Şimdi Ara

Akrabama aşık oldum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam beyler cok kötü durumdayım gecen dedemin kardesinin yazligina gittik orda da misafirler vardi ama amcam diyim kisaca 5 tanemi ne kizi var buyuk hepsi evli cocuklari var neyse ordan bi kizla tanistim ama bilmiyordum kuzen cocugu oldugumuzu misafir sandiydim kiz aklimdan cikmiyor kanimda hemen kaynamisti ben nerden bileyim boyle olcagini yardim edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yokluktan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuzen çocuğundan hiçbişey olmaz. Saldır kaplan.

• Henry Rollins kullanıcısına yanıt
    Hocam cocuklarimiz kör topal olmasin.

• AnanaslıYumurta kullanıcısına yanıt
    Valla bizim köyde çok vardı öyle yabancıya gitmesin kafası. Çocuklarda sorun yoktu ama sen bana güvenme tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: Henry Rollins

Valla bizim köyde çok vardı öyle yabancıya gitmesin kafası. Çocuklarda sorun yoktu ama sen bana güvenme tabi
    millet teyze hala çocuğuyla evleniyor sen kuzen çocuğuyle her türlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

millet teyze hala çocuğuyla evleniyor sen kuzen çocuğuyle her türlü

Alıntıları Göster
    genelde Türkiye içerisinde birçok sülalede yapılan şeydir bu akraba arası kız alıp verme durumları. anormal bir durum yok ben mantıklı karşılıyorum şahsımca. 7 yıl boyunca kuzenimle birlikte oldum evlilik planları yaptım lakin kısmet olmadı o şimdi başkasıyla evli ve mutlu. arada çok sevdiğimiz akrabalarımız da olunca saygı duyarak ayrıldık. akıl herşeyi yener herşeyden üstündür. seviyorsan peşinden git.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir tanesini bana ayarlasanıza

• Arabama aşık oldum diye okudum

• quote:

Orijinalden alıntı: need15

quote:

Orijinalden alıntı: AnanaslıYumurta

Selam beyler cok kötü durumdayım gecen dedemin kardesinin yazligina gittik orda da misafirler vardi ama amcam diyim kisaca 5 tanemi ne kizi var buyuk hepsi evli cocuklari var neyse ordan bi kizla tanistim ama bilmiyordum kuzen cocugu oldugumuzu misafir sandiydim kiz aklimdan cikmiyor kanimda hemen kaynamisti ben nerden bileyim boyle olcagini yardim edin

Annem öz kuzenim benden büyük olmasa evlendirmeyi istiyordu. Tabi ki istemem bunu ama Türkiye'de normal böyle şeyler. Ortada aşk varsa dostum git onu al.

Kızın ne tepki verecegi soru işareti onu hesaba katmadik birde

• AnanaslıYumurta kullanıcısına yanıt
    Yav kardeşim kızın tepkisinden korkma kendin ol dik dur kıza açıl kuzen çocuğundan bi şey olmaz unutma hiç bi maç oyanmadan kazanılmaz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Selam beyler cok kötü durumdayım gecen dedemin kardesinin yazligina gittik orda da misafirler vardi ama amcam diyim kisaca 5 tanemi ne kizi var buyuk hepsi evli cocuklari var neyse ordan bi kizla tanistim ama bilmiyordum kuzen cocugu oldugumuzu misafir sandiydim kiz aklimdan cikmiyor kanimda hemen kaynamisti ben nerden bileyim boyle olcagini yardim edin

Annem öz kuzenim benden büyük olmasa evlendirmeyi istiyordu. Tabi ki istemem bunu ama Türkiye'de normal böyle şeyler. Ortada aşk varsa dostum git onu al.

Kızın ne tepki verecegi soru işareti onu hesaba katmadik birde

Hemen gidip dersen sana aşık oldum diye tepki bile vermez görünce yüzüne bile bakmaz. Nefretten değil utançtan. Yavaş yavaş olur o işler. WhatsApptan sohbet et. Zamanla anlarsın zaten buluşmaya başla gün geçtikçe olur o iş. Kız güzelse sen çirkin değilsen.

