Şimdi Ara

Akıllı telefonların yurt dışı kayıt ücretinin 600 TL'ye çıkarılması talep edildi (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
4
Favori
14.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

Orijinalden alıntı: HatersGonnaHate

Bu koyun halk olduğu sürece bize daha çok geçirirler

şuan ne marka model tel kullanıyorsun?

Motorola Moto G 600 tl :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Total War'dan ülke yönetmeyi öğrenmiş bu herifler.
  • Yazıık ahh yazık devletim. Şöyle bir çevrelerine bakmazlar. İnsanler acaba kendi ülkelerini niye başka ülkeeler ile kıyas yapıyor diye sorgulamazlar. Halâ nereden vurgun yapacağız diye mi uğraşıyorlardır nedir bu saçma sapan şeyler anlam veremiyorum artık. Oldu bir de dönelim. Bir o kaldı zaten. Ama işte ne denilse boş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hiusanmaz

Ya kes sesini gelmiş hala savunuyorsun burda devlet kendi halkını soysun yandaşa peşkeş çeksin sen hala yok 900 lira olsun şu olsun yok ülkeden git, şu zihniyete bak ya sonra ülke niye gelişmiyor

Pardon MühendisMurat 'ın avukatı mısınız yoksa onun adına vekaletiniz mi var?? Hayırdır kardeş sana ne ben adama kişisel olarak yazmışım o da bana yazmış.. Ne o AK Parti fena düşüyor konusu sarmıyor artık buraya mı dadandınız şimdi de??
  • O kadar cok kufur edesim varki bizi soyanlara bunlari allaha havale ediyorum

• Düştüğümüz hale bak arkadaş böyle saçma kanun filipini bırak tayland da yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bari % 10 falan yapın ben 500 liraya aldığım telefonu 50 lira verip kayıt ettireyim. 4000 liralık telefon alan da versin 400 lirayı.

tam sopalık buluşlar

• alım gücü her geçen gün daha da düşüyor. her şeye zam fakat aldığın para sabit. üstelik türk parası da değer kaybetmeye devam ediyor. telefonu felan geçtim millet yakında kuru ekmeğe muhtaç olacak allah sonumuzu hayır etsin.
  • Bu koskoca forumda sinan ekşi yi trollemeyi düşünen bir benmiyim acaba

• Süpermen olsam sabah akşam karıkız peşinde koşmam , kapitalistleri hallederdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabi ya 600 bile az bence 5000 tl üstü olmalıki rahat rahat ya vergi ile devletin kucağına yada dandik ürünleri bizlere kitlemeyek için bekleyen yerli üreticilerin kucağına oturalım.
    demi ama?

• Bu arada bu talebin arkasında turkcell, avea ve vodafone da var. Dikkat ederseniz vodafone da faturaya bağlı alma haricinde satış yok... Yada Turkcell e bakın, televizyonda iphone reklamları dönüyor, reklamı veren turkcell, öteki tarafta avea, yeni yapılanmasıyla hem avea, hem ttnet, hemde turk telekom müşterilerine istedikleri telefonu faturaya bağlı vermeye başladı. Pasta payı bölünsün istemiyorlar, herkes kendilerine bağımlı olsun istiyorlar. Özetle bu kadar güçlü firmalar bastırınca kayıt parasını bırakın 600TL, 1000TL bile yaparlar...

• vatandaş telefon almasın demektir bu.bu kadar verginin başka bir açıklaması olamaz

