Şimdi Ara

Aks Somunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
6.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sol ön tekerleğin ortasındaki aks somunu gevşemişti bugün lastikçi baya bir sıktı yola çıktım ses gelmeye başladı kuş sesi gibi sürtme sesi geliyordu tekrar gittim biraz açtırdım somunu ses kesildi.şu an böyle kullanıyorum ara sıra kavrama esnasında tak diye ses yapması dışında başka bir sıkıntısı yok..adam dediki taşıyıcı porya dağılmış olabilir.parça gerekiyor.benim anlamadığım somunu sıkınca ses yapması eğer parça değişecek kadar aşınmışsa her türlü ses yapması gerekmezmi ?

Dip not:arabanın üstündeki somun normal somun aks somunu değil 36 lık normal somun
    Dip not2: bu somunun sıkılma derecesi varmı usta çok sıkmış olabilirmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geronimo's Cadillac -- 11 Ekim 2012; 22:25:07 >

• O somunu oraya sıkıpta sabitleyici pimini takmayan, senin hayatına kast eden şereften yoksun usta bozuntusuna istediğin gibi küfür ettikten sonra, aracını hemen yarın adam gibi bir ustaya götürüp göster. Somun yerinden çıkarsa çok tehlikeli sonuçlar doğurabilir. Somunun altında aks porya bilyası var, bilyan muhtemelen bozulmuştur somun gevşediği için. Bu tip konular şakaya gelmez, poryanın tasarımına göre lastiğin komple çıkabilir. Durumu önemsemeni tavsiye ederim.

Aks Somunu

resimdeki sabitleyici pim olmazsa olmaz, ama çoğu usta takması zor diye uğraşmaya tenezzül bile etmez, derdi paranı almaktır.

•  Aks Somunu

önceden bu somun ve ucundaki pim vardı.sürekli gevşiyordu bugün lastikçi sonuna kadar sıktı ve sizin resmini koymuş olduğunuz şekle soktu mekanizmayı.ancak bu seferde ses yaptı.bende çok az gevşettirdim şu an ses yok ama bir güvensizlik var bende

teşekkürler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    aks keçesi yağ kaçırma
    14 yıl önce açıldı
    V kayışı gergi bilyası
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.