Şimdi Ara

AKP, MHP, Cumhur ittifakı DEMleniyor?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
2.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir kaç kişi dışında forumun ülkücü, mütedeyyin ve milliyetçi kesiminden gram mesaj göremiyoruz bu tür durumlarda.

Ne oldu gencolar. Yine ofsayta mı bıraktı parti liderleriniz sizleri.

Orada burada eko demleniyor, cehape terörik derken iyiydi.

Ne oldu?

• OPTİMİST kullanıcısına yanıt
    Akpnin iktidarda kalabilmesi için oya ihtiyacı var. Akp bugüne kadar oy için her şeyi yaptı, siz de savundunuz. Bu yeterli bir izah herhalde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Müthiş bir analiz, nasıl aklıma gelmez bu benim. AKP, MHP, Cumhur ittifakı DEMleniyor?? 

• Kentli seküler orta sınıf kesimin garip bir alıklığı ve apolitikliği var . Politik bilinç zayıf, böyle her şey oluyormuş onlar da seyirciymiş hali ama izlenenleri bile doğru tahlil edememe. Yanlış basit refleksler gösterme . Aklı havada derler ya, biraz öyle. Dünyada olup bitenlerin farkında değil. Nitekim gelen tokatlıyor giden tokatlıyor. Eğitimli ama kendine hayrı yok. Politik bilinç ortalama olarak lise İnkılap Tarihi, dünyaya o mercekten bakıyor, bir kısmı da yarı-politik duyar kasan tipoloji.

• Richard Parker kullanıcısına yanıt

Bölgesel savaş başlıyor diye DEM'le el sıkışacaklarmış.

Yav bir defa nasıl güvenirsiniz, adamlara her fırsatta PKK'lı, PKK'ya destek veriyor, şöyle yapıyor, böyle yapıyor, belediyeler kaynak aktarıyor derken, ülke tehlikede diye gidip onlara mı el sıkışacaksınız????

Bahane de bahane olsa anlayacağım yani bu anlamda. Madem işin içinde PKK var, yarın ilk satacak onlar olmaz mı, beka meselesi deyip el sıkışmanın bahanesine bak.

El sıkışmanın olayını yazdım.

Düşen oylar, memnun etmeyen anketler.

Dün "terörüzlerle işbirliği yapıyor" deyip KK'nin montaj videolarını meydanlarda izletenler, şimdi o oylara talip.

Ne acı değil mi AKP, MHP, Cumhur ittifakı DEMleniyor?? 

Ama işte adamlar toplum mühendisliğini çözmüş. Onu da büyük ihtimal fetö öğretti.

Troller ne kadar yüzsüz olursa olsun, 180 derece de dönse, 360 da dönse, amuda da kalksa, algıyı kasıp kasıp kahvede ahaber izleyen adama bunu yutturuyor.

Yahu Milliyet'i açtım, o kadar suçlu dışarıda geziyor, 33 suç kaydı olan adam dışarıda diye millet isyan ederken, heriflerin haber diye verdiği şeye bak;

Efendim Ordu'da 17:30'da tiplemenin birinin arama kaydını girmişler de, 17:35'te araçla girdiği çevirmede yakalanmış. "TÜRKİYE'DE İLK DEFA!!!!!!" diye haber yapmışlar.

YAPMA YAAA? dedim ben de, vay anasını... AKP, MHP, Cumhur ittifakı DEMleniyor?? 

Ama bunu yiyen var işte ne yapacaksın.

Neyse, bu nesil de ölecek illa.

Biz göremeyeceğiz herhalde ama çocuklarımız, torunlarımız falan biraz daha rahat eder belki inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 10 Ekim 2024; 15:19:5 >

• din olgusu artık oy getirmeyince, mecburen yeni arayışlara girdiler o net.

yuzde 1 bile oyu olmayan hudapara gidenler yuzde 5 dem oyu için neler yapmaz :)

• Ormanci kullanıcısına yanıt

Hocam bunlar siyasal islamcı. Herşeyi kendine göre çekip büker,dizayn eder.

Sana gelince "Dem aşağı, dem yukarı" kendilerine gelince "strateji" .

yeni açılım süreci dönemi başlıyor. Araya anayasayı da sıkıştırıp RTE tekrar aday yapma peşindeler.

Kendi getirdikleri kuralı çiğnemek için bile yol çekiyorlar. AKP, MHP, Cumhur ittifakı DEMleniyor?? 

