Şimdi Ara

Aklınca sınav acıklanma şakaları yapan .. lar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu forumda artık suç olmalı bu. Yeter be en az 5kez kalbim kalktı. Onca kişinin heyecnyla oynamaya hc bi beyinszn hakkı yok. Mod'ları goreve çagrıyorum. İnsan yerine koyup cddye alyoruz bunları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Blacklife94

Bu forumda artık suç olmalı bu. Yeter be en az 5kez kalbim kalktı. Onca kişinin heyecnyla oynamaya hc bi beyinszn hakkı yok. Mod'ları goreve çagrıyorum. İnsan yerine koyup cddye alyoruz bunları.

Kimse cevap yazmaz ve bakmazsa çok iyi olur zira bunları yaptıkça konu üstte kalıyor ve biz de buna katkı sağlıyoruz. Haberi görenhttps://sonuc.osym.gov.tr/SonucSec.aspx adresine baksın açıklandıysa açıklanmıştır.
  • Nasıl bir zekaları var bunların ya bunca kişiyi umutlandırıyorlar sonrası malum gereken cezayı alsınlar
  • girme foruma kanka
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giallorossi!

quote:

Orijinalden alıntı: Blacklife94

Bu forumda artık suç olmalı bu. Yeter be en az 5kez kalbim kalktı. Onca kişinin heyecnyla oynamaya hc bi beyinszn hakkı yok. Mod'ları goreve çagrıyorum. İnsan yerine koyup cddye alyoruz bunları.

Kimse cevap yazmaz ve bakmazsa çok iyi olur zira bunları yaptıkça konu üstte kalıyor ve biz de buna katkı sağlıyoruz. Haberi görenhttps://sonuc.osym.gov.tr/SonucSec.aspx adresine baksın açıklandıysa açıklanmıştır.

ya haklısın da bir şekide bu başlıkların önüne geçilmesi lazım
    saçmalığa bakar mısın zekinin teki gelip ben geleceği görüyorum bilmem ne diye konu açıyor sinirden cevap vermek zorunda kalıyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.