• 'Kayıtlı çalışanmış' utanmazlar sanki çok bir para veriyorlar da zarara uğrucaklarmış 'Kayıtlı köle' bütün satışçıları asgari ücretle sözde prim bahanesiyle çalıştırıyorlar. Çalışanlara verdikleri para kendilerinin bir günlük öğle yemeği parası. Nasıl bir devlet ya, nasıl bir düzen hayret bir şey.
  • Çini bir inceleyiniz xiaomi markası nasıl dünya devi oldu haberiniz varmı ayfonu samsungu yasaklatarak xiaomi yerli markasını çıkarttı çin ve xiaomi şuan dünya devi türkiyeyi sürekli küçümsüyorsunuz fakat bu konuda ciddi girişimler var vestel ile değil emin olun.Tüketim çılgını türk halkına ambargo yüksek fiyat şart çünkü paramız sürekli yurt dışına gidiyor.Biz fakirleşiyoruz telefonu aldığınız ülke zengileşiyor 3 sene sabredin bu ülkede çok güzel şeyler olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: S R T

alım gücü her geçen gün daha da düşüyor. her şeye zam fakat aldığın para sabit. üstelik türk parası da değer kaybetmeye devam ediyor. telefonu felan geçtim millet yakında kuru ekmeğe muhtaç olacak allah sonumuzu hayır etsin.

Sürekli tüketim yapılıp üretim yapılmazsa cepte değil merkez bankasında bile para kalmaz.Türkiyenin tasarruf oranları çok düşük bu konu sayfalarca yazılacak bir konu buradaki çoğu kişi tek yönlü ideolojik olarak bu işe bakıyor fakat işler öyle değil Türkiye'nin dış açığı çok büyük!

• Herkes kendi cebini düşünüyor bizde burda haklı millet ip6 alamsın diyoruz.
  • quote:

Çini bir inceleyiniz xiaomi markası nasıl dünya devi oldu haberiniz varmı ayfonu samsungu yasaklatarak xiaomi yerli markasını çıkarttı çin ve xiaomi şuan dünya devi türkiyeyi sürekli küçümsüyorsunuz fakat bu konuda ciddi girişimler var vestel ile değil emin olun.Tüketim çılgını türk halkına ambargo yüksek fiyat şart çünkü paramız sürekli yurt dışına gidiyor.Biz fakirleşiyoruz telefonu aldığınız ülke zengileşiyor 3 sene sabredin bu ülkede çok güzel şeyler olacak.

Bu kadarda at gözlüğüyle bakılmaz ki kardeşim çinliler o telefonları üretebilmek ve geliştirebilmek için gümrük vergilerini sıfıra indirerek bütün cihazların ülkeye uygun fiyata girmesini sağlayıp birebir kopyalarını üreterek hem bilgi düzeyini arttırdı hemde nasıl bir yol izleyeceklerini öğretti vatandaşlara
    Biraz araştır da öyle yaz bu a partisi yandaşları hep aynı

• quote:

Orijinalden alıntı: asdzxcas3507

quote:

Çini bir inceleyiniz xiaomi markası nasıl dünya devi oldu haberiniz varmı ayfonu samsungu yasaklatarak xiaomi yerli markasını çıkarttı çin ve xiaomi şuan dünya devi türkiyeyi sürekli küçümsüyorsunuz fakat bu konuda ciddi girişimler var vestel ile değil emin olun.Tüketim çılgını türk halkına ambargo yüksek fiyat şart çünkü paramız sürekli yurt dışına gidiyor.Biz fakirleşiyoruz telefonu aldığınız ülke zengileşiyor 3 sene sabredin bu ülkede çok güzel şeyler olacak.

Bu kadarda at gözlüğüyle bakılmaz ki kardeşim çinliler o telefonları üretebilmek ve geliştirebilmek için gümrük vergilerini sıfıra indirerek bütün cihazların ülkeye uygun fiyata girmesini sağlayıp birebir kopyalarını üreterek hem bilgi düzeyini arttırdı hemde nasıl bir yol izleyeceklerini öğretti vatandaşlara

Ayfona samsunga ve diğerlerine çinde ambargo var xiaomi huawei ise kolaylık var çinde yazıyorsun ama ne yazdığını sen bile bilmiyorsun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: asdzxcas3507

quote:

Ayfona samsunga ve diğerlerine çinde ambargo var xiaomi huawei ise kolaylık var çinde yazıyorsun ama ne yazdığını sen bile bilmiyorsun.

Bence sen ne saçmaladığını bilmiyorsun.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.