Anadilde eğitim

Aponun serbest kalması

demirtaşınn serbest kalması

Anadilde kurum yapılanmaları

Bir taraf bunları talep ediyor

diğer taraf anayasa değiştirmek istiyor ve bunu yapmak için bu talepleri olan grubun desteğine ihtiyacı oldugunun sinyallerini veriyor ?

cevap açık zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 10 Ekim 2024; 22:18:46 >
  • Elon da demleniyor
    AKP, MHP, Cumhur ittifakı DEMleniyor??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seçmenleri her halta okey diyor onlar da istediğini yapar senin de böyle 52 seçmenin olsa sende yaparsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Niyesini soran sensin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • man utd kullanıcısına yanıt

CHP nin sorunu HDP'ye dönüşmesi sıkıntı orada. Bunu bile anlayamıyorsunuz. Veya anlıyorsunuzda işinize gelmiyor... Seçim öncesi HDP resmen ADAY BELİRLİYORDU ALTILI MASAYA.

aman Mansıur Yavaş aday olursa aday çıkarırız aman Meral Akşener aday olursa aday çıkarırız diye az korkutmadılar muhalefeti. Veya belli ilerde Kent uzlaşısı yapıp karşılıklı aday çıkartılmadığını bilmiyoz sanma. İstanbul'da Demirtaş'ın eşini aday yaparız tehtitlerini devamında sözde aday çıkartıp 27 ilçede aday göstermeyip CHP listelerinden belediye meclislerine girildiğinden bir haber değil kimse.

Sap ile samanı karıştırmaya çalışıyorsunuz ama KARIŞMIYOR İŞTE... CHP'nin DEM ile nasıl bir ilişki kurduğıunı 3-5 oy için nasıl tavizler verdiğini nasıl eğilip büküldüğünü herkes biliyor.

• Uzağa gitmeyin ya.
    Akp 6 aydır son bir aydirda devamlı ne geveliyor ? Yeni anayasa.
    AKP MHP çoğunluğu referanduma yetiyor mu ? Hayır
    Başka bi partilazim mi ? Evet.
    En hızlı hangi parti satın alınır hangisi daha çok satılık ? Dem.
    Peki Dem bu pazarlıkta istediği şeyler için kanirtacak mi ? Elime düştünüz diyip tüm bu zaman kadar ki istediklerinden koparacaklarini koparacaklar mi ? Göreceğiz. Yani açılım 2.0 loading

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir tarafın planı, Dem tutar, Chp pişirir, Mhp yutar şeklinde, Akp'nin planı Mhp tutar, Hüdapar tutar, refah tutar, AKP yutar şeklinde. İnandırıcı bulmayabilirsiniz ama tarihe not düşeyim. Kamuoyuna pek yansımayan enteresan ilişkiler dönüyor, belki çok uzun yıllar sonra anca ortaya çıkar. İnceleyin bakalım bu senaryoları belki farklı delillerine ulaşabilirsiniz.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt
    Her sıkıştığında HDP ye koşan akp nin sıkıntısı yok yani Sıkıntı CHP de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKP li olmak, ya da Akp trolü olmak da zor. Bugün dediğinin tam tersini yarın yapabiliyor. Bunun çok örneğini de geçmişte yaşamıştık zaten. Olan, forumdaki akp trollerine oluyor. Nasıl kıvırtacaklarını bilemiyorlar.

Yazıktır, vurmayın bu kadar!

• BOLDVIPER kullanıcısına yanıt

Değerlendirmemi yapıyorum ama sanki yapmamışım gibi aynı yorumu yapıp duranlar var. Yakın Siyasi tarihe bile bakmıyorlar. 2015'e baksalar bu yorumu yapmazlar. Oy için yakınlaştığın söyleyen adamla siyaset konuşuyoruz işte. Uzatılan elin Anayasa değişkliği için olduğunu söylemek daha akla yatkın o yüzden sana cevap verme gereği duydum. Eğer öyle ise benim kanaatim değişir fakat pek sanmıyorum. Benim değerlendirmem olası bir dış operasyonla ilgili, Türkiye yakın tarihte askeri bir adım atacak. Zaten geçen hafta Cemil Bayı'ğın " tuzağa düşmeyin, aramıza ikilik sokmak istiyorlar, uzatılan eli geri itin" diye DEM'lilere tehdit içerikli mesaj vermesinden anlaşılıyor.

Bu arada ben kimseyi aklamaya değil, olup biteni anlamaya çalışıyorum. Diğer türlü kestirip atmak çok kolay iş.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.