Şimdi Ara

akım dalgalanmasını engelemesi yeterli olan bir ups

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN ELAZIĞDA yaşıyorum bizim mahallede voltaj düşmesi ve yükselmesi sık oluyo bazı arkadaşlarımın anakartı vs yandı..:(
    bende yeni bilgisayar aldım ve ups almayı düşünüyorum..
    ups den tek sitediğim akım dalgalanmasını engelelsin yeterli eğer gerekli ise
    sistem ise
    İŞLEMCİ İNTEL C2D E6750 2.66GHZ
    HARDDİSK Seagate 250 GB 7200 NCQ SATA2 16MB ST3250410AS
    ANAKART ASUS P5K SE
    EKRAN KARTI Sapphire HD 2600PRO 512mb
    DVD yazıcı lg-h55n 20x
    KASA asus 460w
    ram 2 tane KINGSTON 1 GB 800MHZ DDR2

ups in fiyatı ne kdar uygun olursa o kadar ii olur
    ŞİMDİDEN YARDIMLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...

• arkadaslar bilgilendirirseniz sevinirim..bu arada topladığım kasa 710 dolara geldi kdv dahil nasıll ii mi???
  • quote:

Orijinalden alıntı: fireblade61

arkadaslar bilgilendirirseniz sevinirim..bu arada topladığım kasa 710 dolara geldi kdv dahil nasıll ii mi???
    süper ucuza toplamışsın
    hayret ettim
    gayet de iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: finansmen1

süper ucuza toplamışsın
    hayret ettim
    gayet de iyi

Alıntıları Göster
    sistem güzel güle güle kullan...
    ups (kgk) olarak powercom 1000va lara bakmanı öneririm 75 dolar civarı bir fiyatı var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: OErdem

sistem güzel güle güle kullan...
    ups (kgk) olarak powercom 1000va lara bakmanı öneririm 75 dolar civarı bir fiyatı var...

Alıntıları Göster
    POWERCOM Ups
  • quote:

Orijinalden alıntı: chanak

POWERCOM Ups

Alıntıları Göster
    cavaplarınız için hepinizze teş ederim
  • quote:

cavaplarınız için hepinizze teş ederim

Alıntıları Göster
    arakdaşlar dediğiniz ürün den daha uygun fiyata 40 50 dolar arasında tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

arakdaşlar dediğiniz ürün den daha uygun fiyata 40 50 dolar arasında tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı

Alıntıları Göster
    bkz Diğer Harici Bileşenler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperian

bkz Diğer Harici Bileşenler.

Alıntıları Göster
    walla mediamakrt da 56 milyona tunçmatik ups vardı daha ucuzunu görmedim ben..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_yavuz

walla mediamakrt da 56 milyona tunçmatik ups vardı daha ucuzunu görmedim ben..

Alıntıları Göster
    powercomdan şaşmayın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: OErdem

powercomdan şaşmayın...

Alıntıları Göster
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=25092

Bende bunu almayı dusunuyorum ama ne kadar iyidir bilemiycem sadece aradıgın fiyat aralıgına uygun bi ups. Yalnız sadece kasaya yeter bu monıtor korumasız kalır sanırım ama tam bilmiyorum hata varsa affola

• quote:

Orijinalden alıntı: girmiyor

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=25092

Bende bunu almayı dusunuyorum ama ne kadar iyidir bilemiycem sadece aradıgın fiyat aralıgına uygun bi ups. Yalnız sadece kasaya yeter bu monıtor korumasız kalır sanırım ama tam bilmiyorum hata varsa affola

Alıntıları Göster
    Coğunluk tunçmatik öneriyordu bende 2 adet aldım sorunsuz kullanıyorum.LINE-INTERACTIVE özelliğinin olmasına dikkat et.

• quote:

Orijinalden alıntı: Creative52

Coğunluk tunçmatik öneriyordu bende 2 adet aldım sorunsuz kullanıyorum.LINE-INTERACTIVE özelliğinin olmasına dikkat et.

