Şimdi Ara

AKP'nin İmamoğlu'na Uyguladığı Tüm Engeller (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kemal beyden bukadar. 

• nForcer N kullanıcısına yanıt

yanlışınız şurada adayı hdp belirleycek bu yüzden gem küm ediliyor 6+1 5+1 falan filan. 

• Engel mi?
    Akp kendi elleriyle verdi chp'ye belediyeleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • babus0606 kullanıcısına yanıt

HDP'nin belirleyebileceği tek şey kendi adayıyla seçime girip girmemek. 6 partinin ittifakına "bizi yok sayıyorsunuz" diye çemkirmelerinden kendi adaylarıyla seçime girme olasılığının halâ var olduğu anlaşılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 18 Şubat 2022; 11:0:9 >
  • nForcer N kullanıcısına yanıt

hdp kendi adayı olmaz olsa şimdiye 40 kere dillendirirdi bu şekilde pastadan pay kapamazlar misal ekrem beyin sağladı kadrolar.

• runeterra kullanıcısına yanıt

Sen enerji kalemlerine %120 zam yap belediye suya zam yapamasın zarar etsin sonra eko ibbyi batırdı densin, o zam karşıtı cenah neden akp’ye bağlı zamlara ses çıkarmıyor? O zamlar karşısında tıpkı eko’nun zam talebi karşısında durdukları gibi neden dik durmuyor, düşündükleri şeyin halk mı olduğunu sanıyorsunuz. Mevzu eko ibb yi idare edemedi şu kadar zarar etti bu kadar açık verdi muhabbeti yapmak.

Gerçekse komik, değilse daha komik. %50 enflasyon (onların verdiği sayı) varken duracak mı her şey? Hadi yaylan. hiçbir şey duramaz. gerisi zarardır. Ha dersen, belediye de biraz feda etsin bir şeyler vs dersen. Sormak lazım o kadar araç , yapı vs. lerden niye tasarruf edilmiyor diye.

• Deli saçmalıkları bunlar. İş yapmak isteyene kimse engel olmuyor.

• Zamlar 1 gün bilr konuşulmazken kar yağdı diye 1 ay yaygara kopardılar. Gi-de-cek-ler ! Tüm bu çırpınış ondan.

Hükumetin yaptığı zamları da, ülke ekonomisini de hesaba katarsan yapabilirsin böyle bir liste.  

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Dostum tabiki yapılır.

Neticede olayın iki yüzü de mevcut. Ama böyle kirli şeylere ben çok karşıyım yani. Yoksa sende biliyorsun akp ile işim gücüm olmaz benim :)

Ama bu şekilde de diğer tarafa erişemeyiz yani kendi içimizde laklak yaparız yani şu konudakilerden %90nından daha koyu chp liyimdir ben :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Tşkrler

Halaa umudumu korumakla birlikte, İmamoğlu beni hiç şaşırtmadı, umarım bundan sonra farklı olur. Start verirken bile yanlış strateji uyguladı.

Adaylık için, forumda ki İmamoğlu ısrarını birtürlü anlamıyorum. Aday göstermeleri sürpriz olur benim için.

Akp gidici seçimde, belli oldu bu.

Bence ortak payda da buluşup bir aday gösterilmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugarb -- 18 Şubat 2022; 22:26:21 >
  • ugarb kullanıcısına yanıt

Ya kasıtlı olarak parlatılıyor bu forum dahil, ya da bizim milletin belaya olan düşkünlüğü hep yanlış tercihlere yöneltiyor.

• Herkez biliyor ki Rahmetli Kadir Topbaş o gün aday olsaydı imamoğlunun kazanma ihtimali yoktu.

İnşallah imamoğlu aday olurda Reis birine daha haddini bildirir.

• istanbullu belediye hizmetlerinden memnunsa sorun yok.

• ugarb kullanıcısına yanıt
    İşte aradığım yorum bunlar yani.

Söylediklerine tamamen katılıyorum. İmamoğlunda Cumhurbaşkanı olacak tecrübe kabiliyet şuan için bence yok.

Kaldı ki imamoğlunun bu kadar rahat davranmasının sebebi 2. Dönem ibb adayı olmayacak olması ve C.B adaylığının olmaması resmen şuan kendi geleceğini kurtarmaya çalışıyor bana kalırsa.

Mansur YAVAŞ gibi bir isim varken İmamoğlunun aday gösterilmesi büyük hata olur.

Her iki Chp li ismin yaptıklarına bakarsak İmamoğlu sadece ağlıyor ve Yavaş elindeki imkanı sonuna kadar kullanıp Ankaralı her kesime kendini gösteriyor.

• Bayburtlu yaşayan insanımızın da İstanbul için kimin başkan olup olmayacağına sözü olmasın bir zahmet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 19 Şubat 2022; 10:45:37 >
  • hakan_harputlu H kullanıcısına yanıt

Kadir Topbaş görevden alındı , aynı M Gökçek gibi ,

aday olamazdı .

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.