Şimdi Ara

Akplilerden Vergi İsyanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • önce mehmet barlas şimdi sevilay yılman, benzine,arabaya,bebek bezine,gıdaya,suya,elektriğe... her şeye gelen zamlarda susanlar lüks konuta vergi gelince neden ayaklandılar?

Hangi ölçütlere ve hangi kanun maddesine dayanılarak yapıldığı belli olmayan değerli konut vergisi yürürlüğe girdi.
    5 milyon liranın üzerinde konut değerlemelerine ilişkin tebligatlar süratle konut sahiplerine gönderiliyor.
    “Yandım Allah” deyip arayan arayana…
    Ayrıntısı ile analiz edeceğim bu konuyu ama ondan önce mutlaka geleceğinden emin olduğum; “Kardeşim yanarsa zengin yanıyor! Bırak yansın sana ne!” yorumlarına dair başta şunu söylemem gerekiyor.
    Bir gazeteci ve köşe yazarı olarak sorumluluğum bana emanet edilen bu köşede toplumda var olan sorunları, dertleri mümkün olduğunca doğru ve adil yansıtmaya çalışmaktır.
    Varsa bir haksızlık ve adaletsizlik ortada… İster zengin olsun ister fakir fark etmez… Bu haksızlığı da dile getirip ortadan kaldırılması için çabalamak birincil görevimdir.

Medya Radar
    Sevilay Yılman 'Değerli Konut Vergisi'ne isyan etti: "Sakatlık yaratacak"
    https://www.medyaradar.com/sevilay-yilman-degerli-konut-vergisine-isyan-etti-sakatlik-yaratacak-haberi-2019002

• kopekler 5 milyonu verecek parayi buluyorsunuz neyin isyani su yonetim bir degissede sadece akp ailesinden alinan vergi sistemi cikarilsa keske

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahaha bu yasa çıksaydı bunlar yıllık minimum 15 bin vereceklerdi,bunların boğazda oturdukları evleri biliyorum.Merak etmesinler bu vergi çıkmayacak.

• Agla Ciko! Ciko Aggggggla!

Akplilerden Vergi İsyanı
  • Düzenleme ertelenecekmiş sanırım kendi kodamanlarından itiraz gelince geri vites yaptılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü Kayı

Düzenleme ertelenecekmiş sanırım kendi kodamanlarından itiraz gelince geri vites yaptılar.
    zenginden vergi almak kolay değildir
  • bunlardan alamadıklarını bize saplarlar.
    bazı arkadaşlarda otomobill geliyor , kanal geliyor desin.
    biz otomobile falan karşı değiliz.

biz kandırılmaya karşıyız. çünkü usandık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne güzel zenginler organize olarak tepki koyunca erteleniyor fakat gariban yoksul halk tepki koymayı bile bilmiyor veya susmayı seviyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Musluğu kapatırız tehdidi kendilerine yeterli oldu heralde,vergiler ertelendi duyduğum kadarıyla.
    Bu ülkede uzun süredir tehditlerle iş yürüdüğünü biliyordum zaten,şaşırmadım

• Adamlar organize , gariban halk gibi değil.
  • 200 bin tl üzeri olanlardan %40 vergi alınsın
  • Akplilerden Vergi İsyanı
  • bunlar da ağlıyorsa biz ölelim...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.