Şimdi Ara

AKILLI TELEFONU BIRAKIYORUM.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
1
Favori
4.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    EyvAllah hocam varolasın,Allah hedeflediğim yeri buraya yazmayı nasip etsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İronBow34 kullanıcısına yanıt
    Uçan duyar gelmiş kanka sana

Gerekeni yapacağım sen merak etme :)

• NEPENTHEnd kullanıcısına yanıt
    Bunlar böyle kanka dalga geçmiyorsun sadece gerçekleri yazıyorsun anında damlıyorlar ve her zaman yazılan şeyleri papağan gibi tekrarlıyorlar :D
    Boşver kanka çoğunluğun altında ezilirsin

Neyin gerçeğinden bahsediyorsun dostum merak ettim :) hangi gerçek bu? Selam ve dua lipa yazıp dalga geçmiyorsun o da güzel bak :) her zaman yazılan şeyler neymiş mesela Allahın yardımıyla mı, inşaAllah falan mı? Bizim inancımızda çalışıp tevekkül etmek var. Arkadaşta o şekilde yazmış zaten. Nedir bu hor görme çabası?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakin olun la

• MaVzeR16 kullanıcısına yanıt
    İlk mesajımda dalga geçmedim dostum evet . Gerçekler de dualarla bu işlerin yürümediği. Çalışırsın öğrenirsin çalıştığını sınavda yaparsın olay bu. Dua edip tevekkül edince çalışmana +10 eklenmiyor yine her şey sana bağlı oluyor. Dualarla işler yürüse islam ülkeleri dünyada bu konumda olmaz zaten. Konuyu fazla uzatmaya gerek yok isteyen istediğini yapsın herkesin düşüncesi kendine

Dostum dindar biri değilim düşüncelerine de katılıyorum ama ne kadar boş bı adamsın ya git dersini çalış.Burda adam kendi inancına göre bir şey yazmış, karşıt bi laf etmek zorunda mısın?Kanka bulmuşsun bir de kendine, kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz kaç farklı konuda gördüm ikinizi de, işiniz gücünüz yok mu aw

İslam ülkeleri dualarla yürümediği için bu halde zaten. Hangi İslam ülkesi Allah yolunda şuan. Hangi İslam ülkesi tam bağımsız :) Biz çalışmamıza +10 +100 ekleniyor demiyoruz zaten. Biz emeğimizi verip sırtımızı Allaha yasıyoruz. Hakkımızda hayırlı olan neyse onu nasip eyle diyoruz. Her şey sana bağlı demişsin ama elinde olmayan imkanlar yüzünden sınava bile giremeyebilirsin. Elin ayağın dolaşır, kendini veremezsin vs vs. Bence insanoğlunu çok fazla beceri sahibi sanıyorsun :) herkesin düşüncesi herkesin inancı kendineyse eğer milletin ettiği duaya kem küm yapman doğru değil. . İstediğine istediğin şekilde inan saygı duyarım. İnancımı kendi gerçeklerinle alaya alma yeter. İyi forumlar

Bir agnostik olarak, olayı yanlış yorumladığını düşünüyorum. Tevekkül inancı Allah'a dua edip hiçbir şey yapmamak değildir alakası dahi yoktur.

AKILLI TELEFONU BIRAKIYORUM..

• Heir of slytherin H kullanıcısına yanıt
    Hiçbir şey yapmamak mı dedim ? Çalışıp dua edince +10 olmuyor iş yine sende bitiyor dedim? Doğru oku sonra gel

Mesajın insanları rahatsız etmek amacıyla yazılmış bir mesaja benziyor. Sen ne dersen de o insanda tanrı veya Allah inancı var sen onu yazdıktan sonra vay be ne kadar da haklı artık dua etmeyeceğim demeyeceğini biliyorsun. Dese bile bir manası yok. +10 olmuyor belki ancak o kişi dua ederek kendini iyi hissediyor ve motive ediyor olamaz mı? Senin neye inandığını bilmiyorum ancak muhtemelen teist değilsin o yüzden bu konuda anlam verememen normal ancak biraz empati kurman çok daha iyi olabilir.

• Heir of slytherin H kullanıcısına yanıt
    Ben biri rahatsız olsun aa çocuk haklı ya duayı bırakıyorum desin diye yazmadım zaten. Arkadaş tanrının izni ile o yeri kazanıcam demiş ben de tanrının izniyle olmuyor o işler çalışmayla oluyor dedim olay bu. Buraya cevap yazan insanlar konuyu uzattı anlattıkları şeyler de herkesin söylediği tevekkül mevzuları. O konuda da sen de biliyorsun ki iyi çalışan biri tevekkül edince 10 yapacakken 12 yapmıyor nasıl hazırlandıysa onu yapıyor. Bunu sen de kabul ediyorsun ki tamam değiştirmiyor ama belki iyi hissediyor demişsin. Düşüncesi değişsin veya değişmesin dua etsin veya etmesin umrumda değil. Konu gereksiz uzadı isteyen istediğine inanır istediğini yapar. Olay basit

Bu yazdıklarında sana tamamen katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: İronBow34

Ben biri rahatsız olsun aa çocuk haklı ya duayı bırakıyorum desin diye yazmadım zaten. Arkadaş tanrının izni ile o yeri kazanıcam demiş ben de tanrının izniyle olmuyor o işler çalışmayla oluyor dedim olay bu. Buraya cevap yazan insanlar konuyu uzattı anlattıkları şeyler de herkesin söylediği tevekkül mevzuları. O konuda da sen de biliyorsun ki iyi çalışan biri tevekkül edince 10 yapacakken 12 yapmıyor nasıl hazırlandıysa onu yapıyor. Bunu sen de kabul ediyorsun ki tamam değiştirmiyor ama belki iyi hissediyor demişsin. Düşüncesi değişsin veya değişmesin dua etsin veya etmesin umrumda değil. Konu gereksiz uzadı isteyen istediğine inanır istediğini yapar. Olay basit
    İsteyen istediğine inanır diyorsan alay etmeyip saygı göstermelisin.

• Bjorn Ironside kullanıcısına yanıt
    İlk etapta alay etmeden gayet makul bir şey yazdım. Tanrının izniyle olmuyor senin çalışmanla oluyor o iş diye. Bunda rahatsız olunacak veya alınacak bir şey yok. Ama görünen o ki baya biri alındı ki herkes bir şeyler açıklama derdine düştü. Laf atan olunca da cevaben selam ve dua lipa ;) bence bunda büyük bir alay yok.

• marka model ne kaça bırakıyosun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.