Şimdi Ara

AKILLI TELEFONU BIRAKIYORUM..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104
Cevap
1
Favori
4.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hedef H.T.F
    Allahın yardımı ve izni ile
    15.03.2020

• Adam 95 gun Allaha dua ederek geçirmeyecek telefonu birakip calismaya baslayacak ve en fazla tevekkul edecek .biz inancimiza gore bu laf ile baslarsak o isin sonucunun kendimiz icin hayirli olmasi icin deriz . yani icinde Allah gecen kelime gorunce cephe alan insanlardan misin bilmiyorum ama laf sokmak amaciyla kendini dusuruyorsun . elestiri olarak algila kavga degil amacim forumda kimseyle de kavga etmisligim yok.
    ne zaman dersler konusunda biri allahın yardımıyla ilgili bişey dese kuduruk tayfa rahat durmuyor. herhalde bu şekilde dua edilince allah tarafından optiğin kendi kendine işaretleneceği falan geliyor akıllarına. insanlar armut piş ağzıma düş mantığıyla değil çalışmanın, düzene oturtmanın, planlara uymanın, sağlam iradeye sahip olmanın meşakkatini aşabilmek için dua ediyor. zaten bunlara sahip olunca da başarı kendiliğinden geliyor genelde
    İslam ülkeleri dualarla yürümediği için bu halde zaten. Hangi İslam ülkesi Allah yolunda şuan. Hangi İslam ülkesi tam bağımsız :) Biz çalışmamıza +10 +100 ekleniyor demiyoruz zaten. Biz emeğimizi verip sırtımızı Allaha yasıyoruz. Hakkımızda hayırlı olan neyse onu nasip eyle diyoruz. Her şey sana bağlı demişsin ama elinde olmayan imkanlar yüzünden sınava bile giremeyebilirsin. Elin ayağın dolaşır, kendini veremezsin vs vs. Bence insanoğlunu çok fazla beceri sahibi sanıyorsun :) herkesin düşüncesi herkesin inancı kendineyse eğer milletin ettiği duaya kem küm yapman doğru değil. . İstediğine istediğin şekilde inan saygı duyarım. İnancımı kendi gerçeklerinle alaya alma yeter. İyi forumlar
  • şuan netlerın kaç
  • İronBow34 kullanıcısına yanıt
    +1
  • Lordemircan L kullanıcısına yanıt
    TYT 85-90/AYT 55-62 OBP 95,65 Fenlisesi mezunuyum
    Adam 95 gun Allaha dua ederek geçirmeyecek telefonu birakip calismaya baslayacak ve en fazla tevekkul edecek .biz inancimiza gore bu laf ile baslarsak o isin sonucunun kendimiz icin hayirli olmasi icin deriz . yani icinde Allah gecen kelime gorunce cephe alan insanlardan misin bilmiyorum ama laf sokmak amaciyla kendini dusuruyorsun . elestiri olarak algila kavga degil amacim forumda kimseyle de kavga etmisligim yok.
    ne zaman dersler konusunda biri allahın yardımıyla ilgili bişey dese kuduruk tayfa rahat durmuyor. herhalde bu şekilde dua edilince allah tarafından optiğin kendi kendine işaretleneceği falan geliyor akıllarına. insanlar armut piş ağzıma düş mantığıyla değil çalışmanın, düzene oturtmanın, planlara uymanın, sağlam iradeye sahip olmanın meşakkatini aşabilmek için dua ediyor. zaten bunlara sahip olunca da başarı kendiliğinden geliyor genelde
  • iyibilirdik İ kullanıcısına yanıt
    Ağzına sağlık kardeşim, akıllı telefonu ders dinlediğim için kullanıyordum ama artık gerek kalmadı sınavada yaklaşık 3 ay kaldığına göre telefonda kaybedilecek 1 saat bile çok önemli, geçen sene son aylar telefonla çok vakit kaybettiğim için bu konuda tecrübeliyim.
  • lanq067 kullanıcısına yanıt
    Linççi tayfa toplanmış :)
  • AAHawkingReis kullanıcısına yanıt
    Haklisin hocam kapat. Cok fazla engelliyor gercekten .
    Linç yok herkes düşüncesini dile getiriyor boş konuşursan cevabını alırsın :)
  • Machoo_ kullanıcısına yanıt
    60k yaptım hocam
  • Machoo_ kullanıcısına yanıt
    Evet hocam biraz olmadı mezuna kalırız kafasındaydım yeterli şekilde çalışamadığım için vicdanım hiç rahat deildi vicdanımı rahatlatmak için böyle düşünüyordum özetle hatalar silsilesi ile geçti son aylar
    sen bensin
    töder nasıl geçti?
  • Lordemircan L kullanıcısına yanıt
    Hocam 2gündür rahatsızım o yüzden giremedim ama tatil sonrası dershaneden alıp çözeceğim inşallah
    Bu fena sıralamayı kurtarmak için 2 kat dua etmen lazım bilgin olsun

Selam ve dua lipa ile..
  • Olumsuz ve gereksiz yorumlara takılma dostum. Eğer seni engelliyorsa en doğrusunu yapıyorsun. İnşaAllah sınavdan sonra güzel haberlerini görürüz forumda. Başarılar diliyorum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.