Şimdi Ara

AKILLI TELEFONU BIRAKIYORUM.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
1
Favori
4.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Okudugunu anla önce.Ben çok boş konussmussun mu demişim adama?Boş adamsın demişim.Arkadas istediğini yazabilir ancak bunu insanlara sataşarak yapmaya ne gerek var? her allah,dua vb kelime gördüğü yerde triggerlaniyor ve yanlış bir üslup kullaniyor.Sadece karşıdaki kişiyi aşağılamaya çalışan bir insan görüntüsü veriyor.Niyeti bu da olabilir tabii bilemem.Daha once de bu tarz bir şeye denk gelip blokladigimi hatırlıyorum.Tartışmayı görünce ne yazdı acaba diye bloğunu açtım ve benzer bir konuda aynı üslupla devam ettiğini gördüm.Boş dememin açıklaması bu.Sadece bu konuyla ilgili değil yani.Sen de blokluydun bu arada, keşke açıp da ne yazdin diye bakmasaymisim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • osminyum O kullanıcısına yanıt
    Boş adam boş yapar zaten sen bana laf attığın için cevap verdim ben. Ayrıca ne ara muhattap olmuşum da seninle blockladın beni hayretler içerisindeyim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Muhattap olmak gerekmiyor bloklamak için.Neden blokladigimi bile hatırlamıyorum, mesajlarını görmek istememişim demek ki.Bos adam boş yapar demişsin de, boş adam demek söylediği her şey boş anlamina gelmiyor bana sorarsan.Soylenilen yer, zaman ve yukarda 100 kere falan yazdığım üslup da önemlidir.İstikrarli bir şekilde yanlış üslup, yanlış zaman,yanlış yerde (alakasız konularda) yazan adam da boş oluyor benim kafamda.Yoksa söylediği şeye katılıyorum.İnsan sadece kendi emeğinin karşılığını alır bence de ama üslup yanlış ve konu alakasiz.Anlatabildim heralde.Konuyla alakasız bir şey söylersem ben de boş yapmış oluyorum kendi kriterlerime göre.Su anki muhabbet de boş mesela ama başladık bir kere.

• Ahaheyahahahshaha konuya son kez baktım da bir sürü kişi birbirine girmiş bir mesajımla forum karışmış oldu

Edit: Len benim mesajımı silmişler diğer mesajlar duruyor bu nasıl site yönetimi? Ban da rica ediyorum ban da atın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İronBow34 -- 15 Mart 2020; 23:52:56 >
  • Hekim Bey H kullanıcısına yanıt
    30 yaşında 20k kazanıyosun daha nolsun?
    mühendislerin sizden zorlukta altta kalır yanı yok zorluk açısından
    özellıkle bılgısayar muhendıslerının
    sürekli öğrenmek zorundalar üretmek zorundalar
    tıpçılar ise var olanı devam ettiriyorlar
  • Heir of slytherin H kullanıcısına yanıt
    Senin böyle olduğunu bilmiyordum, kusura bakma.
    Ben de aynı şekilde. 3 yıldır yoğun bir araştırma süreci geçirdim. Sonuç olarak hadis kültürünü reddeden bir müslüman oldum. İlerleyen süreç ne gösterir bilemem ancak islam yabana atılacak bir din değil. En nihayetinde kendi döneminde bir devrim yapmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lordemircan

mühendislerin sizden zorlukta altta kalır yanı yok zorluk açısından
    özellıkle bılgısayar muhendıslerının
    sürekli öğrenmek zorundalar üretmek zorundalar
    tıpçılar ise var olanı devam ettiriyorlar
    hangi işle meşgulsün kardeşim sen bilip bilmeden konuşuyorsun ben mühendislerin üniiversite okurken ki geçtiği zorluklarıda biliyorum tıpçılarınkini de arada dağlar kadar fark var
    eşimin kardeşi odtü mezunu makine mühendisi şuan 28 yaşında aselsanda 9-16 çalışıyor 12k maaş alıyor benim kadar çalışmadığını işiniz zor abi dediğini de çok iyi biliyorum 20k değil en az 30-35k verilmesi lazım bu memlekette işçilerden sonra onlar baş tacıdır sonraki en kötü f/p meslektir net...
    Hukul hakkinda ne dusunuyorsun

asgari ücretli de 11 saat çalışıyor sizin 1/10 paranızı alıyor.bu ülkede doktorların yaşam standartı kötü diyen sadece doktorlar var zaten.turkıyede kişi başı 20k ile krallar gibi yaşarsın ki eşin de doktor.o kazançla turkıyede istediğiniz yerde rahat rahat yaşarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hekim Bey

tıp yazma genç dostum benden sana tavsiye bak ben doktorum hak ettiğini kazanabildiğin bir meslek değil 32yaşındayım hanımda cildiye uzmanı ikimiz toplam 35-40k kazanıyoruz yazık cidden hele çektiklerin yıpranman o sözlüler falan 6 yıl çek sonra asistanlık var çömezlik ara kıdemlilik falan nöbetler odtü ya da itü den mezun bir bilgisayar makine mühendisi ol
    İki uzman toplamda 35-40mı kazanıyor? Hangi hastanedesiniz? Son dönemde dönerler bile düzgün yatmıyor şehir hastaneleri hariç. Branş ve hastaneyi söyler misiniz hocam, özelden de olur.

