Bildirim
Akıllı saat önerisi arıyorum. (Android)
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sıkar -
aldım 1 hafta sonra sattım aylar önce -
Zenwatch 2 kullanıyorum ben de dediğiniz saatlerin hepsini kullandım ama Zenwatch 2 hala sıkmadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
moto 360 -
akıllı saat furyasını bıraktım mi band 2 den u8 e kw88 e y2 ye falan alayını kullandım. normal saate döndüm. uğraşılcak şey değil gerçekten daha pil teknolojisi gelişmeli. always on düzgün şekilde olmadıktan sonra akıllı saat işlevsel değil -
ya dönüp dolaşıp tekrar geliyorum lanet olsun, şimdi zenwatch 2 sipariş edeceğim -
quote:
Orijinalden alıntı: Gemeo
Zenwatch 2 kullanıyorum ben de dediğiniz saatlerin hepsini kullandım ama Zenwatch 2 hala sıkmadı.
hocam hala alınır mı? -
Alınır hocam fiyatına göre çok kullanışlı bir saat. Ama bence 25 yaş üstüne hitap ediyor ben de bu yüzden satmaya çalışıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Gemeo
Alınır hocam fiyatına göre çok kullanışlı bir saat. Ama bence 25 yaş üstüne hitap ediyor ben de bu yüzden satmaya çalışıyorum.
Neden hocam? 17 yasindayim kordonu değişiyor sonuçta kordona bağlı degil mi yas olayi
Evet kordona bağlı ama kordon bulamadım kendime göre yaşım 22. -
Zenwatch 2 satin aldim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X