Şimdi Ara

AKILLI TELEFONU BIRAKIYORUM.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
1
Favori
4.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ahahahahah ne laf ama

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • osminyum O kullanıcısına yanıt
    Burada kendi inancına göre bir şey yazmış diyorsun e arkadaş kendi inancına göre bir şey yazamaz mı? Kendi inancına göre bir şey yapınca boş mu yapmış oluyor ilahi ne kadar da gereksizsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaVzeR16

Olumsuz ve gereksiz yorumlara takılma dostum. Eğer seni engelliyorsa en doğrusunu yapıyorsun. İnşaAllah sınavdan sonra güzel haberlerini görürüz forumda. Başarılar diliyorum
    inşaAllah diye bir kelime yoktur. Doğrusu inşallah. Dinci tayfanın uydurduğu bir olay sanırım bu a harfini büyük yazmak.
  • Allah yardımcın olsun
  • Bu ne lan millet birbirine girmis
    Iki tarafa da bi kastim yok fakat ne zaman din ile ilgili birsey soylendiginde babalari tarafindan zorla bayram namazina goturulen adamlar hemen triggerleniyor
    Yukarda biri agnostik felan yazmis ahaahhaha
    Oh len guzel valla , siz tm cilere de bahane oldu ogrendiginiz felsefik kavramlari kullanmak icin

SEN AGNOSTIKSIN , BEN KOMUNISTIM HADI BAKALIM

SEN DONEKSIN

SEN ABDULHAMIDI SAVUNDUN

SEN MENDERESLERI SAVUNDUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasdsasdas -- 15 Mart 2020; 20:21:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fasdsasdas kullanıcısına yanıt
    Kimseyle tartışmaya girmedim kimseyi rencide etmemeye çalıştım kendi fikrimi düzgünce belirttim peki sen niye bu kadar benim üstüme geldin? Evet agnostik olduğumu belirttim ancak bunu söylemek için söylemedim arkadaş bu yorumu yaparken alınmadığımı bilsin diye söyledim bir amacım vardı normalde de sorulmadıkça bu tarz şeyleri belirtmem zaten. Dalga geçilecek ne var onu da anlamadım yani. Söylersen sevinirim.

Belki diğer arkadaşların tartışmasını saçma ve komik buldun ancak ben ne yaptım böyle laf sokulacak kadar merak ediyorum açıkçası.

• Evet Türkçede İnşaAllah değil inşallah geçer :) Lakin diğeri uydurma değil. Biri Türkçe biri arapça

• AAHawkingReis kullanıcısına yanıt
    Dayiniz hangi dal ile ugrasiyor ve suanki konumu nedir?

• İronBow34 kullanıcısına yanıt
    Bana cevap cermeden once biraz turkce calis ilkokul 3 den baslayabilirsin seni simdi blokluyorum biraz kendini gelistir sonra tekrar gel hadi bakalim sana basarilar

• abdullah199 A kullanıcısına yanıt
    Eyvallah cümlemizin yardımcısı olsun

• cscolt1 C kullanıcısına yanıt
    Tıbbi farmokoloji alanında doçent öğretim üyesi

• cscolt1 C kullanıcısına yanıt
    Milli ilaç ile ilgili çalışmalar için ABD den geldi 3 sene önce

Çıkar göster

• doğru karar hocam ben eylülden beri kullanmıyorum çok faydasını gördüm
  • İronBow34 kullanıcısına yanıt
    Yav seni akıllı biri sanıyodum da sen harbi sıkıntılısın ya. Günlük hayatta sanki hiç farsça Arapça kökenli kelimeler kullanmıyorsun değişik. Az yukarıda fena kelimesini kullanmışsın o da Arapça kökenli. Arapça bir kelime kullanmamla Arap hayranlığının ne alakası var. İnşallah da yazarım İnşaAllah da. Sıvadıkça sıvıyosun bak işine akşam akşam boş muhabbetine dahil etme beni.
    En yukarıda Allah kelimesini kullanıp bu yorumu yazarken tanrı kelimesini kullanmıyormusun bide, sen ah beya :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaVzeR16 -- 15 Mart 2020; 21:40:46 >
  • Heir of slytherin H kullanıcısına yanıt
    Bi de bu agnostisizm çıktı. Çok popüler ama o seviyeye çok ciddi felsefi altyapı gerektiğini bilmiyorlar.

• Tartışmayı böyle okuyorum

AKILLI TELEFONU BIRAKIYORUM..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueEarth -- 15 Mart 2020; 21:59:13 >
  • rinnola R kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısınız ancak ben inanın bu kelimeyi havalı olayım ya da popüler kültüre ayak uydurayım diye kullanmadım aklımın ucundan geçmedi. Çocukluktan beri bu tarz konulara ilgi duyuyorum ve araştırma yapıyor/üzerine çokça kafa yoruyorum. Şimdi kendimi kanıtlamaya çalışmam çok üzücü bir şey. Bu gönderideki müslümanların çoğu kendi kitabını okumamıştır muhtemelen onları sorgulamak kimsenin aklına bile gelmiyor. Ben farklı bir görüş belirttiğimde neden bu kadar göze batıyor anlamış değilim. Üstüne dalga geçenler de var. Bu tarz şeyler yüzünden sanal ortamlarda fikrimi belirtmekten çekiniyorum artık.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.