Şimdi Ara

Akıllı Saat Uygulama, Saat Yüzü, Oyun Önerilerinizi Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2-3 günlük moto 360 2nd versiyon saat kullanıcısıyım. Saati hala tam olarak çözmüş sayılmam.
    Örneğin saatte klavye yok. Ancak klavye geldiği yada geleceği hakkında haberler okumuştum. Play store dan baktığım kadarıyla pek kaliteli saat teması bulamadım. Hepsi saçma sapan işe yaramaz temalar gibi geldi bana. Tabii aralarında bir kaç tane güzelini yakaladım. Güzel sayılabilecekler ücretli olarak satılıyor. Sizlerin önerisi varsa değerlendirebilirim. Böylece zaman kazanmışta olurum. Ayrıca akıllı saat için güzel ve kullanışlı oyun, uygulama tavsiyelerinizi de bekliyorum.

Bir diğer sorum ise, ben fitnes yapmaktayım. Spora başladığımda aktif olarak ara ara hem kalp ritmimi ölçüp hem adımları sayıp ne kadar kalori yaktığımı hesaplayan bir uygulama arıyorum. Google fit veya moto body bunları yapıyor. Ancak sanıyorum ki kalp ritmini sadece manuel olarak ölçmeye izin veriyor. Şuanda kafama takılan sorular bunlar.

Akıllı saatler ülkemizde yeni yeni popüler olmakta. Konulara baktığım kadarıyla pek arayüz, uygulama, oyun vs tavsiye konusu bulamadım. Belkide bu konu altından herkez birbirine tavsiye verirse yararlı olabilir.

Şimdiden herkese teşekkür ediyorum.

• Onerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BiDot ve Birdie wear oyunlari oynanabilir. Ben beğendim sizde bakabilirsiniz. Saat arayuzu olarak countdown cok iyi ozellesitirmelerde sunuyor.

• Öneri yok mu :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Akıllı Saat Önerisi
    10 yıl önce açıldı
    akıllı saat önerisi
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.