Şimdi Ara

Akıllı telefonların yurt dışı kayıt ücretinin 600 TL'ye çıkarılması talep edildi (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
4
Favori
14.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Senin de zamına korum, onun da zamına korum. Yeter be!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk iphonelarda ne güzel fake İmei yapılıyordu
    iPhone 6 için bu olayı çıkarabilecek olan kişi muhtemelen Dünya'nın en zengin kişilerinden biri olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

quote:

Orijinalden alıntı: Alp Er Timur

quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

Çini bir inceleyiniz xiaomi markası nasıl dünya devi oldu haberiniz varmı ayfonu samsungu yasaklatarak xiaomi yerli markasını çıkarttı çin ve xiaomi şuan dünya devi türkiyeyi sürekli küçümsüyorsunuz fakat bu konuda ciddi girişimler var vestel ile değil emin olun.Tüketim çılgını türk halkına ambargo yüksek fiyat şart çünkü paramız sürekli yurt dışına gidiyor.Biz fakirleşiyoruz telefonu aldığınız ülke zengileşiyor 3 sene sabredin bu ülkede çok güzel şeyler olacak.

Atma ziya. Ayfonu yasaklatmislar
    Xiaomi mi nasıl dünya markası oldu biliyor musun. Fiyat performans ürünleri üreterek. Bunu nasıl yaptı. Xiaomi bir kaç yıl önce yanlış hatirlamiyorsam %1 karla satış yaptıklarını söylemişlerdi. Veya %2 ama çok dusuktu yanı onu hatırlıyorum. Çinde yerli onlarca marka var hepsini cin hükümeti mi destekliyor yaniyani adamlar karlarindan feragat esiyor FP cihazları uretiuor ve millette gelip onların cihazını alıyor.
    Sence vestel telefon basıma % kaç kar ediyordur . yahu vesteli sizin düşündüğünüz kadar vestel sizi dusunseydi FP cihazları yapardı. Koysaydi bi s801 işlemci 3gb RAM iyi bir ekran ve kamera verseydi 750 TL ye ben gidip almaz miydim tabiki alirdim. Ama vestel beni dusunecegine kendi cebini düşündüğü için bu saydığım özellikte bir cihazı size en az 1500tl ye kakalardi. Hal böyle olunca bende gidip xiaomi mi4u 750 TL ye alıyorum param çine akıyor. Zerre umrumda değil isterse marsa gitsin param. Beni düşünmeyen ben hiç dusunmem

s801 işlemci koyacakmış 3 gb ram koyacakmış bir de 750 tl 'ye verecekmiş seni düşünecekmiş nerede bu özellikte telefon 750 tl 'ye satılıyor merak ettim.. 64 bit snapdragon 410 en ucuza 2 gb ramli olarak mal edilen Huawei Ascend G7 ve GM Android One var bildiğim Xiaomi ülkemde satılıyor mu ben neden görmüyorum 1400 tl 'lik telefonlarını demiyorum 750 tl lik telefonları nerede var ülkemde merak ettim..

Adamın teki bile ilan veriyor 1050 tl 'ye satıyor nerede 750 tl merak ettim lütfen site ismi koyun gerçek veriler koyunda biz de öğrenelim..

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-sifir-xiaomi-mi4-16gb-3gb-4g-lte-5.0-1920-1080-13mp-tr-rom-224538424/detay

cevap verdikçe batıyorsunuz.

2015 ocak ayında sıfır açılmamış paket imei kayıtlı zte z5s 500tl'ye sattım.
    snapdragon 801 2.3ghz
    2gb ram
    fhd sharp ekran.

Bu fiyatta kar bile ettim hatta.
    dolar 2.22TL idi.

Paranızı Tayyip yerine bana yatırsaydınız siz kazanırdınız. Tayyip Benden daha popüler olduğu için ülkenin %40'ı onu seçti, beni seçen sadece 20-30 kadar kişi oldu 2-3 senede telefon için, dolar da fırladı, vergiler de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selduman -- 5 Ağustos 2015; 7:37:10 >

• Bu ulkede asgari ucreti yuzde 50 oraninda arttircagini soyleyen liderler yuhalandiysa bize hersey mustehak demekten kendimi alamiyorum.

• Çıkar çıkar ohh ohh bide öteki yandan çıkar 800 tl olsun!! Çıldıracam ya!!!! Ulan hem benim maaşım az hem maaşımdan vergi hemde herşeyden vergi! Biz aslında yaşamıyoruz kısa yoldan köle yapın sizde kurtulun bizde.. Boşa hayal kurmayalım

• cullukahmet C kullanıcısına yanıt
    Akıllı telefonların yurt dışı kayıt ücretinin 600 TL'ye çıkarılması talep edildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizpiyadesi -- 5 Ağustos 2015; 8:40:56 >
  • Utanıyorum kendi ülkemden. Vatandaşın refah düzeyi giderek Düşüyor. Zengin daha da zengin oluyor.

