Arkadaşlar öncelikle şu anki mevcut cb adaylarının hiç birini desteklemiyorum hatta eleştirdiğim ikiyüzlülüğü sevmediğim ve fikirlerimi hiç bir partiye yandaşlık yapmadan belirttiğim için forumda bir kaç kez aktroll damgası yedim yani parti söylemleriyle gelmeyin çok basit bir şeyi yazıcam.
15 temmuz'dan sonra sözde demokrasi mitingleri yapılırken demokrasi kelimesini sadaece kendi araçları için kullanan ve bunu dile getirenleri demokrası düşmanı olarak suçlayan özellikle twitter troll'ü Ömer Turan demokrasinin en önemli özelliklerinden olan oy verme isteyen herkesin istediği kişiye oy verebilme gibi şeyleri bildiğin düşmanlık olarak gösteriyor.
Örn: Ahmet Davutoğlu'na yakın bir isim sanırım twitter'dan Muharrem İnce'ye oy vericeğini açıklamış ve Ömer Turan sanki adam suç içlemiş gibi bunu paylaşıp hakaretler yağdırmış.
Ee nerde kaldı demokrasi birde Gül aday olmak istedi diye demediklerini bırakmadılar tehdit ettiler adamı eğer bir Cumhurbaşkanı adayı olmak isteyen biri sırf eski partisi seçimde diye tehdit edilip iftira atılıp (Gül'ü savunmam ama kanıtı olmayan söylemler bana göre kanıtlanana kadar iftiradır) aday olmaktan vazgeçirildi.
Ee tekrar soruyoruz madem demokrasi'yi bu kadar iplemiyorsunuz 15 temmuz'da demokrasi için ölen yüzlerce vatandaşımızı niye seçim malzemesi olarak kullanıyorsunuz ?
Chp ye oy vermiyorum diye bir başlık aç bakalım burada sana neler diyecekler
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-5B03C6EDC
Chp ye oy vermiyorum diye bir başlık aç bakalım burada sana neler diyecekler
Aktroll gibi yakıştırmalar yapıyorlar klasik onlarda ben akp'dende chp'dende seçmenlerinin çoğunluğundanda tiksiniyorum.
yahu bu birsey mi muhalafet secimi ikinci tura birakmak istiyor bunun icin ugrasiyor diye bile elestiriliyor.