Şimdi Ara

akplilerin şok a101 ve bim boykotu çağrısı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
2
Favori
9.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
102 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Torlak Kemal

Migros eskiden Koçtayken daha kaliteliydi. Anadolu grubuna geçtikten sonra kalite 1-2 tık düştü. Eskiden zengin muhitlerde bulunan marketlerinde domuz ürünleri de satılırdı çünkü bu ülkede gayri müslimler ve yabancılar da yaşıyor. Böyle bir talep vardı ki satıyorlardı. İşin ilginci bu ülkedeki gayri müslimler bu yobazların yere göğe sığdıramadığı Osmanlı zamanında da domuz besler ve domuz eti yerlerdi. Kendi şarküterilerinde her zaman domuz eti satılmıştır. Ancak ağır bir yobaz bunu problem edebilir ve maalesef bu ağır yobazlardan ülkemizde bolca var.

Adamlar hem yobaz hem beyinsiz. Bu ülkede yaşayan yabancılar, konsolosluk personeli, ermeniler, rumlar domuz eti yemek ister ve bazı marketler de onlara domuz eti satar. Mesele bu kadar basitken, sanki Migros kendilerine zorla satıyormuş gibi saçmalıyorlar.

Alıntıları Göster

Kesinlikle durum dediğiniz gibi. Ben bu kadar milletin işine karışan güruh görmedim. Buna laf ederseniz de hemen mağdur edebiyatı yapıyorlar.

• Bilmiyorlarki kendi kitleleri bu 3 lü sözde ucuzluk marketleri olmasa açlıktan geberir. Adı sanı duyulmamış en kötü ucuz markaları alıp yiyorlarda bir nebze geçiniyorlar para uğruna en sağlıksız gıdalarla besleniyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her olaya millet olarak sağcı solcu, iktidar muhalefet diye bakarsak, eğer , bizi millet olarak tokatlayan çok olur.

• 21.yy geldik İnsanımız hala anlamadı . Mağaza Market sana ürün sunar sen isteğine ihtiyacına göre alırsın. Sanıyor ki hala tek kendi ihtiyacı olan ürünleri koyup satsinlar nasıl kafa yüz yıldır değişmedi ya
  • Hahahah ulan koyunlar sizin başka markete gidebilme şansınız mı var bi de boykot edeceklermiş boykotun kelime anlamını sorsan çoğu bilmez

• Çocukken alınan düşük terbiye ve proteinden dolayı düşük IQ büyüyen Türkiye vatandaşları bunlar

Piyasadan bi haber , ekonomiden bi haber , herşeyin zincir gibi birbirine bağlı olduğundan bi haber

Hiç bir zaman taptığı hükümetinde suç yok , enflasyon neden artmış , döviz neden artmış bilmiyor öğrenemiyor araştırmıyor istiyor ki ben BİM den hep ucuz yiyecek alayım akşamda Diriliş Ertuğrul , Kuruluş Osman , Dikiliş bilmem ne izleyim hayat böyle geçsin

• Benim oturduğum yerde Migros'da değil ama Macro Center'da satılıyor domuz ürünleri. Özellikle varsa Gourmet'in tütsülenmiş bacon'ı oldukça lezzetli.

@kuzeyogi

• Türkiye tam bir ideoloji bataklığı.

• Puahahah.

• Görende muhalefet bunlar sanacak. Yasa çıkarmak bir A4 kağıda bakar. Garibler şimdiden muhalefete alışmaya çalışıyorlar 😂😂😂
  • Merdomable kullanıcısına yanıt
    1-2 sene önce migrosa gitmiştim.
    Sanırım Süreyyapaşa Sahil şubesiydi.(Büyük migrostu)
    Orada domuz eti satıldığını gördüm,paketlerin üstünde belirgin şekilde domuz eti yazıyordu.
  • kemal abide pkkları görmüyor sen gördünmü. 

• Market lobisi

• Serbest piyasalarda fahiş fiyat artışlarının kaynağına bakılır. Özellikle tarımsal emtiada artışlar ne olmuş bu çok önemli.

Bunun asıl sebebi ise düşük olan enflasyondur. Kur %50 artarken yerlilik oranı çok çok düşükken %11 enflasyon açıklarsan millette sana sorar tabiki nerede diye?
    Millet pazar ve markette dedi. İlk başta.
    Şimdi bakıyoruz bunlara sopa gösteriliyor. Mesela diyelim ki bu 3 markete fahiş cezalar verilsin. İnsanlarda boykot etsin. Farzen bunlarda kapansın. Başka marketlerde rekabeti kaldırdınız Allah razı olsun diyip daha çok yapıştıracaklar zammı. O marketler kar edemesin kapatırlar zaten. Sopa gösterenlerde diyor ki iktidarımız elden gitmesin bu yüzden karsız iş yapın. Zaten marketlerde Allah rızası için varlar.

Ayrıca bu 3 lü marketin olduğu yerde yerel marketler tek tek kapanıyor. Esnaf ekmeğinden olurken kimse gıkını çıkarmıyordu ama. Tam mısırlık konu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 'Milletin tepesine çöken'

La olm Milletin orasına koyan Cengiz'i el üstünde tutuyor reisiniz ama...

• Ne kadar aptal kitle bu zihniyet Bim kimin arkadaş önce buna bir bakılması gerek ;  Mustafa Latif Topbaş evet topbaş soyadı bir yerden çağrışım yapmış olmalı KADİR TOPBAŞ İST büyükşehir eski başkanının oğlunun kurmuş olduğu firmadır. Takke düşüp kel görününce kendi adamlarını boykot eder bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: capricorn7

1-2 sene önce migrosa gitmiştim.
    Sanırım Süreyyapaşa Sahil şubesiydi.(Büyük migrostu)
    Orada domuz eti satıldığını gördüm,paketlerin üstünde belirgin şekilde domuz eti yazıyordu.

Dün akşam araştırdım biraz, evet varmış. Sonuçta sadece Müslüman kesim yaşamıyor yada yiyenin de yemeyenin de kendi tercihi.

• quote:

Orijinalden alıntı: MRTFR

Boykota gel. 5-12 Şubat'mış. 4 Şubat'ta stok yapıp 12 Şubat'a kadar sabredecekler anlaşılan.

• siz yeterki isteyin

ama ben migros veya carefour yada bilmem ne x firma domuz eti şarap rakı whiskey bira satıyor diye alış verişi kesmem yolumu değiştirmem bim a101 şok file tüm hepsinden alış verişimi yaparım.

millet boykot ediyormuş ama benane

https://www.migros.com.tr/tulip-pisirilmis-domuz-eti-urunu-200g-p-d7eb1f

https://www.migros.com.tr/cotto-kemiksiz-domuz-jambon-150g-p-d7eb22

• işin siyasi yanına bir şey diyemem ama Migrosta domuz eti satılıyor veya bölgesel olarak bu böyle burası Antalya turizm bölgesi olduğu için... Muhtemelen Carrefour ve Migros her ikisinde de var bu tip bölgelerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirtualFrog -- 4 Şubat 2021; 10:9:57 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.