İktidar sahipleri hiç bir zaman milletinin refahını geleceğini düşünmemiştir. Ülkenin içinde bulunduğu duruma bakılırsa her başa gelen cebini dolduruyor.

Türk vergi sistemini düşünün vatandaştan alınan yüzlerce vergi var. Bu vergilerin geliri nereye gidiyor. Herşeyden çok fazla vergi alan devlet nasıl olur da gelişemez ekonomisi büyümez.. Bunun cevabı çok basit içimizde kan emiciler var. Uşaklık yaptıkları gibi bedelini de iyi alıyorlar.

Bu ülke böyle gider it ürür kervan Yürür misali..

• Bu uygulama hangi tarihte başlayacak ?
  • Koyunlar sağolsun demek lazım.
    Tabii diğer yandan da %60 lık bir halt yiyemeyen muhalefete de buradan selam olsun...
  • Bence yanlış yapıyorlar 3G'i falan tekrar kaldırsınlar , fiber internetin fiyatlarınıda uçurum yapsınlar , ayrıca 600 tl de az canım 2000 falan olsunda rahat etsinler.

Şu ülkede herşeye tonlarca vergi ödemekten iğreniyorum.

yurtdışında burdaki fiyatı 100bin olan aracı çok daha uygun fiyatlara alırsın , teknolojik ürünlerin çoğunda da aynı olay , vallahi Allah sonumuzu hayır etsin
  • Ufak telefoncular battı.

• fikir simdilik genis kapsamli buzdagiyla alakali.
    dunya genelinde daralan tuketim ruzgari devletlerin havuzlarindaki japon baliklarina oksijen tedariki bu gibi girdi arayislarini cesitlendirecek.
    buyuk,kucuk kisisel yuzme havuzlarini vergilendirmek v.s.
  • Şimdi size bir örnek vericem, iki ricam var birincisi euroyu tl'ye tl'yi de euroya çevirmeyin parayı sadece birim olarak görün ikincisi de artılayın ki devlet eyiye gidiyycilerin gözüne girsin bu yazı.
    Bir tane Hans bir de Mehmet düşünelim, ikisi de 21 yaşında, üniversite okumamış ailesiyle yaşıyor ve çok az iş tecrübesine sahipler ve garson olarak işe giriyorlar.

Hans 1200 ila 1300 euro arası para alıyor, Mehmet ise asgari ücret yani 980 TL (980 birim-1300 birim diye hesap edin)

-Diyelim ki hans yeni çıkan note4'ü almak istedi, ortalama 600 euro vererek note4'ü alabiliyor ve geriye maaşının yarısı kalıyor, peki mehmet ? Note 4 alabilmesi için neredeyse 2.5 ay maaşının kuruşuna dokunmadan para biriktirmesi gerekiyor, halbuki hans'ın maaşının yarısı duruyor

-İkisi de tommy hilfiger'dan gömlek almak istiyor, hans aynı gömleğe 80 euro verirken mehmet 160 TL veriyor hans yine iki katı karda

-İkisi de benzinciye gitti, hans 10 litre benzin aldı ve 14 euro ödedi, mehmet ise 10 litre benzine 47 TL ödedi, hans 3 kat daha karlı

-Diyelim ki ikisi de macbook pro almak için aylık 250 şer birim para biriktiriyorlar (biri 250 euro biri 250 tl) Hans 6 ayda macbook pro alacak kadar para biriktirebiliyor, aynı modeli alabilmek için mehmetin 17 ay para biriktirmesi gerekiyor

-İkisi de sıfır audi a1 almayı düşünüyorlar.Hans aylık 500 euro mehmet ise aylık 500 TL biriktiriyor, hans sıfır audi a1'i 17 ayda alabilirken mehmet aynı aracı 149 ayda anca alabiliyor

-ve son olarak hans türkiyeye mehmet ise almanyaya bedava uçak bileti ve tatil kazandı.Hans'ın parası türkiyede 3875 birim olurken mehmet'in parası almanyada 316 birime düştü.

En başta dediğim gibi, euroyu tlye tlyi de euroya çevirmeyin.Ülkemizin durumu budur, baştan aşağı garibanız

• Alacağım telefonun yanında birde 3310 alır çakarım IMEI'yi telefona giderim bende. İstediği kadar ücret talep etsin IMEI'de telefon değiştikçe benimle gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: N0YAN

Şimdi size bir örnek vericem, iki ricam var birincisi euroyu tl'ye tl'yi de euroya çevirmeyin parayı sadece birim olarak görün ikincisi de artılayın ki devlet eyiye gidiyycilerin gözüne girsin bu yazı.
    Bir tane Hans bir de Mehmet düşünelim, ikisi de 21 yaşında, üniversite okumamış ailesiyle yaşıyor ve çok az iş tecrübesine sahipler ve garson olarak işe giriyorlar.