Dikkat edicem onerilerine

• Çocuklarınız zihinsel ve bedensel engelli olursa gözlerinin içine hatta yüzlerine nasıl bakcağını planla sonra evlenebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Turkish Kebab

Çocuklarınız zihinsel ve bedensel engelli olursa gözlerinin içine hatta yüzlerine nasıl bakcağını planla sonra evlenebilirsin
    çocuklarınız half life taki yaratıklar gibi olabilir.
  • Orda dört surat var hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: LaplaceDemon

Orda dört surat var hocam
    Kan testi diye bir şey var. Ayrıca hala, dayı, teyze çocukları birbiriyle evleniyor ama büyük çoğunun çocukları gayet sağlıklı. Belki ileri ki jenerasyon problemli doğar onu bilemem. Dediğim gibi kan testi yaptırırsın. Olumsuz çıkarsa da evlenmezsin ki buda çok koyar sanırım keşke aşık olmasaydım dersin. Velhasıl kelam yol yakınken dön dünyada kız mı kalmadı.
  • Ben amcamın kızı ıle gorusuyorum. Sana tavsıyem kulturunuz aynı bu cok onemlı bırsey. Bır oncekı 3 yıllık ılıskım kultur farklılıgından bıtmek zorunda kaldı. Sımdı mutluyum. Tanıdıgım bıldıgım temız ınsan kafam rahat tavsıye ederım. Bazı denyolar atlar akraba evlılıgı sakat makat dıye aldırıs etme.

Allah tan daha mı ıyı bılıyorlar. Nıkah dustumu olay bıtmıstır..!

Cocugun sakat, ozr olma sebebı hayız durumunda gırılen ılıskıden kaynaklanır. Kısacası cocuk yaparken ay bası vaktı gelmeden oncekı hafta tercıh edılmelıdır. Istısna, kan uyusmazlıgıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: herolay

Ben amcamın kızı ıle gorusuyorum. Sana tavsıyem kulturunuz aynı bu cok onemlı bırsey. Bır oncekı 3 yıllık ılıskım kultur farklılıgından bıtmek zorunda kaldı. Sımdı mutluyum. Tanıdıgım bıldıgım temız ınsan kafam rahat tavsıye ederım. Bazı denyolar atlar akraba evlılıgı sakat makat dıye aldırıs etme.

Cocugun sakat, ozr olma sebebı hayız durumunda gırılen ılıskıden kaynaklanır. Kısacası cocuk yaparken ay bası vaktı gelmeden oncekı hafta tercıh edılmelıdır. Istısna, kan uyusmazlıgıdır.

kafan harikaymış kardeşim güle güle kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Calvin

quote:

Ben amcamın kızı ıle gorusuyorum. Sana tavsıyem kulturunuz aynı bu cok onemlı bırsey. Bır oncekı 3 yıllık ılıskım kultur farklılıgından bıtmek zorunda kaldı. Sımdı mutluyum. Tanıdıgım bıldıgım temız ınsan kafam rahat tavsıye ederım. Bazı denyolar atlar akraba evlılıgı sakat makat dıye aldırıs etme.

Yanlıs olanları yaz bende mesajımı duzenleyeyım baskaları yanlıs bılmesın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Calvin

quote:

Yanlıs olanları yaz bende mesajımı duzenleyeyım baskaları yanlıs bılmesın.

Çocuğun sakat özürlü doğması kesinlikle akraba evliliğle ilgilidir sizin dna'larınızın benzerliğinden kaynaklanır. Ortak geniniz arttıkça hastalıkların artma ihtimalide yükselir. Milyonlarca kadın varken neden akrabanıza yöneliyorsunuz ki. Sakat çocugunuz oldu diyelim sizin hayatınızda çok güçleşicek, çocugunuz sizin saçma düşünceniz yüzünden hayat boyu acı çekicek. Hiç gerek yok akraba evliliği pişmanlıktır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.