Şimdi Ara

Akpliyim ama başkanlığa kesinlikle hayır diyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Akpye 3 kere oy verdim, cumhurbaskanligindada Recep Tayyip Erdogana verdim ama benim için kişiler değil ülkem önemli, tehlikeye atmam arkadaş, öyle bir başkanlık tipi isteniyor ki ben bile bu ne arkadaş oha dedim okuyunca.
    Adeta yargi, yasama, burokrasi denetlenemez hale gelecek sonucta 1938den sonra gunumuze kadar yasananları gören okuyan biri olarak ben bu ülkenin siyasisine güvenmem. Tayyip iyi işler yaptı ancak yanlışlarıda var özellikle söylemleri ayrıştırıcı çogu zaman ve biz insanlari bu makama ayristirsin diye değil hizmet etsinler refah seviyemizi arttirsinlar diye getiriyoruz.
    Bu şekilde güc verilirse eğer birisine kullanır, şu an mevcutta anayasamız çok iyi bence, ilk 4 maddesi bile değiştirilmek istenebilir, bugun ak partiden milletvekilimiz ilk 4 madde ile alakalı insanları kızdırıyor degistirme sinyali veriyor.
    İlk 4 maddenin birisine dokunan açıkca vatan hainidir.
    Ayrıca beni endişelendiren bir diğer husus zaten istediğimiz her konuda millet olarak partimiz önde, istedigimiz yasa cikiyor, neden başkanlık sistemi ? Bana koyun diyorlar ben eyvallah diyorum aciklama bile yapmiyorum ama ben bunlari yazincada akpli olmamış olacağım mesela.
    Ben Osmanliyida çok severim Atamıda çok severim mesela Ataturk ilkokul ortaokul mufredatlarinda sadelestirecek haberini okudum, içim sızladı.
    Evet seçimde Akp derim hizmetlerinden dolayı yine ama başkanlıkta asla evet vermeyeceğim, hayır diyeceğim.
    Başkanlık ülkemizi bölecek, Cumhuriyet ibaremizi yok edecek bundan eminim. Ülkemin kişiye göre şekillenmesi zoruma gider, nefes alamam ben.

• Senin gibi dusunerek oy kullanan kisinin her turlu tercihine saygi duyarim. Kizdigim dusunmeden oy kullananlar.
  • niye akp lisin?
  • Akp liyim hayır diyeceğim = chp liyim evet diyeceğim.
  • evet bende oy vermemeyi dusunuyorum.

Ataturk bu ulkede yanlis anlatildi. Ataturku bir din gibi gosterip putlar yapip vs. vs. merkezi kutuplasma saglandi buda basarili oldu gibi.

Ilkokul yillarinda Ataturk kotuymus vs. vs. boyle seyler hic yoktu ama sonradan fitne sokulunca ortaya millet zitlasti. neyse bu konulara girmeyeyim.

Ayrica egitim sistemi yerlerde gerek kpss gerek dgs. acilan kontenjanlar saka gibi. sinava giren 250bin kisi okula yerlesen 20 kisi boyle rezillik olmaz sen bir Kocaman ulke liderisin. 250 bin kisiyi universitede okutamiyorsan birsey demiyorum ayrica kpss kontenjanlarindaki rezillikte diz boyu anlatmama gerek yok.

Kisacasi chpye hdpye veya herhangi bir partiyede oy vermem ama baskanliga hayir kardesim yeter artik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nexus can -- 15 Ocak 2017; 23:27:17 >
  • Chpliyim ama başkanlığa kesinlikle evet diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aerosoldreams

Akp liyim hayır diyeceğim = chp liyim evet diyeceğim.

Aciklar misin dostum benim gibi ? İnsanlar okumus faydalanmis olurlar. Öyle kisaca yazmak çok anlamsız.
  • Öncelikli olarak konu sahibine arastirdigi ve sorguladigi icin cok tesekkur ederim. Gercekten saygi duydum. AKP tercihi de umurumda degil, keske onda da degisitrse tercihini ama baskanlikla ilgili gercekleri goren az sayida (maalesef) AKPlilerden biri .

Bu arada CHPden baskanliga evet deme ihtimali AKPden hayir deme ihtimaline gore cok azdir. Birbirimizi kandirmayalim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D2914531 -- 15 Ocak 2017; 21:36:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hz Thad

quote:

Aciklar misin dostum benim gibi ? İnsanlar okumus faydalanmis olurlar. Öyle kisaca yazmak çok anlamsız.

Tamamen algı operasyonu. Neyini açıklayayım? Anlamak çok zor olmada gerek.

Akp liyim hayır diyeceğim diyen net yalan söylüyordur. Böyle bir yorum ile "bakın ben akp liyim ben bile hayır diyorum" mesajı verme amacındadır.

Diğer taraftan chp liyim diyen de net yalan söylüyordur. Aynı şekilde bu tarz bir yorum ile "aha bakın ben bir chp li olarak evet diyorum" mesajı verme amacı gütmektedir.

Yeterince açık oldu mu?

• quote:

quote:

quote:

Akp liyim hayır diyeceğim diyen net yalan söylüyordur. Böyle bir yorum ile "bakın ben akp liyim ben bile hayır diyorum" mesajı verme amacındadır.

Diğer taraftan chp liyim diyen de net yalan söylüyordur. Aynı şekilde bu tarz bir yorum ile "aha bakın ben bir chp li olarak evet diyorum" mesajı verme amacı gütmektedir.

Yeterince açık oldu mu?

İşte sizin gibiler yüzünden bana koyun diyorlar oysa ki akp secmenide dusunebilen bilgili bireylerdir. Sizler malesef partimizin yüz karası seçmenlerindensiniz.

