akıllı telefon tafsiye
-
-
Sat diskavri al. -
android pok gibim dersin, mediatek pişmalıktır dersin, ayfon gibis yoghtur derin emme, hala daha android peşindesin
-
Hocam siz nerelisiniz? -
realme 7 pro hb de 3600 lira
bu gidişle sanırım yine realme alacam
-
quote:
Orijinalden alıntı: CeyKalDarealme 7 pro hb de 3600 lira
bu gidişle sanırım yine realme alacam
5g yok, ekran 60 Hz. Alma
-
tafsiye
tafsiy
tafsi
tafs
taf
ta
t
-
quote:
Orijinalden alıntı: Yılmaz1907tafsiye
tafsiy
tafsi
tafs
taf
ta
t
t
ta
taf
tafs
tafsi
tafsiy
tafsiye
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C55g yok, ekran 60 Hz. Alma
Alıntıları Göster5g neyime yarar
ekran 60hz diye kör olacak deelim
bu fiyata amoled ekranlı 8gb ramlı alternatifi var mı
-
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 26 Mayıs 2021; 13:21:34 > -
quote:
Orijinalden alıntı: CeyKalDa5g neyime yarar
ekran 60hz diye kör olacak deelim
bu fiyata amoled ekranlı 8gb ramlı alternatifi var mı
Alıntıları GösterKör olmazsın da 120 hz ekran kullanınca diğerine dönemiyorsun, yağ gibi akıyor. 500 daha koyarsan bir iki tane vardı, eve geçince yazicam şimdi aklımda değil
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5Kör olmazsın da 120 hz ekran kullanınca diğerine dönemiyorsun, yağ gibi akıyor. 500 daha koyarsan bir iki tane vardı, eve geçince yazicam şimdi aklımda değil
Alıntıları Gösterbana plajda tinderde takıldığımda yazıları kolayca okuyabileceğim bir ekran yeter
amoled ekranlar bu konuda iyi
-
120 hz bu kadar farkediyor mu oyun disinda ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3F89D34A3120 hz bu kadar farkediyor mu oyun disinda ?
Menü animasyonlarında ve scroll yaparken fark ediyor ama dikkatli biri değilsen, daha önce rahatsız etmediyse seni böyle şeyler fazla para vermeye gerek yok
-
yok onemli bence tesekkurler 120 hz modellere bakayim bi
-
quote:
Orijinalden alıntı: CeyKalDabana plajda tinderde takıldığımda yazıları kolayca okuyabileceğim bir ekran yeter
amoled ekranlar bu konuda iyi
Alıntıları GösterO zaman IPS alman lazım, güneş altında IPS'ler daha iyi
Poco X3 veya X3 Pro al. Hem IPS hem 120 hz. Bu saatten sonra 60 hz ekran alma ciddiyim bak
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5O zaman IPS alman lazım, güneş altında IPS'ler daha iyi
Poco X3 veya X3 Pro al. Hem IPS hem 120 hz. Bu saatten sonra 60 hz ekran alma ciddiyim bak
Alıntıları Gösternasıl daha iyi
iphone x den realme 6 ya geçtiğimde ekran olarak attan inip sıpaya binmiş gibiydim
iphone x de başka bir ekran teknolojisi mi var
-
quote:
Orijinalden alıntı: CeyKalDanasıl daha iyi
iphone x den realme 6 ya geçtiğimde ekran olarak attan inip sıpaya binmiş gibiydim
iphone x de başka bir ekran teknolojisi mi var
Alıntıları GösterTamam Realme 6 IPS zaten, alacağım dediğin Realme 7 Pro Super Amoled
Iphone X de Oled
Edit: Pardon yanlış anlamışım O zaman Realme 6'nın ekran kötüdür. Güneş altında IPS'ler daha parlak diye biliyorum ben. Tepe modelleriyle ucuz ekranları karşılaştırma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 21 Mayıs 2021; 15:5:27 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5Tamam Realme 6 IPS zaten, alacağım dediğin Realme 7 Pro Super Amoled
Iphone X de Oled
Edit: Pardon yanlış anlamışım O zaman Realme 6'nın ekran kötüdür. Güneş altında IPS'ler daha parlak diye biliyorum ben. Tepe modelleriyle ucuz ekranları karşılaştırma
Alıntıları Göstercahilim
oled amoledden daha iyi ise oled android telefon önerisi alayım 4 liraya kadar
-
gunes altinda ekranin gorunurlugu icin max parlaklik degerine de (nit) dikkat etmek gerek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3F89D34A3 -- 21 Mayıs 2021; 15:8:13 >
Benzer içerikler
- cinsel bilmeceler ve cevapları
- ankara"da sevişilecek yerler
- ak-47 nerden bulurum
- marmaray ile kartepe"ye nasıl gidilir
- diş fırçaladıktan sonra ağızda oluşan beyaz şey
- telegram indirim kanalları
- çay emojisi
- sodyum iyon batarya
- exxen de neler var
- dünyanın en büyük vinci
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X