< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAktif -- 12 Temmuz 2020; 16:32:7 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAktif -- 12 Temmuz 2020; 16:32:7 > |
Bak bak, "aerocool vx plus 500" e bak!
"Performanslı Ekran Kartlarına Yetecek Güç AeroCool VX PLUS 500' nin güçlü tek 12V kanalı ve 1x 6+2 Pin PCI-Express güç bağlantıları sayesinde Nvidia GeForce RTX 2060, AMD RX 590 gibi performans canavarı ekran kartlarını ve Intel Core i7 9900K ya da AMD Ryzen7 2700X gibi yeni nesil işlemcileri güç kaynağım yeter mi yetmez mi endişesi olmadan kolayca kullanabilirsiniz." bunlari dolandiriciliktan mahkemeye verseniz kazanirsiniz. Teknobiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı... Aerocool 500W VX PLUS Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı (AE-VXP500) | Teknobiyotik https://www.teknobiyotik.com/aerocool-vx500-500w-aktif-pfc-guc-kaynagi.html |
bu tarz yerlerde az daha fazla para ver sinerjiden/inventustan al
teknobiyotik itopya incehesap bu siteler hakkında çok fazla olumsuz geri dönüs var kullanıcılar tarafından bu yazdıgım 3 firma içinden en iyisi incehesap diger 2 si allaha emanet itopyayı hiç demiyorum yayıncı youtuber kitleye bedava sistem vermek den ve reklamdan başka bişi görmedim |
Peki sana bir şey soracağım yanlış anlama. Değdi mi ucuz diye aldığın Power Supply?
Youtube kanallarında milleti dolandırıyorlar. Herifin teki çıkıp "Ya marka takıntılı olmayın yha" diyor. Atasözü var senin atan demiş Ucuz etin yahnisi iyi olmaz diye. Bundan sonra kulağına küpe olur inşallah yanlış anlama iyi bir deneyim olmuştur senin açından ondan bahsettim. Umarım sorununu çözerler. Ben elimden geldiğince donanım tarafında böyle Rampagemiş, snopymiş, gamepowermış uzak duruyorum bunlardan. Aksesuar tarafı iyi olursa aksesuar alıyorum sadece. Donanım büyük iş çünkü. DARK kasa ve fan aldım şimdi kendini bile soğutamıyor öyle dönüyor fanlar. RGB desen seyiriyor ışıklar titriyor. Kapatıyorum ışığı. |
arızalan ürünün yenisini tedarik edemeyen ve ücret iadesini 22 günde yapan yavşaklar. ürün almam almanızı tavsiye etmem. ofislerine gidebilecek inkanım olsaydı o telefona bakan şahısla top gibi oynayacaktım. umumhane çocuklarının firmasıdır tekno
|
Bu güç kaynağı hiç ilgimi çekmediği için detaylıca bakmamıştım. Biraz destekli sallasalardı. 9900k ve Rtx 2060 sahibi olan bu güç kaynağının yüzüne bakmaz:D Bu sefer sağlam sallamışlar.
|
Önceilikle geçmiş olsun.
İşin sonunda mağduriyetiniz giderilse de, yaşanılan yıpratıcı bir süreç kalacak geriye. Üste taşıyalım da, başkaları da yanmasın |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 10 Temmuz 2020; 22:10:23 > |