Şimdi Ara

Akortek / Teknobiyotik alışveriş yapmayın ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
3.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kesinlikle katılıyorum. Sisteme sx8200 pro m2 ssd taktım, içine sadece denemelik oyunları kuruyorum. Asıl oynadığım oyun olan bf1 samsung proda :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reoix kullanıcısına yanıt
    XPG sağlam markadır kıyaslaması yapılmaz.

• dark markaysa normal

ama teknobiyotikten 2 tane ps almıştım sesli çalışıyor diye ikisinide iade ettim iadeyi kabul ettiler
  • bu model psuyu ben de arkadaşım bana sorduğunda önermemiştim. teknobiyotik bu tür psuları hazır sistemlere de koyuyor.

rtx 2060 super ryzen 3600 sistem alan bir arkadaşım da bu yüzden madur oldu. sistem durduk yere kapanıp duruyordu. çok uğraştırdılar adamı, sonunda sorunun psuda oldugujnu kabul ettiler ama tamamen aynısını koyup yolladılar. o psu da bu vx model psu idi

adam sistemi ucuza aldı ama yaşadığı stresi karşılayabilecek hiçbir para yok.

aynı sorunun olmayacağının da garantisi yok hâlâ, adam yeni psu arayışına girdi

kısacası teknobiyotik'in bu ucuz psu olayını salması lazım. tamam ucuz alternatif sunmak istiyorsunuz, bu ucuz psuları da sistemlere koyup diğer firmalara göre rekabetçi fiyatlar sunuyorsunuz ama bu işin yolu bu olmamalı

ben de o sayfalardaki onu besler bunu besler tarzı yazıları görünce sinirleniyordum açıkçası

ofis bilgisayarı için de, ryzen 2200g sisteminiz için bire bir de, ama bilmem kaç watt çeken 2080ti gibi kartları açar demek doğru değil. yani açar açmasına da açtıktan sonra ne oluyor o önemli

• Teknobiyotik

• Anakart,Kasa,PSU da ucuza kacmayın diyoruz.Anakart icin B450M yerine 200TL farkı ver,PSU da farkı neyse ver 600W Bronze Altı PSU alma,Kasa da Daracık,Isıklı Mısıklı ama kalitesiz kasa alma genis,ferah,kaliteli kasa al.

İsin garanti kısmı ayrı konu onu hukuk yolu ile halletsinler.
  • Dostum keşke dinleseniz bizi, her seferinde diyorum size kalitesiz donanıma sahip sistemleri, donanımları almayın diye ama "reis bizim paramız buna yetiyor pubg de oynamayalım mı?" diye cevap yazıyorsunuz, sistem dizerken önceliğiniz PSU, anakart, işlemci, kasa olsun diye diye dilinde tüy bitti ama 20 FPS daha az oluyor diye gibip saçma sapan donanımları alırsanız olacağı da bu.. Türkiye de kanun ve düzen varmış gibi bir de teknobiyotik i suçlamislar.. Neyse geçmiş olsun, uğraş dur şimdi..

Edit: düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KahveDüşkünü -- 11 Temmuz 2020; 9:38:26 >
  • kunGFu kullanıcısına yanıt
    "Seasonic bizi yanıltmadı" derken kaliteli anlamında mı demek istediniz?

• Geçmiş olsun. Aerocool'un PSU'ları alınmaz bunu önceden de demiştim alacaksanız sadece boş kasasını alın.
  • Geçmiş olsun. Garanti süresi dahilinde oluşan bir sorundan dolayı yaşadığınız sürecin detayını bilemem. Kullandığın güç kaynağı bazı korumaları bünyesinde bulundurmuyor olabilir. hatta bulunduruyorsa bile kullanıcı hatası olabilir. Senin oturduğun binanın yada konutun elektrik hattı problemli ise , yada mahallende sorun var ve sürekli anlık gidip gidip geliyor ise, yada bir yıldırım çaktı ise vs vs. üretilebilir , senin akım korumalı olmayan prizin yada olmayan Ups'n sistemini ve Psu nu koruyamamış olabilir. Yani Psu patladı ben ne yaptım diye bir şey yok gayet kullanıcı hatası olabilir. Zamanında bende çok psu patlattım. Yıllarca sa hep üst seviye Psu kullandım, yakın zamanda 1 yada 1.5 yıl kadar yine aslında kalitesi kötü olmayan 700W lık bronze sertifikalı bir ürün kullandım FSP den ve aman aman dedim, gittim yine Tier A sınıfı bir Psu aldım.

