Şimdi Ara

akilli telefon tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akilli telefon almaya karar verdim ancak ihtiyacim olmayan ozelliklere para vermek istemiyorum.isin kotusu bu isin cok yabancisiyim.Akilli telefonu kullanim amacim gunde 3 saat video izlemek olacak.Benim icin onemli ozelliklerse sunlar;
    -Sarj suresinin uzunlugu
    -bluetoothlu kulaklikla kullanilabilme
    -hafizasinin buyuk olmasi(hergun video yuklemek istemiyorum)
    -videolarin pratik yuklenebilmesi(izleyecegim videolari evdeki bilgisayardan download edecegim)
    -dayaniklilik(bu cagda 2 yilda cope atilmayan ne kaldiysa tabi).
    Bu ozellikleri ile beni tatmin edecek ve mumkun olan en uygun fiyatli telefon tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaslar simdiden tesekkur ederim

• samsung galaxy s2

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yani acikcasi ekran biraz daha kuculebilir sikinti olmaz.yani SAMSUNG S5830 GALAXY ACE urunu ile istediklerimi yapabilir miyim?Arada bu fiyat farkini doguracak bisey var mi bilmiyorum tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gulizilyas

yani acikcasi ekran biraz daha kuculebilir sikinti olmaz.yani SAMSUNG S5830 GALAXY ACE urunu ile istediklerimi yapabilir miyim?Arada bu fiyat farkini doguracak bisey var mi bilmiyorum tabi.

Ace ben kullanıyorum , video izlemek için uygun değil ekran çözünürlüğü düşük o paraya en yakın , galaxy W var yüksek çözünürlüklü ekranı ve 1.4 ghz işlemcisi ile sizin için en uygunu fiyat performans olarak ...
  • serty kardesim tavsiyen icin sagol urunu inceliyorum,bir yandan da sadece amacim mobil olarak kullanacagim video oynatici oldugu icin acaba sadece video oynatan mobil cihazlar mi baksam demeye basladim.Bi cok kullanicinin istedigi internet,oyun,konusma,fotograf cekme gibi ozelliklere ihtiyacim yok aslinda.Bu konu da bi tavsiyeniz var mi?Olmazsa galaxy w alicam tek sikintisi 2 gb bellek onuda sanirim memory card alip kapatabilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.