Şimdi Ara

akplilerin şok a101 ve bim boykotu çağrısı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
2
Favori
9.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
102 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • neden halkın boykot etmesını ıstıyorsunuz bence devletın bu kurumlara yaptırım uygulasın devlet mudale etsın

butun fakır kesım buralardan alıs verıs yapıyor zaten zengın kesım ugramıyor onların boykotla işlerı olmaz

devlet mudale edemıyecek kadar acızmı yokmu devletın bu kurumları denetlıyecek kurumları var hyade goreyım ne kdar guclu bır devletız daha kendı aralarında cetelesen marketlere mudahale edemıyor

• Bu marketlerin pandemic süresince karlarına bakın karar verin. Milleti nasıl düdüklemişler.

• Nasıl boykot edicek herşey ateş pahası sizin zamanınızda lol göya sonu kalkınma ile bitiyor

• Boykot falan hikaye. Kimse masal anlatmasın.

• Bademler yine algı peşinde.

Bim boykotu falan hikaye, asıl verilen gizli mesaj alttaki.

• mmm migros

• quote:

Orijinalden alıntı: emreyil75

boykot gibi toplumsal eylemleri beceremez o kitle , en fazla oradan aldıkları portakalı bıçaklar, poşetlerini falan yakarlar,biz kendimize yanalım ne güne düştük diye ..

''En fazla oradan aldıkları portakalı bıçaklar, poşetlerini falan yakarlar.''

Çok iyi. akplilerin şok a101 ve bim boykotu çağrısı 

• çorbada bizimde tuzumuz bulunsun ver mehteri :)

akplilerin şok a101 ve bim boykotu çağrısı
    akplilerin şok a101 ve bim boykotu çağrısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-894D9AB01 -- 2 Şubat 2021; 21:36:44 >

• Bana mantıklı gelen bir boykot. Geçen gün a101'e gidip hemen bir ürün alıp çıkacaktım. 2 teyze vah vah diyerek söylenerek dolanıyordu.

• Bunlara inat daha çok alış veriş yapacam .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende diyorumki şatışlar neden bu kadar arttı meğersem boykut varmış akplilerin şok a101 ve bim boykotu çağrısı akplilerin şok a101 ve bim boykotu çağrısı 

• Sabahın köründe bim kapısı önünde uzzzzzuuuujn kuyruklarla bekleyen bu kesim mi boykot yapacak. Lan daha bunlar boykot ne onu bilmiyor. Hatırlayın dolar yakanları, iphone yi kıranları, coca colayı dökenleri.. İşte bu kesim o kesim. Bu kesim mi boykot yapacak.

Puhahahah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar boykot ediyorsa ben gider inanadına o tarihlerde alışveriş yaparım bunları daha beter etsinler die.
  • bakkal lobisinin oyunları bunlar akplilerin şok a101 ve bim boykotu çağrısı 

• yurda ahlaksızşığı yayıyorlar
  • Cengiz inşaat market işine mi girecek acaba akplilerin şok a101 ve bim boykotu çağrısı 

• Eskiden yazlıklara migros arabaları gelirdi oradan beri bilirim migrosu 1 kere domuz eti görmedim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.