neden halkın boykot etmesını ıstıyorsunuz bence devletın bu kurumlara yaptırım uygulasın devlet mudale etsın butun fakır kesım buralardan alıs verıs yapıyor zaten zengın kesım ugramıyor onların boykotla işlerı olmaz devlet mudale edemıyecek kadar acızmı yokmu devletın bu kurumları denetlıyecek kurumları var hyade goreyım ne kdar guclu bır devletız daha kendı aralarında cetelesen marketlere mudahale edemıyor |
akplilerin şok a101 ve bim boykotu çağrısı (2. sayfa)
-
-
Bu marketlerin pandemic süresince karlarına bakın karar verin. Milleti nasıl düdüklemişler.
-
Nasıl boykot edicek herşey ateş pahası sizin zamanınızda lol göya sonu kalkınma ile bitiyor
-
Boykot falan hikaye. Kimse masal anlatmasın.
-
Bademler yine algı peşinde.
Bim boykotu falan hikaye, asıl verilen gizli mesaj alttaki.
-
mmm migros
-
quote:
Orijinalden alıntı: emreyil75boykot gibi toplumsal eylemleri beceremez o kitle , en fazla oradan aldıkları portakalı bıçaklar, poşetlerini falan yakarlar,biz kendimize yanalım ne güne düştük diye ..
''En fazla oradan aldıkları portakalı bıçaklar, poşetlerini falan yakarlar.''
Çok iyi.
-
çorbada bizimde tuzumuz bulunsun ver mehteri :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-894D9AB01 -- 2 Şubat 2021; 21:36:44 >
-
Bana mantıklı gelen bir boykot. Geçen gün a101'e gidip hemen bir ürün alıp çıkacaktım. 2 teyze vah vah diyerek söylenerek dolanıyordu.
-
Bunlara inat daha çok alış veriş yapacam .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende diyorumki şatışlar neden bu kadar arttı meğersem boykut varmış
-
Sabahın köründe bim kapısı önünde uzzzzzuuuujn kuyruklarla bekleyen bu kesim mi boykot yapacak. Lan daha bunlar boykot ne onu bilmiyor. Hatırlayın dolar yakanları, iphone yi kıranları, coca colayı dökenleri.. İşte bu kesim o kesim. Bu kesim mi boykot yapacak.
Puhahahah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunlar boykot ediyorsa ben gider inanadına o tarihlerde alışveriş yaparım bunları daha beter etsinler die. -
bakkal lobisinin oyunları bunlar
-
yurda ahlaksızşığı yayıyorlar -
Cengiz inşaat market işine mi girecek acaba
-
Eskiden yazlıklara migros arabaları gelirdi oradan beri bilirim migrosu 1 kere domuz eti görmedim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X