• koyun benzetmesi senin gibilerine yapılmıyor...

koyun kelimesi "ufo tarikatı var devlet eyiye gideyye" diyen dayı gibi akpye oy veren en az 3-4 milyon dede var.

rusyaya gönderilecek diye bozulup sonra araplara satılacak diye iç pazarda meyve sebze kalmadığı için yükselen fiyatlara 45 yaşındaki türbanlı teyzenin "Tayyip ne ediyye ? Allah ediyy Allah" demesi gibi bu kafadan en az 4-5 milyon akpye oy atan kafa var!

koyun sıfatın bunlara yapılıyor. 1 dolar = 4 TL olduğunda TL yi değerleniyor sanan bir kafa var akp seçmeninde. koyun sıfatı bunlar için kullanılır. yoksa senin gibi düşünen biri için bu türde yakıştırma yapmak kimseye düşmez. nasıl gidip hdp ye atan kürd varsa akpye atan dindar da vardır. saygımız olur öylesine.
  • quote:

quote:

quote:

Yeterince açık oldu mu?

7 hazirdan mhpye atıp 25 kasımda akpye sırf dolar yükselmesin diye oy atan arkadaşımla aramda yaptığım döviz ve ülke politikası üzerine mesajlarımı paylaşayım mı ?

kendisi de diyor! akpye ekonomi için oy verdim ama başkanlık gelirse hayır basarım diyor kendisi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yeterince açık oldu mu?

İşte sizin gibiler yüzünden bana koyun diyorlar oysa ki akp secmenide dusunebilen bilgili bireylerdir. Sizler malesef partimizin yüz karası seçmenlerindensiniz.

Orada dur aslan parçası. Ben sizin o "BİZ" diye tanımladığın güruhtan değilim bu bir.

İkincisi ise her insan belirli bir bilgi ve kültüre sahiptir. Fakat yine belirli şartlardan ötürü koşulsuz itaat ülkemizde hemen hemen her partiye oy veren seçmenlerde mevcuttur.

CHP seçmeni partiden memnun olmamasına rağmen neden mhp ve hepara topyekün oy vermeye kalkmıyor? Neden tıpış tıpış yıllar yılı aynı adam aynı partiye aynı sayıda (hemen hemen) veriliyor?

Yakın zamanda referandum olmayacak bunu da bir köşeye not edin. Erken seçim yolda.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yeterince açık oldu mu?

Orada dur aslan parçası. Ben sizin o "BİZ" diye tanımladığın güruhtan değilim bu bir.

İkincisi ise her insan belirli bir bilgi ve kültüre sahiptir. Fakat yine belirli şartlardan ötürü koşulsuz itaat ülkemizde hemen hemen her partiye oy veren seçmenlerde mevcuttur.

CHP seçmeni partiden memnun olmamasına rağmen neden mhp ve hepara topyekün oy vermeye kalkmıyor? Neden tıpış tıpış yıllar yılı aynı adam aynı partiye aynı sayıda (hemen hemen) veriliyor?

Yakın zamanda referandum olmayacak bunu da bir köşeye not edin. Erken seçim yolda.

2002 öncesi chpnin aldığı oy oranlarına bak! adamlar 1980 - 2000 lerin arasında sadece bir kaç vekil çıkarabilmişler her yıl ! yani oy oranları %10 lardaymış.

buna rağmen 2002 sonrası nasıl oluyorsa birden %30 lara geliyor CHP oyları. keza oy kullanmayan 5-6 milyonluk küskün sosyal demokrat amcalar var 40 yaş civarı ve üstü.

malum akpye kadar bu ülkede sol oyları sürekli %40 bantlarında idi. ne oldu ise akp döneminde millet birden akpye döndü.

• Muhtemelen fetöcü yada gezicisindir hiç bir ak partili erdoğanı sorguluyamaz eleştiremez o herşeyin başı her kurumun lideridir çoğunluk yanılıyor olamaz tüm dünya erdoğanın mükemmel bir lider olduğunu kabul etmişken oy verdiğin insanı nasıl eleştirebilirsin nasıl farklı yöneden bakarsın ha söyle bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali222

Senin gibi dusunerek oy kullanan kisinin her turlu tercihine saygi duyarim. Kizdigim dusunmeden oy kullananlar.

Düşünüp evet diyenlere peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: furandor

quote:

Orijinalden alıntı: ali222

Senin gibi dusunerek oy kullanan kisinin her turlu tercihine saygi duyarim. Kizdigim dusunmeden oy kullananlar.

Düşünüp evet diyenlere peki ?

Sorgulayıp düşünüp elestirip evet diyenlere hicbir lafim yok benim.

Benim sorunum sorgulamadan dusunmeden evet diyenlere
  • inanmam

niye dersen

akpye eleştiren , sızlanan şikayet eden çok insan gördüm

gittiler yine oy verdiler.

reis evete basın diyorsa

o sandıktan evet çıkar

ben mhpnin tutuman rağmen

kafa kafaya gider.

ve evet çıkacak.
    öyle düşünüyorum bir hayrıcı olarak
  • Şuan benim çevremde de akpli olup hayır dicem diyenler var. Lakin benim düşüncem nisana kadar çok fena reklam yapacaklar, yeni krizler, yeni saldırılar vs. olabilir. RTE kazanamayacağı seçime girmez büyük ihtimal evet çoğunlukta olacak. Ancak evet oyu çıkıyor diye RTE ye saldırmanın alemi yok muhalefet berbat 15 senedir bir tek zaferleri yok bir modernlesme gelişmede göstermiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scheisse -- 15 Ocak 2017; 22:30:54 >
  • Güzel yazı olmuş kişiye değil yasaya verilmeli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.