Şimdi Ara

AKILLI TELEFONU BIRAKIYORUM.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
1
Favori
4.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sen de 50kdan mezuna kalmamış mıydın :D?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • berk70 kullanıcısına yanıt
    6s plus hocam

• cigerimsoldu kullanıcısına yanıt
    29 bin 900 küsür canım malum yerin hangi lobuyla salladın acaba sağ mı sol mu ?
  • İronBow34 kullanıcısına yanıt
    Yanlış hatırlamışım kb ama yine de milletle dalga geçmen için geçerli bir sebep mi sunuyor bu?

Bilmem sunmasın mı ya da sunsun mu? Valla sıktı ya dua ile değil çalışarak kazanırsın dedik diye sabahtan beri herkes bir şeyler açıklama bir şeylerin duyarını kasma peşinde

• AAHawkingReis kullanıcısına yanıt
    tıp yazma genç dostum benden sana tavsiye bak ben doktorum hak ettiğini kazanabildiğin bir meslek değil 32yaşındayım hanımda cildiye uzmanı ikimiz toplam 35-40k kazanıyoruz yazık cidden hele çektiklerin yıpranman o sözlüler falan 6 yıl çek sonra asistanlık var çömezlik ara kıdemlilik falan nöbetler odtü ya da itü den mezun bir bilgisayar makine mühendisi ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hekim Bey -- 15 Mart 2020; 17:47:54 >
    Kendi yazdığından haberin yok olm. Konuya da ilk sen damlamışsın demek ki bi alıp veremediğin var.
    Neyse hiçliğe ulaştığında başarılar dilerim

Hocam dikkate almayın böylelerini

• Hekim Bey H kullanıcısına yanıt
    Hocam babam doktor abim doktor dayım bilimadamı kuzenlerimden birçoğuda doktor olunca ailede ister istemez bir baskı oluşuyor Tıpı seçmem için,küçüklüğümden beri doktor olucam diye yetiştim bu saatten sonra çok zor..

• quote:

Orijinalden alıntı: İronBow34

Bu mesaj silindi.
    AKILLI TELEFONU BIRAKIYORUM..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AAHawkingReis

Hocam babam doktor abim doktor dayım bilimadamı kuzenlerimden birçoğuda doktor olunca ailede ister istemez bir baskı oluşuyor Tıpı seçmem için,küçüklüğümden beri doktor olucam diye yetiştim bu saatten sonra çok zor..
    Hakkında hayırlısı genç adam umarım üzülmezsin
  • Numenorian Man kullanıcısına yanıt
    Gerçekleri söyledik diye ne kadar alındınız ne kadar ağladınız ak bu filmin sonunda da hep gerçek islam bu değilll abiii değilllll olur

Tamam İronBoş34 kardeş kendin çalıp kendin oynayıp duruyorsun konuyu açtığımdan beri daha yazma artık :)git filmlerini izle sen :))

• Hekim Bey H kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı hocam belkide sınavdan sonra değişir fikrim şimdi çalışma odaklıyım

• AAHawkingReis kullanıcısına yanıt
    Bana cevap yazana cevap verirken sana mı soracağım? Rahatsız oluyorsan konuyu siler gidersin

• İki tarafta birbirlerinin inancına veya inançsızlığına saygı duyuyormuş gibi yapıp alttan alttan iğneliyor hdjahafal

Butun eksik ve noksan sifatlardan munezzeh olan Allah’in yapamayacagi birsey yoktur lakin kul sadece dua ederek beklemez elinden geleni yaparak gayret etmelidir

• prenssabahattin kullanıcısına yanıt
    Sizi sayıyla mı gönderiyorlar anlamadım. Senin gibi çalışmadan duayla olmaz diyen biri daha var yukarıda. Ben zaten çalışmadan dua ederek kazanamazsın demedim ana dilinizi okumaktan aciz misiniz ? Bir insan ne kadar çalışırsa sınavda o kadar karşılığını alır. İyi hazırlanmışsa sallıyorum 100 net yapar geçer. Dua ederek 100 yapacakken dua sayesinde 105 yapmaz. Her şey o anda bireyin kendisine bağlı. Dua bu işin neresinde ?

• BlueEarth kullanıcısına yanıt
    Bak bu d0ru

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.