Şimdi Ara

AKP'nin İmamoğlu'na Uyguladığı Tüm Engeller

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hükümet ve İBB Meclisi Tarafından Ekrem İmamoğlu'na Bugüne Kadar Çıkarılan Engeller
    https://onedio.com/haber/hukumet-ve-ibb-meclisi-tarafindan-ekrem-imamoglu-na-bugune-kadar-cikarilan-engeller-1046290

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prototype91 -- 17 Şubat 2022; 15:38:18 >

• Sen enerji kalemlerine %120 zam yap belediye suya zam yapamasın zarar etsin sonra eko ibbyi batırdı densin, o zam karşıtı cenah neden akp’ye bağlı zamlara ses çıkarmıyor? O zamlar karşısında tıpkı eko’nun zam talebi karşısında durdukları gibi neden dik durmuyor, düşündükleri şeyin halk mı olduğunu sanıyorsunuz. Mevzu eko ibb yi idare edemedi şu kadar zarar etti bu kadar açık verdi muhabbeti yapmak.

• Tüm engeller adamı daha güçlü yapıyor.Ama o kadar gözleri dönmüş ki,gerçeklikten kopmuşlar...

• Size zahmet birde İmamoğlunun yapmak isteyipte Ak Parti ve MHP oylarıyla engellenen zamlarında bir listesini yaparsak hoş olur.

• zaten bunlar 2018 seçim zamanında da seçim tekrarlanınca dünya kadar yalan attılar. bundan dolayı tiksindim ben.

zaten o zaman demişlerdi bunlara iş yaptırmayacağız diye..

O zamanlar attıkları iftiralardan bir kaçı:

-Bişeyler oldu ama anlayamadık bişeyler oldu.

-Oy çaldılar

-Nüfus kaydırdılar

-13 bin oyla kimse kazandım demesin

-binali : 60 bin oy öndeydim oylar çalındı

-meclis bizde size iş yaptırmayız

-Dataları çaldılar

-Tüm ilçelerde kanunsuzluk yapıldı

-Fetodan ihraç edilenler sandığa görevli yazılmış

-Büyükşehir pusulası fark edilen akpartililere verilmedi

-Tüm ilçeler doğru ama büyükşehirin oyları çalındı büyükşehire itiraz edeceğiz

-chp nin verdiği oranlar doğru değil

• Erdoğan belediye başkanı iken bu tarz engellemelerle karşılaşmıştı hep. Karşılaştığı her engel iktidara yürümesi için bir adım haline gelmişti.

Şimdi kişiler değişse de durumlar birebir aynı. Yaklaşık 20-25 yıl sonra tarih aynen tekerrür ediyor. O nedenle, İmamoğlu'nun geleceğin cumhurbaşkanı olması işten bile değil.

• kemal kılıçdaroğlu adaylığa müsade etse. 

• madro kullanıcısına yanıt
    Trafoya kedi kaçtı…
  • Ekremin engelledikleri ne olacak peki? Onu da gösterin
  • 2019' da hezimet üzerine hezimete uğradılar ama yine akıllanmadılar, kendi topuklarına aralıksız sıkıyorlar  

• Akp'nin işi köstek olmak ve halka çile çektirmek.

Adamlar köpeğe bile komplo yaptı bu kadar düşkünler.

• babus0606 kullanıcısına yanıt

Kılıçdaroğlu'nun şu anki tüm hesapları erken seçim üzerine. Ancak erken seçim olmayacağını anlayacağı an Haziran 2023'teki seçimde İmamoğlu'nun adaylığına izin verecektir bence. Bu tarihten 9 ay sonra, yani Mart 2024'te belediye seçimleri olacak çünkü. Kılıçdaroğlu'nun 9 aylık belediye başkanlığı için partisinin iktidarından vazgeçecek kadar mantıksız davranacağını sanmıyorum o nedenle. Hele iktidar suç uydurarak İmamoğlu'nu görevden uzaklaştırma gafletine düşerse, o zaman Haziran 2023'te İmamoğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığına kesin gözüyle bakılır.

• Sorsan hepimizin cumhurbaşkanı, hepimizin partisi, ileri demokrasi, şeffaflık, özgürlük, istikrar hede hödö... Görüyoruz demokrasiyi de istikrarı da... Ama tersten...
  • Mansur için de 20 bin terörist alacak belediyeye demişlerdi.

• Artık bu kabile kafasıyla yönetimleri tarihe gömmemiz lazım. İktidar partisi hortumu bağlamış 20 yıldır Türkiye'yi şirket gibi işletmekten hiç çekinmiyorlar

halk marabaya bağladı iyice adam kendi vergi verip vatandaşı olduğu ülkede şükür falan ediyor, şükür allah'a verdiği nimet için edilir koçum, sen vergini verip

inliyorsan ya artık hesap sor yada da geber kurtulalım, vatandaşlık bilinci yayılsın.

• cemsinan kullanıcısına yanıt

İsparkı da pkk alacaktı, silahlı teröristler para kesecekti falan.

• Yolsuzluk dosyalarına içişlerinin el koyması ve oradan hiç ses çıkmamasını da unutmamak lazım.
  • babus0606 kullanıcısına yanıt

valla kılıçdaroğlu parti başkanı olarak kalabilirse ona şükretsin, daha ilerisi yok. partililerde bunu biliyor, imamoğlu yada bir başkasını aday gösterecek mecburen yoksa o koltuktan indirirler.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.