekok 5li cozdum guzeldi zor degil kolayda degil,345 cozmedim yorum yapmam dogru olmaz ama begeneni cok...endemik 5li cozebilirsin,gecmis 2 3 yilin sorularini da coz mutlaka...aklima gelenler simdilik bunlar😊

• biz lanet tmciler olarak edebiyat yapıp matematik-geometri yapamıyoruz. (istisnalar kaideyi bozmaz.) yani edebiyat yapmak her yiğidin harcı diyebiliriz. geçen sene bile edebiyatı ygs'den sonrasına bırakarak 48 net yapabildim 0'dan başlayarak. ama gel gelelim ki matematik kötüydü, o da olsaydı değmeyin keyfime. senin o matematik-geometriyle 35-40 edebiyat ortalama bi coğrafya bile çok güzel iş görür. sıkıntı yapmayın hocam.
  • Hocam sana tavsiye veremem ama sunu soyleyim. Biz 12deyken ygs sonuclari aciklaninca tmye gecen bi arkadasim vardi. Temeli yok bilgisi yok sadece ygs puanina guvenerek gecti. Son 2 ay calismayla hacettepe hukukta. Istersen her sey olur

• maynilbb kullanıcısına yanıt
    Şu anda Ygs için deneme bakıyorum. Matematikten 345 alacağım. Geçen sene almıştım, oldukça beğenmiştim. Sosyal kısmında hangi denemeyi alacağıma karar veremedim. Pek tecrübem yok sosyalde. Endemik tavsiye eden arkadaşlar oldu ama bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • glycemic index kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah hocam. Psikoloji benim hep hayalimdi ama işte sayısalcı olup biraz da realist takılınca mimarlık dedik, gelecek dedik, itibar dedik, para dedik. Ama bunların hepsinin boş olduğunu bölüme başlayınca anladım. Projedir makettir bunla benim realitem değil, haz alamıyorum. Kendimi daha iyi tanıdım. Bu kez tercih yapmak değil hayallerim için çabalamak istiyorum. Çok geç olmadığını düşünüyorum.
  • Hocam ben de 3 ay once universitemi birakip tip icin hazirlaniyorum. Insanin istedigi.meslegi yapmasi cok onemli

• glycemic index kullanıcısına yanıt
    Hocam bölüm neydi, kaçıncı dönem bir de?
  • umutozdgn.1 U kullanıcısına yanıt
    ben sizin yerinizde olsam, ygs için her gün bir genel denemeyle ilerleyip ygs süresince de tanzimat'a kadar bitirirdim. ygs'den sonra da batı edebiyatı; tanzimat sonrası ve cumhuriyet edebiyatı kalırdı. edebiyat aşırı derece de önemli tm-3'te, bunu vurgulamaya çalışıyorum ve vaktinizi de çok iyi değerlendirin hocam.
    genel deneme çözerseniz eğer tahminimce matematik ve feniniz zaten 25'ten aşağı gelmez diye düşünüyorum. mimarlığa hazırlanırken de, mimarlık okurken de iyice bi kavramışsınızdır. genel denemede de unuttuklarınız pekişir zaten. illa ki bölüm denemesiyle ilerleyeceğim diyorsanız da endemik iyi hocam, palme'nin de çokça yararını gördüm. başarılar dilerim.
  • maynilbb kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.