Şimdi Ara

Akıllı saat dondu? [ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
11.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abiler dün bana hediye olarak aeron marka bir akıllı saat geldi, fakat bu sabah uyandım ki akıllı saatin saati 12:16 da donmuş,
    Akıllı saat dondu? [ÇÖZÜLDÜ] hiç bir türlü düzeltemedim lütfen yardım edin.
    Edit: akıllı saatten tuşlara basınca bipsesi geliyorama işlev yok, bluetooth bağlanmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emir2201 -- 29 Temmuz 2017; 11:57:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Akıllı Saat Dondu? İşte Çözümleri [Çözüldü]

Akıllı saatiniz donduğunda, hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Ancak endişelenmeyin, bu sorunu çözmek için uygulayabileceğiniz birkaç adım vardır.

Nedenler:

• Yetersiz pil
    • Donanım veya yazılım sorunları
    • Uygulama çakışmaları

1. Yeniden Başlatın: Akıllı saatinizi kapatıp tekrar açmak, donmayı çözebilir.
    2. Pili Kontrol Edin: Saatinizin pili bitmişse, şarj edin.
    3. Zorla Yeniden Başlatın: Bazı akıllı saatlerde, güç düğmesini 10-15 saniye basılı tutarak zorla yeniden başlatma seçeneği bulunur.
    4. Fabrika Ayarlarına Sıfırlayın: Bu, tüm verilerinizi sileceği için son çare olmalıdır.
    5. Uygulamaları Kaldırın: Çakışan uygulamalar donmaya neden olabilir. Kullanmadığınız uygulamaları kaldırmayı deneyin.
    6. Yazılım Güncellemelerini Kontrol Edin: En son yazılım güncellemelerini yüklemek, hataları gidermeye yardımcı olabilir.
    7. Müsteri Desteği ile İletişime Geçin: Yukarıdaki çözümler sorunu çözmezse, üreticiyle veya müşteri desteğiyle iletişime geçin.

Bilicra Akıllı Saat için Özel Sorun Giderme:

• Akıllı saat açılmıyor: Pili kontrol edin ve şarj edin.
    • Ekran gelmiyor: Ekranı kontrol edin, çatlamış veya çizilmiş olup olmadığına bakın.
    • Meşgul çalıyor: Saatiniz başka bir cihazla eşleşmiş olabilir. Bluetooth'u kontrol edin ve bağlantıyı kesin.

Bu adımları izleyerek, çoğu akıllı saat donma sorununu çözebilirsiniz. Ancak sorun devam ederse, daha fazla yardım için üreticiyle iletişime geçmeniz gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yardım edecek yok mu ?

• Çıkıyorsa pilini çıkart geri tak

• acma tusuna 5 10sn basili tut kapanmasi lazim. kapanmiyorsada sarjinin bitmesini bekle. sarj bitince kapanacagindan tekrar sarja taktiginda kendine gelir

• Abiler sorunu cozdum cihaz fazla sarj olmuş ve arkada bulunan deligi biraz inceledim kapak cikmiyormuş yani batarya entegre deligin mik. olabilecegi aklima geldi biraz inceledikten sonra yandada delik oldugunu fark ettim ve arkadakine bismillah deyip igne ile bastirdim ve aninda welcome ekrani geldi.

KISACASI,

ARKADA BULUNAN DELİK ACİL KAPATMA TUŞUYMUŞ VE BASINCA KENDİNİ KAPATIYORMUŞ.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim nasıl yaptın ya aynıyısı bende de oldu ama arka deliklerde ve yan delikten bişey olmuyor aynı şekilde tuşlardan bip sesi geliyor ama menüye erişim yok 🥺

• Benimki de dönmüştü denedim oldu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı saat bende de var ve aynı problem benim saatte de oldu senin yöntemini denedim oldu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.