Akışkanlar üzerine çalışabilmek için, analiz yapabilmek için vs. minimum 35 yaşında kadar aralıksız akışkanlar üzerine çalışmam gerekiyor sanırım. Doktora da şart. Sonra kim bana ne kadar maaş verecek belli değil.. Tam delilik. |
Akışkanlarla uğraşmak delilik sanırım
-
-
Ss'te iş imkanı yok mudur ya? İyi para verirler bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadeceaytmatvefiora -- 9 Ocak 2025; 19:31:6 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Veriyorlar zaten ama akışkanlar üzerine çalışmak diğer alanlardan çok daha fazla emek ve zaman istiyor. Adamı yaşlandırır.
-
başka alan bul akışkanlar mekaniği boş iş
-
Yani keyif veriyosa çokta kaçınılması gerekilen bir durum değil gibi. He master phd falan hayata ortalama 6 yıl geç başlattırıyo o çekilir mi bilmiyorum. Hayat olmasa bile para kazanmaya denilebilir. Ama ss'te master doktora yaparken çalışabiliyodun galiba öyle bi şeyler vardı. Belki öyle yapılabilir
-
:D
-
Hocam şöyle bir sorun var lisans mezunu adam bu işi yapamaz çok fazla emek vermesi lazım okul okurken ders çalıştığı süre kadar ANSYS'de zaman geçirmesi lazım bunu yapabilen kaç makine öğrencisi var? Yani yl, doktora zaten bu işi düzgünce yapmak için gerekli dolayısıyla onları yaparken bu alanda çalışmak gibi bir şeyin de pek mümkün olacağını sanmıyorum. Bu yüzden dedim 30+ yaşa kadar para kazanmadan bu işle kafayı bozmak lazım anca o şekilde olabilir.
-
-
Bu ne kanka anlamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2015 RB11 (D. Ricciardo olması lazım arkadaşın) ön kanatı. Akışkanların zirvesi
-
Kim yapıyor aga bunları
-
Sanayideki usta da yapar kaynakçı demirci fln
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
CFD uzmanı usta göreyim yanında çırak olup çayını demlemeye yarın başlarım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X