Şimdi Ara

Akk li tarife önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni taşındığım binada Telekom alt yapısı olmadığından ne yazikki internetsiz kaldım . Turkcell 50 GB gece 2-8 akk olmayan tarifeden yararlanamiyorum. 3 ay abonelik sacmaligindan. PTT cell ise Avea çekmediği den kullanamadim.
    https://m.turkcell.com.tr/internet/tabletten-internet/sinirsiz-turbo-1-gb-katlayan?place=internet_category
    Turkcell'in bu tarifesini buldum kullanan varmı acaba gece 2-8 benim için önemli Steam güncellemeleri için 128 kbps ile online oyun oynayacam Vodafone'da ise sanırım sınırsız tarife yok .
    Birde bu hızda oyun oynayan varmı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu pakette 2-8 arası akk ortadan kalksa harika olur ama 17 liralık pakette buna izin vereceklerini düşünmüyorum ne yazık ki.
  • yoo ben aldım 50 gb 2-8 akk olmayan paketi yeni data hattı alarak sıfırdan. turkcell kullanıcısı da değildim ve hemen başladı hizmetim. sen yanlış kampanyaya bakıyo olmayasın buyur hocam ben bunu aldım :
    https://www.turkcell.com.tr/internet/bilgisayardan-internet/50-gb-bilgisayardan-internet-paketi

şu an mesela kotaya yansımıyor denedim dün bu saatlerde 60 gb indirdim full hız

3 ay vs gibi bi olay yok. hemen başlıyor hizmet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEKNIGHT -- 30 Haziran 2017; 2:48:26 >

• THEKNIGHT kullanıcısına yanıt
    Senin verdiğin linktede

(Tekliften 90 günden uzun süredir Turkcell bireysel faturalı data hattı müşterisi olan aboneler yararlanabilir.)

ibaresi bulunuyor ama nasıl alabildin bravo😎😎😎

Yarın iş çıkışı tekrar uğrayayım ama alacağım cvp belli 3 ay abonelik şartı başka bir şube bulacağım artık benim verdiğim link te 2-8 olayı olsa 😂😂😂

• quote:

Orijinalden alıntı: 06akvarist06

Senin verdiğin linktede

(Tekliften 90 günden uzun süredir Turkcell bireysel faturalı data hattı müşterisi olan aboneler yararlanabilir.)

ibaresi bulunuyor ama nasıl alabildin bravo😎😎😎

Yarın iş çıkışı tekrar uğrayayım ama alacağım cvp belli 3 ay abonelik şartı başka bir şube bulacağım artık benim verdiğim link te 2-8 olayı olsa 😂😂😂

valla hocam direkt gittim aldım hemen de başladı hizmet :)

bence onu önceden yazdılar ama sözleşmeyi okudum öyle bişey yok. ayrıca ben dün baktığımda 3 ay vs de yazmıyodu. acaba kısa süreliğine kaldırdılar dün tekrar mı koydular o şartı :D

bence o kaldırıldı çünkü sıkça sorulan sorularda :

Kimler yararlanabilir?
    Bireysel faturalı data hattı sahibi abonelerimiz bu paketten yararlanabilir.

ibaresi var. ayrıca forumda başka konuda yien benim gibi gidip hemen başlayanlar çok. onun için gidin hemen alacam diyin verirler ;)

siz bence bi gidin direkt alın ;) vereceklerdir. 3 gündür full hız download :D geceleri 02-08 tabi downloadlar :D

buyurun bu da kanıtı :

Akk li tarife önerisi

Akk li tarife önerisi

edit : bu arada hocam bak 75gb lık olanında o ibare de yok :
    https://www.turkcell.com.tr/internet/bilgisayardan-internet/75-gb-bilgisayardan-internet-paketi?place=packages_category

bence 50 den de kaldırdılar ama unuttular kaldırmayı siteden. ondan gidip sorun en kötü 75 olanı alırsınız her türlü ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEKNIGHT -- 1 Temmuz 2017; 1:25:58 >

hocam internet hızınız ne 4g de ve 50gb + 75gb ayrı ayrı paket mi aldınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elmandrill -- 1 Temmuz 2017; 14:4:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elmandrill

evet hocam internet benim için çok önemli ondan 2 paket aldım ve geceleri de full sınırsız sabah için de 125 gb kota ve 125 bitse bile sabah 128kb hız ve gece yine full hız kota bitse bile. altyapı çalışmaları bitene kadar böyle. sonra adsl geçecem tabi :) ama şu an fiber hizmeti gibi oldu bi nevi benim için :)

