< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E93B1AADE -- 14 Haziran 2024; 17:41:2 > |
Aklıma MANYAK BİR FİKİR GELDİ [YOUTUBE KANALIM İÇİN]
-
-
youtube ona tatava yapar zamanla
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Youtube'da AI'lara video editi yaptırıyorlar animasyon hatta CGI yaptıran ödül alan editörler var.
Tatava yapsın yapmasın beni çok büyük bir yükten kurtarır bu.
-
Ben sana dedim dinlemedin beni
@4f3
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Teddy_ -- 14 Haziran 2024; 17:39:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tutmaz ki hocam kim dinleyecek
Dur ya sırrı niye bozuyorsun
Sen olayı anlamadın. Amacım müzik kanalı açmak değil.
HİHİHA
-
anladım sanırım videolara müzik ekleyeceksin. ne üzerine kanalın
Bilişim teknolojileri ağırlıklı.
-
benimde sosyal medya içeriği üzerine bir konsept bulmam lazım. birde sigarayı bırakmalı. çünkü odaklanmamı engelliyor, sıkıntı basıyor. bıraktığım zaman saatlerce birşey üzerine odaklanabiliyorum sıkılmadan.
videolarda kendi sesini mi kullanıyorsun? elevenlabs da muhteşem kaliteli karakteristik sesler var bu arada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 14 Haziran 2024; 18:12:40 >
Kendi sesimi kullanıyorum genelde. Ancak daha iyi bir podcast mikrofonu alacam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sesimin güzel ve karakteristik olduğunu söylerler ama evde ailem var video falan için konuşmaya çekinirim. rahat konuşamam.
elevenlabs kullanırım büyük ihtimal.
şu sokağın lezzetleri tarzı komik videolar yapan bi kanal var instada youtubeda baya tutuldu. abdürd monologlar yazıp hindistanda yapılan sokak yemekleriyle dalga geçiyor. o tarz birşey bulmak gerek
kullandığı seste tamamen yapay zeka
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 14 Haziran 2024; 18:21:40 >
Veya sesimi klonlatırım ai ile yazdiririm ayni durumda muzdaribim.
mantıklı. elevenlabsda vardı galiba klonlama
yakında ses efektleri üreten yapay zekada çıkacak. belki de çıkmıştır çok bakmadım. o da müthiş olay oyun, film, animasyon vs yapımcıları için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 14 Haziran 2024; 18:25:19 >
Videoları birde ona editletebilirsem inanılmaz iyi olur.
Adobe premiere, capcutla uğraşmak karın ağrısı.
videoları hangi yapay zekada editliyorlar ki?
animasyon üreten falan var mı şuan. stableda animasyon yapıyorlar ama kısa saniyeli.
sora çıkarsa ortalık yıkılacak zaten o direk video üretiyor
Bir kaç tane vardi adini unuttum. Sora benzeri.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X