Alıntıları Göster
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=12539

bu ürün naısl acaba
    bide bende vardı bozuldu bu tarz bişey sesi kapatılmıyodu gece elektrikler kesilince bip bip bip ötüyodu devamlı çok sinir bozucu ses çıksın istemiyorum ben

• quote:

Orijinalden alıntı: Vaio

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=12539

bu ürün naısl acaba
    bide bende vardı bozuldu bu tarz bişey sesi kapatılmıyodu gece elektrikler kesilince bip bip bip ötüyodu devamlı çok sinir bozucu ses çıksın istemiyorum ben

Alıntıları Göster
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=23545

bu modeli 1 yıldır sorunsuz kullanıyorum.. dalgalanmalarda direk devreye giriyor..
    sistemimi yaklaşık 12 dk idare edebiliyor...
    tavsiye ederim.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: fireblade61

bence yanlış yoldasın 40-50 dolara satın alacağın ups ler voltaj dalgasını önlemek şöyle dursun elektrik kesilmelerinde sistemine çok ciddi hasar verebilir.powercom veya tunçmatik gibi çin işi ups lerden kesinlikle uzak dur bu ups ler voltaj dalgalanması olmayan şehirlerde belki sorunsuz kullanılabilir ancak ciddi voltaj dalgalanması olan bölgelerde daha fazla sorun yaratmaktan başka işe yaramazlar.ups söz konusu oldumu alınabilecek tek ups kesinlikle ve kesinlikle apc dir tabi sisteminin uzun süre sağlıklı çalışmasına gerçekten önem veriyorsan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A21AA1D72

quote:

bence yanlış yoldasın 40-50 dolara satın alacağın ups ler voltaj dalgasını önlemek şöyle dursun elektrik kesilmelerinde sistemine çok ciddi hasar verebilir.powercom veya tunçmatik gibi çin işi ups lerden kesinlikle uzak dur bu ups ler voltaj dalgalanması olmayan şehirlerde belki sorunsuz kullanılabilir ancak ciddi voltaj dalgalanması olan bölgelerde daha fazla sorun yaratmaktan başka işe yaramazlar.ups söz konusu oldumu alınabilecek tek ups kesinlikle ve kesinlikle apc dir tabi sisteminin uzun süre sağlıklı çalışmasına gerçekten önem veriyorsan.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: svideoz

quote:

Kesinlikle katılıyorum..Ben inform guard 1000 watt kullanıyorum ve müthiş.stabilitesi çok iyi..sistemini düşünüyorsan bütçeyi birazdaha artırıp inform almanı tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: iskober

quote:

Orjinalden alıntı: svideoz

quote:

Kesinlikle katılıyorum..Ben inform guard 1000 watt kullanıyorum ve müthiş.stabilitesi çok iyi..sistemini düşünüyorsan bütçeyi birazdaha artırıp inform almanı tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    Voltaj dalgalanmalarina cozum UPS degildir Regulatör dür..

• quote:

Orijinalden alıntı: diGiheX

Voltaj dalgalanmalarina cozum UPS degildir Regulatör dür..

Alıntıları Göster
    Powercom kullanıyordum ve 2 sene sonra bozuldu içinden yanma sesleri geldi.Tunçmatik aldım ve suan sorunsuz 1 sene oldu hala ilk günkü gibi performanslı.Bir ara forumda hep tunçmatik öneriliyordu artık herkes power com diyor bende anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creative52

Powercom kullanıyordum ve 2 sene sonra bozuldu içinden yanma sesleri geldi.Tunçmatik aldım ve suan sorunsuz 1 sene oldu hala ilk günkü gibi performanslı.Bir ara forumda hep tunçmatik öneriliyordu artık herkes power com diyor bende anlamadım.

Alıntıları Göster
    Sırf voltaj dalgalanması için UPS e o kadar para verme.
    25$ a priz koruyucular var. Gayet başarılılar.

Ben 3 yıldır kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Sırf voltaj dalgalanması için UPS e o kadar para verme.
    25$ a priz koruyucular var. Gayet başarılılar.

Ben 3 yıldır kullanıyorum.

Alıntıları Göster
    Bilemiyorum kendi Kasamdaki sorun kullandığım Powercom IMD-1000AP UPS denmi ama genelde Powercom diğer önerdikleriniz gibi sağlam kalitelidir. Tercih edilmesinde bir sorun olacağını sanmıyorum. APC veya Tunçmatik de olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 16 Aralık 2007; 10:55:03 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.