4g hızım 50 mbit download 20 mbit upload var bulunduğum yerde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEKNIGHT -- 2 Temmuz 2017; 0:48:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tarife önerisi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: THEKNIGHT

quote:

evet hocam internet benim için çok önemli ondan 2 paket aldım ve geceleri de full sınırsız sabah için de 125 gb kota ve 125 bitse bile sabah 128kb hız ve gece yine full hız kota bitse bile. altyapı çalışmaları bitene kadar böyle. sonra adsl geçecem tabi :) ama şu an fiber hizmeti gibi oldu bi nevi benim için :)

Hocam hangi modemi kullandığını öğrenebilir miyim?
    İyiymiş sizin açınizdan, 50 down 20 upload da iyi , fiyat sıkıntı o da isslerin geniş bant aboneliklerinin düşüşe geçmesini önlemek amacıyla fiyatlar yüksek tutuluyor

Halbuki fiyatlar eşit olsa da isteyen genis bant(adsl,vdsl,fiber yani kablolu bağlantı) isteyende 4g modem alip 4g kullansa ama nerdee
    Bu arada konunun bayagi dışına çıktık konuyu acan arkadaş kusura bakmasin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elmandrill -- 2 Temmuz 2017; 4:14:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

quote:

quote:

Hocam hangi modemi kullandığını öğrenebilir miyim?

telefonumdan hotspot ile hocam :) samsung galaxy j7 prime ile :)

• bugün başvuru için gidiyorum bulunduğum yerde ne yazikki bayi yok 😔😔😔

ilk katlayan paketten almaya çalışayım 128 kbps ile online oyun oynayabilirsem Steam güncellemelerini iş yerinde hallederim artık

Telefon ısınıyor mu geceleyin full down da

• quote:

Telefon ısınıyor mu geceleyin full down da

hayır hocam zaten be telimden ısı konusunda süper memnundum. bu konuda hiç sıkıntı çıkarmamakta :)
  • quote:

yoo ben aldım 50 gb 2-8 akk olmayan paketi yeni data hattı alarak sıfırdan. turkcell kullanıcısı da değildim ve hemen başladı hizmetim. sen yanlış kampanyaya bakıyo olmayasın buyur hocam ben bunu aldım :
    https://www.turkcell.com.tr/internet/bilgisayardan-internet/50-gb-bilgisayardan-internet-paketi

an itibari ile 50 GB olanindan almış bulunmaktayım ilk başta bakalım dediklerine 90 gün falan dediler biraz cirkeflik ile senide katarak ilk data hattı aldım sonra eve geldiğimde SMS göndererek aktif hale getirdim yardımların için teşekkür ederim

şimdi gece 2 yi bekleyecem artık baya bı güncelleme çekmek zorundayım 70-80 GB 😂😂😂

bu arada oyunlarda 3 g ile 2000-3000 pingleri gördüm ara ara ama telefon değiştirerek 4.5 g de 40-50 ile oynadım bı kaç güne de vinn halledersem pingi rahatlatirim gibime geliyor

dikkat edin hocam havalar sıcak batarya ile ilgili sıkıntılı bir durum cıkmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elmandrill -- 5 Temmuz 2017; 23:25:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06akvarist06

quote:

yoo ben aldım 50 gb 2-8 akk olmayan paketi yeni data hattı alarak sıfırdan. turkcell kullanıcısı da değildim ve hemen başladı hizmetim. sen yanlış kampanyaya bakıyo olmayasın buyur hocam ben bunu aldım :

an itibari ile 50 GB olanindan almış bulunmaktayım ilk başta bakalım dediklerine 90 gün falan dediler biraz cirkeflik ile senide katarak ilk data hattı aldım sonra eve geldiğimde SMS göndererek aktif hale getirdim yardımların için teşekkür ederim

şimdi gece 2 yi bekleyecem artık baya bı güncelleme çekmek zorundayım 70-80 GB 😂😂😂

bu arada oyunlarda 3 g ile 2000-3000 pingleri gördüm ara ara ama telefon değiştirerek 4.5 g de 40-50 ile oynadım bı kaç güne de vinn halledersem pingi rahatlatirim gibime geliyor

hayırlı olsun dostum :) baya iyi bi hizmet geceleri sınırsız olması ile baya ev interneti kıvamına geldi valla :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.