Yani senin durumunda bilirkişi lazım psu nun neden patladığını anlamak için. Dediğim gibiyse direk kullanıcı hatası ve firmayı boşuna suçluyor olabilirsin.

Diğer bir mevzu herkes yazmış ama, firma istediğine istediğini satar , görüyoruz fiyatı düşürmek için sistemlerde yapılan allengirleri. Her firma yapıyor satış için bu tip şeyleri , 1-2 Firma hariç. Kimse kusura bakmasın , gerkan kartını bir üst model alayım oyunda 10 FPS fazla alayım hesabı yapan arkadaşlar, hiç boşuna ağlamasın, forumda onlarca konu açtık paylaşım yaptık. İnternette zibil gibi bilgi var ayıklayın içinden. Herşeyi araştırmayı , gecenin köründe mesaj atmayı biliyorsunuz. Genel bir serzeniş yapıyorum

yahu birde çok takılıyorsunuz, kendi sistemlerini kendisi inceleyip öve öve öküz ediyorlar normal değil mi , 500W psu ya 2060S 3700X filan demiş , normal yani

• Y2B kanallarında ve sosyal medya hesaplarında takındıkları tavıra rağmen buradan alışveriş yapanları hayretle izliyorum.

• reoix kullanıcısına yanıt
    xps kötü bir marka değil hocam. (fanboy değilim )
  • 4 senedir vx 500 kullanıyorum dehşetle okudum doğru mu bunlar şoktayım
    Bir sıkıntı yaşamadım şimdilik ses ısınma sorunu yaşamıyorum, kasam yok uzay sistem gibi olduğu için 55 dereceyi geçmiyor hiçbir şey sistemde ama başımıza bela almayalım. Gerçi 750ti kullanıyorum total 250w falan bile harcamıyor sistem sanırım yüke binmediği için sıkıntı yaşamamış olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rektangular -- 11 Temmuz 2020; 11:8:25 >
  • HA-DH kullanıcısına yanıt
    Sanırım marka bilinirliği baya önemliymiş:) Marka kötü olmadığını siz hariç başka birisi daha belirtti, sanırım ben pek duymadığım için güvenilmez geliyor bana. Bf5 kurup biraz deneyeyim o halde :)
  • Shadow Ryzen kullanıcısına yanıt
    Dark n10 advanced kasa aldım , Zalmandan kat kat iyi soğutuyor.

• MogoLKhan kullanıcısına yanıt
    Çok iyi kardeş benim kasam da DARK Unreal bence iyi değil.
  • Teknobiyotik bilinmedik markalar satması ve az seçenek nedeniyle hiç denemediğim bir yer, galax marka ekran kartı alacaktım Sapphire alınca ondan da vazgeçmiş oldum, geçmiş olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama ben bütün sistemimi toplu olarak Teknobiyotikten aldım. Ve halen parça alırım. Bugüne kadar bir yamuğunu görmedim bana. 2011'den belli alışveriş yaparım. Kimi zaman kartım yanımda olmaz kapıda ödeme ile getirtiririm. Benim gözümde kötü site değil. Her ne kadar DARK markasını beğenmesem de. Burda uyanık olan yine müşteri olacak. Araştırıp öyle alacak.
  • 7251927151. Teknobiyotik itopya konusu ama hala alışverişe devam eden kitle

• Aerocool psu hiç birzaman bana güven vermemiştir.

Ama her psu da ekran kartı bağlarken alttaki yöntemi uygulayın.

Akortek / Teknobiyotik alışveriş yapmayın !

Akortek / Teknobiyotik alışveriş yapmayın !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 11 Temmuz 2020; 13:55:37 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.