< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Expecto Patronumm -- 15 Kasım 2018; 20:37:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Expecto Patronumm -- 15 Kasım 2018; 20:37:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam o kampanyalar olmasa 100 mbit olan hızını 24'e değil; 3mbit'e düşmeye devam edecekti onu da hatırlatırım. :)
|
27 Aralık 2016'da çıkan BTK kararında memnun olduğunuz 2-8 arası sınırsız indirme, AKK sonrası hızların yükseltimesi düzenlemenin ilk adımıydı. Aynı düzenlemenin son maddesinde ''AKK uygulamasının'' son bulması için 31 Aralık 2018 tarihi verildi. Söz konusu kurul kararı ile tüketicilerin kazanılmış bir hakkı doğdu. Dolayısıyla biz tekrar bir girişim yapmıyoruz, sadece elde ettiğimiz hakkı gasp etmeye çalışanlara karşı mücadele veriyoruz. Bu mücadelede sizi de yanımızda görmek isteriz.
|
Ne yüzsüzsünüz arkadaşım.
O elemanlar gece gündüz Akk ye hayır kampanyası yapıyordu Twitter da etkinlikler vs. Adamlar meseleyi meclise taşıdı. Sağolsun bir milletvekili yardımcı oldu. Sonra ne mi oldu? 100 mbps internetin akkden sonra 3 e değil 24 e düştü. Sabah 2-8 arası 100 mbps internetine devam ettin. O uğraşan arkadaşlar olmasa hala 3 mbps ile yaşıyorduk. Bu nasıl nankörlüktür? |
Evet mutluyuz, devamı gelecek. Akn Kota vb herşeye karşıyız.
|
Konu sahibi kısaca ben elimi taşın altına koymam siz uğraşın eğer iyi birşey olursa kullanırım kötü olursa size söverim demek istemiş bu zihniyetli insanlardan asla haz almam
|
ben kaldırtmadım ayhu bana ne kızıyorsun :)
kusura bakma ama senin söylediklerin saçma ötesi aynı mantıkla sen o zaman hakkını aramak için thh. ve mahkemelere falan da gitme ,çünkü oralarda kaybetme ve zarara uğrama riskin var hatta evinden dahi çıkma ,kafana kiremit düşme tehlikesi var |
Hiç bir firma sorunlu değil. Çoğu yerde kullanıcı sorunlu! "Bunu detaylı sebepleri var."
Memnun olan kullanıcıların çoğu ise bunu yazma gereği hissetmiyorlar. Türk Telekom fiber alt yapısı var ise Millenicom veya netspeed firmalarından internet hizmeti alabiliyorsun. Hali hazır'da millenicom sana 85 TL karşılığında taahhütsüz 100 Mbit fiber verebiliyor. Veya 65 TL karşılığında netspeed 200 AKK'li 50 Mbit verebiliyor akk sonrası hız ise 24 mbit. Bunca insanlar AKK kalkması için mücadele verdi ve senin gibi insanlar gelip haksız bir eleştiri ile verilen emeğe saygısızlık edemez. Defalarca senin gibi yazanlara belirtim sanada belirteyim "AKK" için bir çözümünüz yoksa sorunun bir parçası olmayın! |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Expecto Patronumm -- 15 Kasım 2018; 20:54:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Expecto Patronumm -- 15 Kasım 2018; 22:29:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boyzof -- 16 Kasım 2018; 13:25:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |