Şimdi Ara

Akışkanlarla uğraşmak delilik sanırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akışkanlar üzerine çalışabilmek için, analiz yapabilmek için vs. minimum 35 yaşında kadar aralıksız akışkanlar üzerine çalışmam gerekiyor sanırım. Doktora da şart. Sonra kim bana ne kadar maaş verecek belli değil.. Tam delilik.

• Ss'te iş imkanı yok mudur ya? İyi para verirler bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadeceaytmatvefiora -- 9 Ocak 2025; 19:31:6 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sadeceaytmatvefiora S kullanıcısına yanıt

Veriyorlar zaten ama akışkanlar üzerine çalışmak diğer alanlardan çok daha fazla emek ve zaman istiyor. Adamı yaşlandırır.

• başka alan bul akışkanlar mekaniği boş iş

• Yani keyif veriyosa çokta kaçınılması gerekilen bir durum değil gibi. He master phd falan hayata ortalama 6 yıl geç başlattırıyo o çekilir mi bilmiyorum. Hayat olmasa bile para kazanmaya denilebilir. Ama ss'te master doktora yaparken çalışabiliyodun galiba öyle bi şeyler vardı. Belki öyle yapılabilir

• Cryptix Ph.D kullanıcısına yanıt

:D

• Sadeceaytmatvefiora S kullanıcısına yanıt

Hocam şöyle bir sorun var lisans mezunu adam bu işi yapamaz çok fazla emek vermesi lazım okul okurken ders çalıştığı süre kadar ANSYS'de zaman geçirmesi lazım bunu yapabilen kaç makine öğrencisi var? Yani yl, doktora zaten bu işi düzgünce yapmak için gerekli dolayısıyla onları yaparken bu alanda çalışmak gibi bir şeyin de pek mümkün olacağını sanmıyorum. Bu yüzden dedim 30+ yaşa kadar para kazanmadan bu işle kafayı bozmak lazım anca o şekilde olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nickolangelo kullanıcısına yanıt

Bu ne kanka anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

2015 RB11 (D. Ricciardo olması lazım arkadaşın) ön kanatı. Akışkanların zirvesi Akışkanlarla uğraşmak delilik sanırım 

• nickolangelo kullanıcısına yanıt

Kim yapıyor aga bunları Akışkanlarla uğraşmak delilik sanırım 

• Sanayideki usta da yapar kaynakçı demirci fln

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

CFD uzmanı usta göreyim yanında çırak olup çayını demlemeye yarın başlarım Akışkanlarla uğraşmak delilik sanırım 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.