• Lordemircan L kullanıcısına yanıt
    Yapılan iş bir değil, yapılan yatırım aynı değil asgari ücretli insanla karsilastiramazsin.O 20k kazanma durumuna gelebilmek için 6 yıl hiç para almadan okuyorsun, üzerine ortalama 5 yıl köle gibi çalışıyorsun asistan olarak. Hayatın olmuyor resmen.Ayda minimum 7-8 tane 36 saatlik nöbet(Çömezken ilk 1 yıl falan 11-12 nöbet), sadece 7 sinin parası yatırılıyor.İsin yoğunluğu tamamen ayrı bir şey zaten.Ustlerinden yediğin mobbing de var. Aldığın para en iyi hastanede dönerle birlikte 8.5-9k asistanken.Uzman olunca da 13-14 olur evet. Doktorlar yaptıkları işin karşılığını alamıyorlar uzun süredir.

hayat amacı para kazanmak olan biri doktor olmasın bi zahmet.doktor olucak biri 30 yaşından önce sürüneceğini bilmeli.
    mühendislik daha da vahim
    20 sene oku okul bittiğinde asgari versinler
    O işler öyle olmuyor, herkese hak ettiği para verilmeli.Her doktor farkında başına ne geleceğinin ancak şartlar gittikce kötüleşiyor.Doktorluk kutsal meslek, istemeyen doktor olmasın diye diye daha ne kadar köle gibi kullanilacaklar acaba.Kac yıldır net maaşlarına zam bile yapılmıyor enflasyona, dolara rağmen.Vazgecin şu saçma söylemlerden.Ortaokul çocuğu gibi argümanlar. Sonra hastaneye gidince doktor yüzüme bakmadı diyor çoğunuz.

Muhendislik okuyan da asgari alacağını bilmeli deyip işin içinden çıkıyorum.

sorun şu
    üstte yazar eşiyle birlikte doktor ve aylık40k alıyorlar
    ne meslek yaparsan yap aylık40k gayet güzel bir para
    bunun için yıllarını vermişsin bu gayet doğal
    bundan yakınması ise saçma
    20k kazanan doktor bunu diyorsa
    3 cocuklu asgari kazanan işçi napsın diye sorucam ama cevabı basit onlar intihar etmekle meşgul
    Dostum bu insanların yakındığı "kaç yıldır uğraşıyorum yıllarım gitti ama 15-20k kazanıyorum daha fazla kazanmaliyim" gibi bir şey değil.24-30 yaş arasini insan gibi yaşamak ister çoğu.İnsan gibi çalışacaksın ama daha az para kazanacaksin deseler neredeyse hepsi kabul eder.O yıllarda nelerin kaybedildiğini anlamıyorsun.Egitim araştırma hastanelerinde çalışıp da antidepresan kullanmayan doktor yok.Cinayetler falan oldu geçen sene nöbet mevzusundan.Ne diyeyim daha.Ben doktorluğu diğer memurluklarla kiyasliyorum.Asgari ücretle çalışıp 3 çocuğuna bakmaya çalışan işçi daha iyi durumda demiyorum.

hocam diğer memurlar evet daha basit 9-5 her şeyin sabit ama maaşı da ona göre
    ortalama bir memur 4k alıyor doktor ise 15k
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lordemircan

hocam diğer memurlar evet daha basit 9-5 her şeyin sabit ama maaşı da ona göre
    ortalama bir memur 4k alıyor doktor ise 15k
    sana istifa ettiğim cerrahi asistanlığımı anlatayım pzrts saat 06.00 da servisteyim akşam saat 20.00 a kadar çalışıyorum nasıl çalıştığımı bir ben bilirim o zaman ki maaşım 5.5k idi.14 nöbetle başladım neyse.ertesi gün geldim sabah yani salı sabahı 06.00 da başladım ne zamana kadar biliyor musun çarşamba akşamı 20.00 bunu devamlı yapıyorsun fırçalar küfürler üstlerden kıdemlilerden bence bilmeden konuşuyorsun en eşimlen görüşemiyordum ben yaşım 24 daha sen ne diyosun birader

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hekim Bey -- 16 Mart 2020; 17:23:27 >
    anlamzlar kardeşim anlamazlar
    forumun trollerinden birini an itibari ile gün yüzüne cıkarıyoruz

öncekı yorumlarında da 32 yasında oldugunu söylemissin
    24 yasında nasıl oluyosun
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.