< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Bu halka herşey müstahak...
|
K kerimcem demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
Ülkenin büyük bölümü ak partili değilsen kesin solcusun şusun busun diyecek kadar sığ düşünceli olduğu için kızmıyorum sana Sen memnun değilsinde ne yaptın?? Köy kahvesi Mahalle kocakarıları gibi o bizi kıskanıyoğğğ bu bizi çekemiyoğğğğ dış güçler bizle uğraşıyoğğğğ demekten başka ne yaptın söyle? Hadi madem reis dünyayı titretiyorya dünya lideriya yarın çıksın desin sıkıyorsa girin kudüse diye diyebilir mi? Anında ezerler çünki heryere imamhatip açıp yandaş medyayı toplayıp o bizi kıskanıyor diyince kendini kapatmış hayal dünyasında yaşıyor olursun.Şuan giydiğin donu bile onlar ithal ediyor sana sen 2023 bor diye bekle(Hayaliniz bile araplar gibi bişey üretmeden inek gibi hammadde verme çok rezil bir durum bide gururlanıyorsunuz) kıskanıyoğğ de Bugünlerde hep yazdım yazıcamda mühendisini gencini 1400 tlye ilkokullu adamların elinde harcatıyorsun. Fen okulu açmak yerine her yere imamhatip dikiyorsun (hemen başlarsın ötmeye din düşmanı diye söyleyim Elhamdülillah Müslümanım.) İslam'ın ilime fene ne kadar önem verdiğini unutursun kafanı kuma gömersen böyle Kudüs'üde alırlar yarın İstanbulada girerler bu sefer tankı atletle f16 yı taşla durduramazsın.Sen 40 milyar dolarla her ile arge merkezleri açıp bilimsel çalışmalar yapıp yeni bir atılım gerçekleştirmezsen o parayı göçmenlere verip ülkenin demografisinin içine edersen.Sen binlerce km2 toprağında tarım yapamaz hayvancılık yapamaz sığırı bile senden kat kat küçük sırbistandan ithal edecek kadar rezil duruma düşersen.sen fabrika açıp üreten ülke olmazsan. Sen kurum satacağına kurum açıp hem istihdam hemde kamu sektörünün önünü açmazsan gün gelir o amerika seninde kafanı ezer o domino taşı gibi düşen oynanan ülkelere bak ibret al diyicemde sen aynı tas aynı hamam devam edersin. Neymiş ülkemiz gençleri avrupa meraklısıymış senin meraklınmı olsaydı? Evde oturup ahaber açıp o bizi koskanıyoğğğğğğ hağüüğ o bizi çekemiyoğğğğ oyun oynuyolarrrğğ dış mihrağğğğğğ diye kendinden geçip ayinmi yapsaydı? Yada dahada güzeli örnek Ali ağaoğlu gibi ilk okul mezunu sığırların elinde 2 bin tlye harcansamıydı onca yıl eşşek gibi çalışıp okuyup? İlk kendine bak bişey derken ilk kendine bak Senin yazıcağın cevabıda az çok tahmin ediyorum cehapeğğğ gelse çokmu değişcek. Denemeden bilemezsin ama emin ol mühür basarken ak parti yerine chp'ye milyon defa basarım mühürü ama iktidara geçtiğinde ak parti kafası devame derse tekrar basar mührü indiririm aşağıya ASIL MESELE SENİN GİBİ TAKIM TUTAR GİBİ AT GÖZLÜĞÜYLE PARTİ TUTANLARDA. |
burdaki solcular israili savunsa nolur senin gibi neci olduğu belli olmayan karşı çıksa nolur sanki elinden bişey gelicek sizin kafanız yüzünden bi postada filistinli arap dalgası bekliyorum şöyle 4 milyon yeter mülteci sayımız artsın sağcılardan konuşan yok amerikalılar beğensin diye genelevleri boyayan sağcı vatanseverlerimizde vardı demogojinin yanında çoğu akpli gibi alakasız konuşuyorsun akpnin amerikan projesi bi parti olduğunu sende biliyorsun asfalt yol aşkına ülkenin anası ağladı ordu nerden nereye geldi ben demiyorum cumhurbaşkanımız diyor sıkıyorsa rusyaya saldır diye normal şartlarda sıkıyorsa bize saldır demesi lazım senin çapın kaç cm kerim? çabuk mail at trump a kudüsü başkent yaptırmıycam de bide cola al dök video çek |
Boş boş konuşma Reis ve iktidarı olmasa çoktan işgal edilmiştik zaten. Ancak dış güçlerin oyunu bu millet reisten vazgeçmediği sürece tutmayacak.
|
sen neden bahsediyon? burdaki sözde solcuların %70+ sı kudüsün israilin başkenti olmasından çok memnun dünden beri israil savunuyorlar hakkı egemenliği diyorlar yanlış yere geldin...abd ve israil bayraklarıyla sokağa çıkıp kutlamadıkları kaldı bir...aaaa yazını düzelt...büyük israil devleti için türkler olarak ne yapabiliriz olarak değiştir....
|
Allah'ım, tez zamanda ne olacaksa olsun. 1 - 2 yıla kadar iç savaş mı olacak, başka bir devletle mi savaşılacak bilmiyorum ama bu kadar gerizekalı insanların yüzünden güzelim ülke poka battı, yeter süründürme artık. Başlasın büyük son..
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Aralık 2017; 14:2:1 > |
|
|