Şimdi Ara

akşam 8 ile 12 arası her gün internet gidiyor YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıkta da belirtiğim gibi 8 ile 12 arası net gidiyor kablosuz bağlanıyorum gece 1 - 2 gibi düzeliyor sabahları bir sorun yok 8 8.30 gibi gidiyor

ttnet aradım görüştüğüm 5 kişide bana hatta değerlerimin normal hatta çok iyi olduğunu nette bir kopma görünmediğini söylediler nettin olmadığı sırada aramam

rağmen bile bile nettin olduğunu söylediler zaten modem hemen yanımda net yok ama bütün ışıklar sabit bir şekilde yanıyor fakat İnternet yok

kabloları değiştirdim dns değiştirdim genede düzelmedi sizin yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eemr3 -- 12 Şubat 2014; 17:40:38 >

• Internet gittiginde telefonu kontrol ettinizmi telefon hatti varmiydi.
    Hergun ayni saatte gidip ayni saatte geliyorsa biri kabloylami oynuyor demeden edemicem.
    Ama bu sefer ttnet sizin modeminizi goremez

Disaridan gelen hatti direk baglayin birde oyle denerseniz daha iyi yardim edilebilir,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: red01

Internet gittiginde telefonu kontrol ettinizmi telefon hatti varmiydi.
    Hergun ayni saatte gidip ayni saatte geliyorsa biri kabloylami oynuyor demeden edemicem.
    Ama bu sefer ttnet sizin modeminizi goremez

Disaridan gelen hatti direk baglayin birde oyle denerseniz daha iyi yardim edilebilir,

telefon var evet modemle telefon ayrı yerlerde takılı direk bağlamayı demedim ama genede olmadı
  • Aynı sorun bendede var izmir
  • Kardeşim aynı sorun bende de var. 8-12 arası girmiyor. Genellikle bağlanamadı diyor, ama yüklense bile çok yavaş yükleniyor. 2 ay önce yine böyle oldu uğraş uğraş sonuç alamadım kendiliğinden düzeldi. 1 haftadır yine böyle, sürekli arıza kaydı bırakıyorum ama hız düşürüp duruyorlar. Ne bana dönüyor santral ne de eve gelip kontrol ediyor. Kendi kafalarına göre takılıyorlar. Telekom müdürlüğüne gidip arıza kaydı bıraktım, eve geldim baktım 1 mbite sabitlemişler hızı utanmadan bir de. Ertesi sabah aradım müşteri hizmetlerini, saçma sapan cevaplar verdiler(AKK geçtiğiniz için hızınız düşük diyor, 1 mbit diyorum modem arayüzünde, o rakamı dikkate almayın diyor). DH TTNET destek kısmına yazdım. Buradan da sonuç çıkmazsa artık kapattıracağım arkadaş. Yeter ya sıktılar iyice.
  • Bugün burada konu açtıktan sonra laptop da geniş çaplı bir virüs taraması yaptırdım 2 defa ve avast 4 - 5 tane tehlikeli virüs yakaladı onları sildim ne kadar temizleme

programı varsa onlarla iyice temizledim tarattırdım ve ara ara yavaşlamalar olsa da önceki günler gibi sıkıntı çıkarmadı 1 saat filan yavaşladı sonra düzeldi isterseniz sizde bi

deneyin belki işe yarar yarın iyice bakıp kesin sonucu söylerim.
  • eemr3 E kullanıcısına yanıt
    Hocam iAtkos ML2 ve Windows 7 dual boot kullanıyorum. İkisi de girmiyor. Android 4.0 ICS tablet bile girmiyor. Sorun ondan değil emin ol.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bu sorun bende de vardı. 4 aydan daha fazla süre uğraştım ttnetle. Arıza kayıtlaarı bıraktım biton santralle görüştüm port değişimi istedim(yapılmadı ama) ama genede her akşam sizin dediğiniz gibi kesilmeler oluyordu. Çözüm bulamadım en sonunda superonline fibere geçtim. Bu sorun büyük ihtimalle kapasitenin üzerinde müşteri almaktan kaynaklanıyor dolayısıyla santral de kaldırmıyor. Eğer modemden gündüz ile gece arasındaki hat değerlerine bakarsanız değiştiniğini görürsünüz. Gece olunca hat kalitesizleştiğinden kopmalar yaşanıyor. Ben hızımı düşültsem bile kopmalar devam etti. Buraya da konu açmıştım ama bir sonuç alamadım. Bence biran önce ttnetten kurtulmaya bakın. Yer izmir.

Not: cahil ttnet çalışanlarının dediği gibi bu sorun virus veya dnsle alakası yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samir_Rallye -- 13 Şubat 2014; 9:21:04 >
  • herkes de aynı sorun varsa demek ki sıkıntı ttnet le alakalı o zaman yapılacak tek bir şey kalıyor kapattırıp uydu net geçmek
  • Buna benzer bir konu açacaktım. Konuyu görünce gerek olmadığını düşündüm.

Yaklaşık 6 Aydır bu durumla bende karşılaşıyorum. İşim gereği evde bulunmadığımdan gün aralarında kesilmelerin olup olmadığı hakkımda bilgim yok. Ama arkadaşın belirttiği tarihler arasında internetim gidiyor.

6 Ay içerisinde 10'a yakın müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim. Fakat Ertesi gün eve geldiğimde Masaüstü, Telefon,Tablet ve Notebook'da internetin olmadığını görünce tepem attı. Müşteri hizmetleri ile durum hakkında konuştum. Bana DNS ayarlarımı TTNET DNS olarak değiştirmemi söylediler, bunu yaptıktan sonra internetim geldi. 5 dk sonra tekrar gitti. 6 Aydır bunun hakkında sorunum olduğunu anlayınca, durumun ciddiyetini anladı. Rapor oluşturup en kısa sürede bana ulaşacaklarını belirtti. Dün telefonuma arama geldi sorunun devam ettiğini söyledim gün içerisinde eve teknik servisten biri gelip modem ve bilgisayarımı kontrol etmiş "sorunun çözüldüğünü" de anneme söylemiş, annem bu konularda pek bilgisi olmadığından birşey dememiş tabiki

Ben bu sefer sorunun çözüldüğünü zannediyorum. Modem ve Bilgisayarımda arıza olsa Gelen Teknik Servis bunu söylerdi. Gel gör ki 10 gibi tekrar internetim gitti. 15 dk bekledim. DNSleri otomatik google ve ttnet yaptım yine gelmedi.

Bu sefer müşteri hizmetlerini arayarak durumu açık açık belirttim. Bu konu hakkında kim yetkili ise ondan bilgi almak istediğimi yoksa bu şekilde devam edemeyeceğimi söyledim. Müşteri hizmetlerindeki kişi şikayet dilekçesi oluşturup gerekli kişilere ulaştıracağını belirtti.

Konuşma dün gece oldu. Bugünde haberini bekliyorum. Eğer yine sorun devam ederse büyük bir ihtimal uydunet'e geçeceğim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.