Hans 1200 ila 1300 euro arası para alıyor, Mehmet ise asgari ücret yani 980 TL (980 birim-1300 birim diye hesap edin)

-Diyelim ki hans yeni çıkan note4'ü almak istedi, ortalama 600 euro vererek note4'ü alabiliyor ve geriye maaşının yarısı kalıyor, peki mehmet ? Note 4 alabilmesi için neredeyse 2.5 ay maaşının kuruşuna dokunmadan para biriktirmesi gerekiyor, halbuki hans'ın maaşının yarısı duruyor

-İkisi de tommy hilfiger'dan gömlek almak istiyor, hans aynı gömleğe 80 euro verirken mehmet 160 TL veriyor hans yine iki katı karda

-İkisi de benzinciye gitti, hans 10 litre benzin aldı ve 14 euro ödedi, mehmet ise 10 litre benzine 47 TL ödedi, hans 3 kat daha karlı

-Diyelim ki ikisi de macbook pro almak için aylık 250 şer birim para biriktiriyorlar (biri 250 euro biri 250 tl) Hans 6 ayda macbook pro alacak kadar para biriktirebiliyor, aynı modeli alabilmek için mehmetin 17 ay para biriktirmesi gerekiyor

-İkisi de sıfır audi a1 almayı düşünüyorlar.Hans aylık 500 euro mehmet ise aylık 500 TL biriktiriyor, hans sıfır audi a1'i 17 ayda alabilirken mehmet aynı aracı 149 ayda anca alabiliyor

-ve son olarak hans türkiyeye mehmet ise almanyaya bedava uçak bileti ve tatil kazandı.Hans'ın parası türkiyede 3875 birim olurken mehmet'in parası almanyada 316 birime düştü.

En başta dediğim gibi, euroyu tlye tlyi de euroya çevirmeyin.Ülkemizin durumu budur, baştan aşağı garibanız

Kısa ve öz daha açıklayıcı olamazdı

Şu anki durumumuz
    Akıllı telefonların yurt dışı kayıt ücretinin 600 TL'ye çıkarılması talep edildi

• imei çakarız olur biter bu zihniyete böyle başka çaresi yok.

• Yeter artık verdikleri 3 kuruş maaşdan vergi kes aldığımız eşyalardan deli gibi vergi al

• WTO nun aldigi , gümrükte vergisiz IT ürünleri kararina bagliyorum bu artislari . Simdiden hazirlik yapiyorlar vergi kacmasin diye .

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

quote:

Orijinalden alıntı: N0YAN

Şimdi size bir örnek vericem, iki ricam var birincisi euroyu tl'ye tl'yi de euroya çevirmeyin parayı sadece birim olarak görün ikincisi de artılayın ki devlet eyiye gidiyycilerin gözüne girsin bu yazı.

Kısa ve öz daha açıklayıcı olamazdı

Şu anki durumumuz

Hayir, su anki durumumuz tam eski bir telefon sakasindaki gibi. Telefon sakasi "abi beni sev" diye basliyordu, sanirim youtubedan bulabilir bilmeyenler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: wardstone

quote:

Orijinalden alıntı: This Is My Destiny

Böyle olursa imei çaktırırım.Yeter artık.Vergi ödemek istemiyorum vergi ödememek için 1.0 litrelik ford focus aldım (turbolu) vergi ödememek için yurtdışından telefon getiriyorum (144tl vergi) iyice sapıttılar kalmadı.
    başlamış yine "dövlet eyye gidiyyyyyyy almayın 3gsle yetinin her 5 yılda bir telefon mu değişir bir telefon 15 yıl kullanılır" diyenler.
    Soygun soygun.

Eğer talep ediliyorsa çıkarır bunlar kimse hayır diyemiyor.

Acizim,gücüm ancak küfretmeye yetiyor.
    Küfretmekten başka yapacak bir şey yok.
    Bu ülkeden gidesim var.

Li-ion bataryanın ömrü 1000 şarjdan biraz daha fazla.Nasıl 15 yıl kullanacaz biz bunları :) Yazık bu ülkeye..

pilini değiştir kullan o zaman :) bu gidişle öyle derler.yurdışından getirsen aynı fiyata gelir mesela polonya'da 6 plus 64 (ben aldım) 2.750 felan türkiye'de bu yasa ile 3.350'ye gelecek.ne fark etti?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.